Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste makelaars in Zaandam Vergelijk tarieven en verschillen

Makelaars Zaandam vergelijken

Vind de makelaar die bij je past
Gebruik de inzichten van eerdere verkopers in Zaandam
Verkoop je huis op de slimste manier

Zaandam is van oudsher een drukkere woningmarkt, waardoor er bovengemiddeld veel makelaars actief zijn. Als woningverkoper is het daardoor niet eenvoudig om de juiste makelaar te kiezen voor de verkoop van je woning. Al weer vele jaren geleden (2014) zijn wij gestart met deze vergelijkingssite om het voor aanstaande huizenverkopers makkelijker te maken om een geschikte verkoopmakelaar te kiezen.

Inmiddels zijn er al 275 woningen in Zaandam verkocht door een makelaar die via ons platform (Verkoopmakelaar Offertes) gekozen is. Uit de reviews die volgden blijkt dat deze huizenverkopers waardeerden hoe zij in korte tijd meerdere makelaars konden vergelijken op basis van (A) een eerste persoonlijke indruk, (B) de tarieven van de makelaars en (C) de verkoopwaarde waarop de makelaars de woning inschatten. De ervaring leert dat dat de drie belangrijkste uitgangspunten zijn voor de keuze voor een makelaar.

Lees meer over de werking van Verkoopmakelaar Offertes.

Begin met vergelijken

Al 275 verkopers in Zaandam kozen hun verkoopmakelaar op deze manier

Verschillen tussen makelaars in Zaandam

Verkoopmakelaars verschillen op diverse manieren: de manier waarop zij een verkoop aanpakken, de doelstelling bij verkoop (zo snel mogelijk verkopen of voor een maximale prijs verkopen), de tarieven die zij rekenen voor hun dienstverlening, en de manier waarop zij jou tijdens het verkooptraject op de hoogte houden.

Daarnaast is niet iedere makelaar even geschikt voor ieder woningtype. Sommige makelaars zijn beter in het verkopen van (bijvoorbeeld) appartementen, dan andere makelaars. Sommige makelaars specialiseren zich in vrijstaande woningen in een hoger segment, etc. Bij een vergelijking komen al deze aspecten aan bod, zodat uit de voorselectie precies de makelaars rollen die aansluiten op jouw situatie en woning.

Voorbeelden van makelaars in Zaandam

In Zaandam kan je bij de verkoop van je huis kiezen uit een groot aantal makelaars. Wij lichten een aantal willekeurige voorbeelden toe. Voor een nauwkeurige vergelijking, raden wij aan om het vergelijkingsformulier te doorlopen (2 minuten).

Bert van Vulpen makelaars + hypotheken

Bert van Vulpen makelaars + hypotheken is een veelzijdig makelaarskantoor en een bekend gezicht in de regio. Deze makelaar is niet alleen gevestigd in Zaandam, maar ook in Krommenie, Amsterdam en Amstelveen. Dit kantoor kan jou ondersteunen bij de verkoop en aankoop van een huis, maar je tevens helpen met onder andere hypotheekadvies of een taxatierapport.

Thijssen makelaardij

Thijssen makelaardij is gevestigd op de Westzijde in Zaandam en maakt onderdeel uit van Vivantus: de grootste NVM-makelaar van Nederland. Thijssen makelaardij staat voor een persoonlijke dienstverlening met een innovatieve werkwijze. Deze lokale specialisten zijn in te schakelen voor het verkopen en kopen van woningen in de gehele Zaanstreek.

HVMS

HVMS is gevestigd op de Paltrokstraat in Zaandam. Met een klein team (en daarmee persoonlijke werkwijze) werkt deze NVM-makelaar in de gehele Zaanstreek. Zij begrijpen als geen ander dat de verkoop van een woning een grote stap is voor een woningeigenaar. Als full-service makelaarskantoor kunnen zij jou bij alle facetten van verkoop ondersteunen.

Peter Pals Makelaardij o/g b.v.

Ook Peter Pals Makelaardij o/g b.v. is een NVM-makelaar in Zaandam. Vanuit het kantoor op De Weer helpt dit makelaarskantoor jou met een zeer ervaren team. Kantoorleider Peter Pals heeft als individu al reeds 30 jaar ervaring in de makelaarsbranche. Het kantoor kan jou helpen met aankoop- of verkoopwensen, inclusief een zogenaamde zoekopdracht: het vinden van een geschikte woning in Zaandam en omgeving.

Hoekstra en van Eck Zaanstad

Hoekstra en van Eck is een grote makelaarsorganisatie, met name in Noord-Holland. De vestiging Zaanstad werkt vanuit het kantoor op de Behouden Haven. Met een enthousiast team streeft deze makelaar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid na. Als je van plan bent om te verkopen, dan kan deze makelaar een verkoopplan voor je opstellen, zodat duidelijk is hoe Hoekstra en van Eck Zaanstad de verkoop zou aanpakken.

Wat is jouw doel bij verkoop?

Wij selecteren makelaars in Zaandam voor op basis van meerdere criteria, onder andere jouw verkoopdoel. Wat telt voor jou?

Begin met vergelijken

Gratis verkoopadvies in Zaandam

Als je overweegt om je huis te verkopen in Zaandam, dan is een gratis verkoopadvies van meerdere makelaars de meest verstandige stap (onderdeel van de vergelijking van makelaars via Verkoopmakelaar Offertes). De makelaars informeren jou over diverse aspecten, zodat je per makelaar een goed en volledig beeld krijgt:

Veelgestelde vragen

Makelaars in Zaandam verschillen op tal van manieren, niet enkel op het gebied van kosten. Voor jou als huizenverkoper is de verkoop van jouw woning een transactie die je zo goed mogelijk wilt sluiten. Het succes van de verkoop is afhankelijk van de kwaliteit van de makelaar.

Een relevant verschil tussen makelaars is hoe goed zij woningen weten te verkopen. In andere woorden: welke makelaar levert jou per m2 meer op dan een andere makelaar? Bij de vergelijking kijken wij daarom naar jouw voorkeuren, je woonsituatie én naar de prestaties van lokale makelaars in Zaandam (onder andere per wijk en per woningtype).
Het is mogelijk dat jij als woningverkoper niet weg wilt uit de Zaanstreek en zodoende wel je woning wilt verkopen in Zaandam, maar tevens een aankoop wilt doen van een andere woning in dezelfde omgeving. In dat geval kan het verstandig zijn om dezelfde makelaar in te schakelen voor zowel de aankoop van de nieuwe woning, alsmede de verkoop van de huidige woning.

Er zijn diverse makelaars die een gecombineerd makelaarstarief aanbieden als je zowel aankoopt als verkoopt via dezelfde makelaar. Maak daar melding van bij de vergelijking om een zo scherp mogelijk aanbod te krijgen voor beide makelaarsdiensten.
De waarde van vastgoed wordt door diverse zaken bepaald: het type object, de grootte van het perceel, de staat van de woning (bijvoorbeeld achterstallig onderhoud of juist instapklaar) én de algemene tendens van de woningmarkt.

Als jij zeker wilt weten wat jouw woning in Zaandam nu waard is (bijvoorbeeld omdat je twijfelt over verkoop), dan is het een goede eerste stap om een waardebepaling aan te vragen. Jij bepaalt daarbij zelf hoeveel makelaars de waarde komen vaststellen. Tevens geven de makelaars tips om de waarde nog eventueel te verhogen. Op deze manier weet je precies wat je huis waard is.
In Zaandam is een groot aantal ervaren makelaars actief. De echte vraag is welke van deze makelaars de meeste ervaring én de beste verkoopprestaties heeft als het gaat om jouw woningtype en jouw woonwijk. De prestaties (en ervaringsniveau) verschillen namelijk onderling aanzienlijk. Met een makelaarvergelijking worden de meest geschikte makelaars in Zaandam voorgesorteerd, zodat jij daarna enkel hoeft te kiezen uit deze voorselectie. Dat is makkelijk en geeft bovendien de garantie dat je niet mis kunt gaan bij je keuze.