Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Breda Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Breda vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Breda
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Breda is het kloppende hart van West-Brabant. De Parel van het Zuiden heeft alle gemakken van een grote stad, maar de typische (Brabantse) gezelligheid van een dorp. Breda werkt dan ook als een magneet op mensen. Voor jou is dit natuurlijk goed nieuws. Als je je huis in Breda gaat verkopen, zul je aan kandidaten geen gebrek hebben.

Om de beste prijs voor je woning te krijgen, heb je een goede makelaar nodig. Nu zijn er tientallen makelaars die jouw huis willen verkopen. En hoe haal je daar de beste uit? De juiste makelaar vind je door ons gratis vergelijkingsformulier in te vullen. We vragen je onder andere wat voor jou belangrijk is bij een verkoopmakelaar. Zoek je bijvoorbeeld een makelaar die de hoogste opbrengst voor je huis krijgt? Ook vragen we in welke mate de kosten van een makelaarskantoor belangrijk voor je zijn. Hierdoor kunnen we de beste verkoopmakelaar voor jou vinden.

Ben je benieuwd welke makelaars in Breda perfect bij jouw voorkeuren aansluiten? Via de groene knop hieronder kun je gratis en vrijblijvend offertes van lokale makelaars met elkaar vergelijken.

Bekijk hier hoe wij makelaars volledig objectief met elkaar vergelijken.

Begin met vergelijken

Al 399 keer werden makelaars in Breda met succes vergeleken

Hoeveel kost een makelaar in Breda?

De kosten van makelaars in Breda kunnen behoorlijk verschillen. Dit kan aan het einde van de rit zomaar €2.000 verschil maken. We adviseren je dan ook om bij je uiteindelijke keuze de kosten van een makelaarskantoor mee te nemen.

Het grootste deel van de kosten zit in de courtage. De courtage is een percentage van de verkoopopbrengst. Als je woning met succes verkocht is, betaal je dit bedrag aan de verkoopmakelaar. In Breda ligt de gemiddelde courtage op 1,15%. Concreet betekent dit dat als je huis voor €300.000 wordt verkocht, je €3.450 aan courtage kwijt bent.

Daarnaast kunnen makelaars andere kosten rekenen, zoals opstartkosten en aanvullende kosten. Ook hier zitten per kantoor verschillen in. We adviseren je om dit vooraf goed uit te zoeken, zodat je na afloop niet schrikt van de hoger uitgevallen rekening.

Uitgelichte makelaars in Breda

Tientallen makelaars in Breda willen maar al te graag je woning verkopen. Vijf kantoren lichten we er voor je uit.

Hendriks Makelaardij Breda

Hendriks Makelaardij is het kantoor van Geraldine Schouten. Samen met haar team heeft ze een brede kennis van de lokale woningmarkt. Per woning wordt een speciaal plan opgesteld zodat het beste verkoopresultaat wordt behaald. De verkoper (of koper) staat altijd op nummer één. Dankzij het grote netwerk heeft Hendriks Makelaardij snel meerdere kandidaten voor jouw woning gevonden.

Willemars Wonen

Corette Willemars heeft voordat ze haar eigen NVM-makelaarskantoor oprichtte ervaring opgedaan in diverse bedrijfstakken. Tijdens het verkoopproces heeft ze veel aandacht voor de verkoper. Ze probeert er alles aan te doen om jou een positief en gerust gevoel te geven. Corette Willemars is niet zo van de mooie verkooppraatjes, maar houdt van een eerlijk verhaal en een goed verkoopplan.

Zagers Makelaars – taxateurs o.z.

Ruud Zagers en zijn collega’s worden door opdrachtgevers beoordeeld met een 9,5. Dit kantoor combineert kennis met nuchterheid en passie voor het vak. Zagers Makelaars is al meer dan 15 jaar actief op de Bredase woningmarkt. Met een enorme drive en gesteund door een groot netwerk gaan ze op zoek naar de beste deal voor jouw huis. En daarbij durven ze gerust out of the box te denken.

Van Liessum Makelaars

Van Liessum Makelaars is een klein kantoor waarbij de lijntjes kort zijn. De lijntjes staan overigens ook altijd open, want de verkoopmakelaars zijn ´gewoon´ ’s avonds en in het weekend bereikbaar. Van Liessum heeft meer dan 6.000 volgers op sociale media en een eigen fotograaf. Jouw woning zal dus op meerdere manieren worden aangeboden. De kennis van de lokale markt is uitstekend.

Makelaarshuys Johanna en Gijs

Johanna Wagenaar en Gijs Schonk staan bekend om hun persoonlijke en vernieuwende aanpak waarbij ze altijd voor het maximale resultaat gaan. Ze kennen de regio op hun duimpje en kunnen daardoor perfect inschatten wat een goede prijs voor jouw woning is. Vanuit hun kantoor in het centrum van Breda proberen ze de perfecte strategie voor de verkoop te maken.

Wat verwacht jij van een makelaar?

Vergelijk makelaars in Breda op basis van jouw persoonlijke voorkeur. Welke van de 3 onderstaande zaken zijn voor jou doorslaggevend?

Begin met vergelijken

Is een NVM-makelaar in Breda de beste keuze?

Een NVM-makelaar is een goede keuze, maar niet per definitie de beste. Er zijn namelijk ook genoeg verkoopmakelaars aangesloten bij VBO of VastgoedPRO, dit zijn de twee andere erkende brancheorganisaties. Het zou zomaar kunnen dat de makelaar die het beste bij jou past, geen lid is van de NVM.

Dit neemt niet weg dat de kans meer dan aanwezig is dat de beste makelaar voor jou is aangesloten bij de NVM. Dit is immers de grootste brancheorganisatie met een marktaandeel van ongeveer 70%. De meeste van de kantoren die in onze database staan zijn lid van de NVM.

Als je wilt weten welke NVM-makelaar het beste bij jou past, kun je ons gratis vergelijkingsformulier invullen. Hiermee kun je makelaars op allerlei vlakken met elkaar vergelijken.

Is het een goede tijd om mijn huis te verkopen in Breda?

Geen markt die meer in beweging is dan de woningmarkt. Periodes waarin huizen binnen een dag voor een topprijs worden verkocht worden afgewisseld met mindere tijden. En dit kan snel veranderen. Om een goed beeld van de actuele woningmarkt te krijgen, adviseren we je om een gratis verkoopadvies bij meerdere makelaars aan te vragen. Zo weet je wat de verkoopkansen van jouw woning zijn.

Vanzelfsprekend wil je ook weten wat de waarde van je woning is. Veel mensen kijken daarvoor naar de WOZ-waarde. De verkoopwaarde ligt waarschijnlijk een stuk hoger. Bij de WOZ-waarde wordt namelijk alleen naar algemene kenmerken gekeken. Dan kun je denken aan de oppervlakte van de woning en de ligging. Maar een nieuwe keuken of badkamer worden hier bijvoorbeeld niet in meegenomen.

Daarom is het goed om een gratis waardebepaling uit te laten voeren. Makelaars in Breda doen dit graag voor je. Zo leren ze je meteen kennen en kunnen ze alvast hun verkoopstrategie met je delen.

Veelgestelde vragen

De meest geschikte makelaar voor jou vind je door ze onderling te vergelijken. De ene verkoopmakelaar past nu eenmaal beter bij jouw wensen dan de andere. Door ze te vergelijken vind je de makelaar die het beste bij zowel jou als de woning past.
De prijs van je woning wordt bepaald door een aantal factoren. Er wordt gekeken naar de staat van de woning, de ligging en de oppervlakte. Op basis hiervan wordt verkoopprijs bepaald. Niet iedere makelaar komt op dezelfde prijs uit. Daarom is het slim om een gratis waardebepaling te laten doen.
De kosten worden voornamelijk bepaald door de courtage. Dit is een percentage van de verkoopprijs. Verkoopmakelaars in Breda rekenen gemiddeld 1,15% courtage. Daar kunnen nog wat kosten bijkomen, zoals opstartkosten. Door dit vooraf met je makelaar te bespreken weet je waar je aan toe bent.
Het traject naar een winstgevende verkoop begint bij het vergelijken van verkoopmakelaars. Zo vind je namelijk de beste makelaar, die jouw huis uiteindelijk voor de hoogste prijs zal verkopen. Wij koppelen de juiste verkoopmakelaar aan jouw wensen. Als een flinke opbrengst voor jou belangrijk is, zoeken we makelaars die bewezen hebben een hoge verkoopprijs te kunnen behalen.