Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Zwolle Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Zwolle vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Zwolle
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Zwolle heeft een grote aantrekkingskracht op mensen. Het is er gezellig, alle voorzieningen zijn er en binnen enkele minuten zit je in de vrije natuur. Een goede makelaar zal je woning dan ook binnen een mum van tijd hebben verkocht. Daar heb je dan natuurlijk wel de beste verkoopmakelaar voor nodig.

Die vind je door ons gratis vergelijkingsformulier te gebruiken. Iedere makelaar heeft specifieke kwaliteiten. Het ene kantoor weet bijvoorbeeld woningen voor een absolute topprijs te verkopen. Een andere verkoopmakelaar is juist weer uniek door de aangeboden service. In het formulier geef je aan wat jouw voorkeuren zijn. Wij koppelen je vervolgens aan de makelaar die het beste bij je past.

Wil je meteen weten welke makelaar in Zwolle ideaal voor jou is? Via de groene knop hieronder kun je gratis en vrijblijvend offertes van lokale makelaars met elkaar vergelijken.

Bekijk hier hoe wij makelaars volledig objectief met elkaar vergelijken.

Begin met vergelijken

Inmiddels al 591 succesvolle vergelijkingen in Zwolle

Wie is de beste makelaar van Zwolle?

Het is niet te doen om te bepalen wat het beste makelaarskantoor van Zwolle is. Niet omdat er geen goede partijen te vinden zijn, integendeel zelfs, maar omdat de wensen van klanten verschillend zijn. Daarom is het zo belangrijk om makelaars met elkaar te vergelijken.

Niet alleen klanten zijn verschillend, dat zijn verkoopmakelaars ook. Het ene kantoor kan bijvoorbeeld vrij duur zijn, maar daar een uitmuntende dienstverlening tegenover stellen. Het andere kantoor kan wat goedkoper zijn, maar ook iets minder goed bereikbaar.

Sinds 2014 verzamelen we gegevens over verkoopopbrengsten en gemiddelde doorlooptijden, maar ook over de kosten van makelaars en klanttevredenheid. Met ons gratis vergelijkingsformulier geven we je het perfecte advies over de beste makelaar in Zwolle.

Kosten makelaar in Zwolle

De kosten van verkoopmakelaars kunnen dus aardig  uiteenlopen. Afhankelijk van de verkoopprijs van de woning kan dit zomaar duizend euro of meer schelen. Het is dan ook zeker de moeite waard om vooraf goed naar de kosten van een verkoopmakelaar in Zwolle te kijken.

Voor iedere makelaar geldt dat het grootste deel van de kosten in de courtage zit. Dit is een percentage van de verkoopopbrengst. In Zwolle ligt de gemiddelde courtage die makelaars hanteren op 1,2%. Dit houdt in dat als je woning voor €300.000 wordt verkocht, de courtage €3.600 bedraagt.

Daarnaast kunnen makelaars nog andere kosten in rekening brengen, zoals opstartkosten en aanvullende kosten. Dit is per kantoor verschillend.

Uitgelichte makelaarskantoren in Zwolle

ZuidZijde Makelaars

ZuidZijde Makelaars is het kantoor van Jessica Roo. Ze is in 2008 begonnen en richt zich op Zwolle-Zuid. Daar verwijst de naam van het kantoor ook naar. Jessica Roo werkt samen met vier collega’s, die allemaal ruime ervaring in de makelaardij hebben. ZuidZijde Makelaars en Taxateurs gaat innovatief te werk. Ze zijn erg actief op social media kanalen en hebben een klantenintranet. Iedere woningverkoper krijgt een eigen inlogcode waarmee het dossier altijd kan worden bekeken.

Admono Makelaars

Admono Makelaars staat voor persoonlijke of, zoals ze het zelf noemen, échte aandacht. Ze zien de klant als een goede relatie. De kracht van Admono is dan ook dat ze weten wat er speelt en daardoor perfect met je kunnen meeleven. De service naar klanten toe is belangrijk. Omdat het verkopen van een huis een spannend proces is, zijn de verkoopmakelaars van Admono altijd te bereiken.

Edwin van Vilsteren Makelaars

Gedreven en duurzaam zijn de kernwoorden van Edwin van Vilsteren Makelaars. Het vijfkoppige team gaat tot het uiterste om aan de wensen van klanten te voldoen. Ze nemen uitgebreid de tijd om het verkoopproces te bespreken en zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarbij maken ze gebruik van ruime kennis en ervaring. De duurzaamheid zie je terug in de elektrische auto’s. Zo wil Edwin van Vilsteren Makelaars bijdragen aan de luchtkwaliteit van Zwolle.

Denise Dekker Makelaardij

Denise Dekker heeft ruim 10 jaar ervaring de makelaarswereld. Ze is ook thuis in bouwkunde, omdat ze zelf een bouwval heeft omgetoverd tot een prachtige woning. Denise Dekker werkt alleen en wil zich onderscheiden door een persoonlijke en duidelijke aanpak. Daarbij benut ze de verschillende social media kanalen optimaal en geeft ze klanten gratis een verkoopstyling advies. De koffie in haar kantoortje staat altijd klaar.

Rodenburg Makelaars Zwolle

Rodenburg Makelaars is een van de grotere kantoren in Zwolle. Het is een bekende naam in de regio, ook omdat Rodenburg Makelaars al ruim 85 jaar bestaat. De verkoopmakelaars hebben lokale kennis, weten ieder straatje in de regio te vinden en zijn diep geworteld in de stad. Rodenburg maakt overigens deel uit van Dynamis. Dat is een samenwerkingsverband van regionaal opererende makelaarskantoren. Het netwerk met potentiële kopers is dus erg groot.

Wat vind jij belangrijk bij een makelaar in Zwolle?

Vergelijk makelaars in Zwolle op basis van jouw persoonlijke voorkeur. Welke van de 3 onderstaande zaken geven voor jou de doorslag?

Begin met vergelijken

Profiel van de woningmarkt in Zwolle

Als je van plan bent om je woning te verkopen, wil je waarschijnlijk graag weten of de markt goed is. Dit wisselt. Er zijn periodes waarin huizen binnen een dag voor een topprijs worden verkocht. Aan de andere kant zijn er ook tijden waarin makelaars al blij zijn als iemand een bezichtiging boekt. Om een goed beeld van de actuele woningmarkt te krijgen, adviseren we je om een gratis verkoopadvies aan te vragen. Zo weet je wat de verkoopkansen van jouw woning zijn.

Door dit aan meerdere makelaars te vragen, krijg je een compleet beeld. Overigens speelt niet alleen de woningmarkt een rol. Ook de staat van de woning, de vraagprijs en de ligging zijn belangrijk. Nu heeft Zwolle als groot voordeel dat het in de regio een grote stad is die voorzien is van alle gemakken.

Je woning in Zwolle op Funda zetten

De kans op een snelle en goede verkoop wordt groter als je huis een prominente plek op Funda krijgt. Funda is het grootste huizenplatform van Nederland, waar dagelijks miljoenen mensen zoeken naar woningen. Je huis op Funda zetten moet gedaan worden met behulp van een geregistreerde verkoopmakelaar. Dat zijn makelaars die zijn aangesloten bij een van de brancheorganisaties, de NVM, VBO of VastgoedPRO.

Nu is het ook weer niet zo dat iedere gecertificeerde makelaar automatisch een goede keuze is. De verkoopmakelaar die je huis op Funda zet, doet later ook de verkoop van je woning en de begeleiding tijdens het complete proces. Daarom wil je de makelaar die voor jou het beste scoort op aspecten die je belangrijk vindt.

Veelgestelde vragen

De juiste makelaar vind je door ons vergelijkingsformulier in te vullen. Door aan te geven wat je belangrijk vindt, kunnen we je perfect advies geven over welke verkoopmakelaar het best bij je past.
De waarde van een woning wordt bepaald door een aantal factoren. Er wordt gekeken naar de staat, de ligging en de oppervlakte. Op basis hiervan wordt de verkoopprijs bepaald. Niet iedere makelaar komt op dezelfde prijs uit. Daarom is het slim om een gratis waardebepaling te laten doen.
De kosten worden voornamelijk bepaald door de courtage. Dit is een percentage van de verkoopprijs. Verkoopmakelaars in Zwolle rekenen gemiddeld 1,2% courtage. Daar kunnen nog wat kosten bijkomen, zoals opstartkosten. Door dit vooraf met je makelaar te bespreken kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.
De route naar een winstgevende verkoop begint bij het vergelijken van verkoopmakelaars. Zo vind je namelijk de beste makelaar, die jouw huis voor de hoogste prijs zal verkopen. Als een flinke opbrengst voor jou belangrijk is, zoeken we makelaars die bewezen hebben een hoge verkoopprijs te kunnen behalen.