Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Enschede Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Top 4 Makelaars Enschede vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Enschede
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Je huis in Enschede verkoop je het liefst tegen de hoogst mogelijke prijs. En als het even kan ook snel, zorgeloos en zonder problemen. In dat geval kom je al snel uit bij een verkoopmakelaar. Een verkoopmakelaar in Enschede kan je helpen om je huis succesvol en volgens jouw wensen te verkopen. Maar hoe kies je nu eigenlijk de makelaar die dit het beste voor je kan verzorgen?

De beste makelaar in Enschede vind je door meerdere lokale verkoopmakelaars met elkaar te vergelijken. Via onze vergelijkingspagina doe je dat snel, gratis en eenvoudig. Bovendien is het geheel vrijblijvend – je zit dus nergens aan vast. Vertrouw op onze jarenlange expertise als onafhankelijke vergelijkingssite en ontvang kosteloos jouw persoonlijke top 4 van makelaars in Enschede.

Ontdek waarom wij 100% onafhankelijk te werk gaan.

Begin met vergelijken

Al 472 verkopers uit Enschede kozen hun makelaar op deze manier

Wat is de beste makelaar in Enschede?

Er zijn meerdere goede makelaars in Enschede, maar welke is nu het meest geschikt voor jou? Om deze vraag te beantwoorden, hanteren wij in ons vergelijkingsproces diverse kwaliteitscriteria. Hierbij baseren wij ons op een uitgebreide database met statistieken over makelaarskantoren, waardoor wij precies weten waar elke makelaar goed in is. En daar heb jij voordeel van!

Tijdens het vergelijken van makelaars kun je namelijk opgeven wat jij belangrijk vindt bij een verkoopmakelaar. Hecht je aan verkoopresultaat, ervaring of misschien wel een persoonlijke benadering? Wij houden rekening met jouw voorkeuren en sturen je een top 4 van verkoopmakelaars in Enschede die exact aansluiten op jouw wensen.

NVM-makelaar in Enschede of niet?

In Enschede zijn verschillende NVM-makelaars te vinden, die beschikken over goede klantreviews en woningen gemiddeld snel weten te verkopen. Door de aansluiting bij brancheorganisatie NVM weet je bovendien zeker dat je met betrouwbare makelaarskantoren te maken hebt. Toch betekent dit niet dat je in Enschede altijd met een NVM-makelaar in zee moet gaan.

Ook bij brancheorganisaties als de VBO en VastgoedPRO zijn namelijk uitstekende Enschedese makelaars aangesloten. Hoewel je je aan een NVM-makelaar niet snel een buil zult vallen, adviseren wij dan ook om altijd makelaars van alle brancheorganisaties met elkaar te vergelijken. Zo weet je zeker dat jij de beste makelaar in heel Enschede vindt in plaats van ‘alleen’ de beste NVM-makelaar.

Tip: heb jij redenen om alleen in zee te willen gaan met een NVM-makelaar? Dan kun je hier specifiek de kosten en dienstverlening van NVM-makelaars met elkaar vergelijken.

Wat kost een makelaar in Enschede?

We hebben goed nieuws: een makelaar in Enschede kost hetzelfde of zelfs minder dan zijn collega’s in andere Nederlandse regio’s. Een courtage van 1% tot 1,19% is bij makelaarskantoren in deze stad gebruikelijk. Ten koste van de dienstverlening gaat dit zeker niet, want uit cijfers blijkt dat Enschedese makelaars huizen bovengemiddeld snel verkopen – namelijk al binnen 18 dagen.

Houd er rekening mee dat bepaalde makelaarskantoren naast een courtage ook kunnen werken met opstartkosten. Het is daarom altijd een slim idee om offertes van makelaars op te vragen. Zo heb je zwart op wit staan of een verkoopmakelaar wel of geen opstartkosten in rekening brengt en kom je na verkoop van je huis niet voor onaangename verrassingen te staan.

Uitgelichte makelaarskantoren in Enschede

Bij het vergelijken van makelaars in Enschede adviseren we om een persoonlijke top 4 samen te stellen. Dit is een selectie van de 4 verkoopmakelaars die het beste aansluiten op de wensen en voorkeuren die je aan ons doorgeeft. Hieronder alvast een algemene indruk van enkele makelaars die in Enschede actief zijn. Let op: deze makelaars kunnen afwijken van jouw persoonlijke top 4.

Marcel Kon Makelaardij

Marcel Kon Makelaardij is altijd in beweging en wil graag van toegevoegde waarde zijn bij één van de belangrijkste beslissingen in je leven; het verkopen van je woning. Met een nieuw en verfrissend kantoor aan de Haaksbergerstraat in Enschede is deze makelaar goed bereikbaar. Klanten roemen daarnaast de persoonlijke aandacht, integriteit en grote marktkennis van dit makelaarskantoor.

Vera Welker Makelaars

Met 7 gepassioneerde en betrouwbare medewerkers die ook nog eens snel kunnen schakelen, zorgt Vera Welker Makelaars voor een snelle verkoop van je woning – vaak voor een verkoopprijs die boven de vraagprijs ligt. Dit makelaarskantoor is tevens aangesloten bij de NVM en staat hiermee garant voor de nodige up-to-date deskundigheid en kennis.

Keuter Horstman makelaars

Met een makelaar van Keuter Horstman aan je zijde is het vanzelfsprekend dat de verkoop van je woning soepel en netjes verloopt. Dit makelaarskantoor maakt zich sterk voor de hoogst haalbare prijs voor je huis en begeleidt het gehele verkooptraject van A tot Z. Dankzij een compact team met korte lijnen is iedereen bij Keuter Horstman altijd op de hoogte van de status van je verkooptraject.

Ten Hag Makelaarsgroep Enschede

Ten Hag Makelaarsgroep Enschede is met ruim 50 jaar ervaring en 9 vestigingen in Oost-Nederland een begrip in de regio. Het grote succes valt te verklaren doordat dit makelaarskantoor net zoveel waarde hecht aan persoonlijke aandacht als aan vakinhoudelijke kennis. Met een nuchtere kijk op zaken en een proactieve houding zet dit kantoor zich voor 100% in voor klanten.

Snelder Zijlstra Makelaars Enschede

Bij Snelder Zijlstra Makelaars Enschede doe je geen zaken met makelaars maar met mensen. Mensen die geen ander belang hebben dan dat van jou en die trots zijn wanneer zij een oplossing vinden waar jij van kunt genieten. Met een Snelder Zijlstra makelaar kun je vertrouwen op een intensieve en persoonlijke aanpak en haal je het meeste uit de verkoop van je huis.

Wat verwacht jij van een verkoopmakelaar?

Vergelijk makelaars in Enschede op basis van jouw criteria. Welke van de onderstaande 3 makelaars zou jij eerder kiezen?

Begin met vergelijken

Hoe weet je of een makelaar in Enschede goed is?

Een moderne website en lovende reviews van klanten verklappen vaak al een en ander over de kwaliteit van een makelaar in Enschede. Maar hoe weet je nu hoe snel een makelaar huizen gemiddeld verkoopt? Tegen welke verkoopprijs? En op basis van welke verkoopstrategie? De beste makelaar in Enschede is de makelaar die op al deze vlakken hoge ogen gooit.

Door verkoopmakelaars te vergelijken ontvang jij gratis offertes van dit soort makelaars. Wij selecteren de makelaars in onze database namelijk voor op deze criteria en matchen ze vervolgens aan jou op basis van jouw specifieke wensen en behoeften. Zo kun jij vrijblijvend maatwerk offertes vergelijken van de best presterende makelaars in Enschede die qua werkwijze bij jou passen.

Veelgestelde vragen

In Enschede zijn vele makelaars actief, die sterk uiteenlopen in aanpak, kosten en kwaliteit. De kans is klein dat je uit al deze verschillende makelaarskantoren in één keer de beste makelaar kiest. Gebruik daarom ons onafhankelijke vergelijkingsplatform en vertrouw op objectieve statistieken die jou koppelen aan de makelaar in Enschede die het beste geschikt is voor jou.
Een NVM-makelaar is vaak een goede keuze, maar niet altijd de beste. Ook een VBO- of VastgoedPRO-makelaar kan immers uitstekend aansluiten op jouw wensen. Je kunt daarom het beste alle verkoopmakelaars in Enschede met elkaar vergelijken, ongeacht de brancheorganisatie waarbij ze aangesloten zijn. Alleen NVM-makelaars vergelijken kan ook via deze pagina.
De courtage van makelaars in Enschede varieert tussen de 1% en 1,19%. Dit is marktconform en zorgt er – zeker in de huidige huizenmarkt – voor dat je de makelaarskosten bij verkoop van je huis in veel gevallen terugverdient. Wel blijft het altijd verstandig om de kosten van makelaars te vergelijken. Relatief kleine courtageverschillen vertalen zich immers naar honderden tot wel duizenden euro’s.
Tegenwoordig is het niet moeilijk om je huis in Enschede snel te verkopen. Het aanbod is momenteel nog altijd kleiner dan de vraag. Lastiger is het om je woning snel én tegen de hoogst denkbare verkoopprijs te verkopen. Hiervoor heb je de hulp van een goede makelaar in Enschede nodig, die je kunt vinden door de beste Enschedese makelaars gratis met elkaar te vergelijken.