Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Weert Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Weert vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Weert
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

De poort naar Limburg, gezelligheid en niet te vergeten de Weerter vlaai. Het is prima wonen in Weert. Als je op zoek bent naar een koper voor je woning, zal het dan ook niet aan de stad liggen. Een snelle verkoop met mooie opbrengst is natuurlijk van meer factoren afhankelijk. Een goede makelaar speelt bijvoorbeeld een belangrijke rol.

Als je de voor jou beste makelaar wilt vinden, kun je hier ons gratis vergelijkingsformulier invullen. Sinds 2014 hebben we gegevens verzameld van verkoopmakelaars uit heel Nederland. Door je voorkeuren aan te geven, vinden wij de perfecte match voor je. Wil je bijvoorbeeld een makelaar die altijd bereikbaar is, of ga je voor de hoogste opbrengst? Geef het aan ons door en we gaan op zoek naar beste makelaar.

Wil je meteen weten welke makelaar in Weert optimaal bij jouw wensen aansluit? Via de groene knop hieronder kun je gratis en vrijblijvend offertes van lokale makelaars met elkaar vergelijken.

Bekijk hier hoe wij makelaars onafhankelijk met elkaar vergelijken.

Begin met vergelijken

Al 136 keer werden makelaars in Weert met succes vergeleken

Je huis in Weert op Funda zetten

Funda is een populaire website, zeker bij mensen die een huis willen kopen. De kans op een snelle verkoop wordt dan ook vergroot als je jouw woning op Funda zet. Dagelijks bezoeken miljoenen mensen de site. Als jouw huis een mooie plek op Funda heeft, gaat dit 100% zeker tot meer bezichtigingen leiden. En hoogstwaarschijnlijk ook voor een hogere opbrengst.

Het is goed om te weten dat alleen een geregistreerde verkoopmakelaar jouw woning op Funda mag plaatsen. Dit zijn makelaars van kantoren die lid zijn van een brancheorganisatie. Dat zijn er die: NVM, VBO en VastgoedPRO.

Je moet er rekening mee houden dat de verkoopmakelaar die je woning op Funda plaatst, ook de uiteindelijke verkoop van de woning en de begeleiding tijdens het complete proces gaat doen. Daarom wil je de makelaar die voor jou het beste scoort op aspecten die je belangrijk vindt.

Wie is de beste makelaar van Weert?

Zonder voorkennis is het lastig om te bepalen wie de beste makelaar van Weert is. We hebben echter een mooi hulpmiddel in de vorm van ons gratis vergelijkingsformulier. Door aan te geven wat voor jou belangrijk is, kunnen we de meest geschikte verkoopmakelaar vinden.

Ieder makelaarskantoor is anders. Het kostenplaatje kan bijvoorbeeld anders zijn, net als de dienstverlening. Zo kan een wat duurder kantoor daar bijvoorbeeld tegenover stellen dat ze 24 uur per dag bereikbaar zijn.

Dankzij onze jarenlange ervaring als onafhankelijke vergelijkingssite beschikken we over veel gegevens, onder meer over opbrengsten en doorlooptijden. Deze kennis en ervaring gebruiken we om de voor jou beste makelaar van Weert te vinden.

Kosten van een makelaar in Weert

In de kosten van makelaarskantoren kunnen aardig wat verschillen zitten. Afhankelijk van de opbrengst van je woning kan dit duizenden euro’s schelen. De makelaarskosten zitten namelijk vooral in de courtage. Dit is een percentage van de opbrengst van je woning. In Weert bedraagt de gemiddelde courtage 1,15%. Na de verkoop betaal je de makelaar dus 1,15% van de opbrengst.

Daarnaast kunnen er nog andere kosten worden gerekend. Voorbeelden zijn opstartkosten en aanvullende kosten. Niet ieder kantoor rekent deze kosten. We adviseren je dan ook om dit goed uit te zoeken voordat je in zee gaat met een makelaar.

Uitgelichte makelaarskantoren Weert

Saelmans Makelaardij

Saelmans is al meer dan 50 jaar een begrip in de makelaarswereld van Weert. Het kantoor is in 1971 opgericht door Jan Saelmans en inmiddels in handen van dochter Muriël en haar man Dolf. Het is een groot team, dat bestaat uit een mix van jonge en ervaren medewerkers. Ze wonen allemaal in de buurt en kennen de omgeving dus goed. De bedrijfsfilosofie ‘Saelmans leeft met u mee’ zie je terug in de persoonlijkheid en betrokkenheid.

Dwars Makelaars

Dwars Makelaars is het kantoor van René Dwars dat in 1997 is opgericht. Dit kantoor is zowel in Midden-Limburg als Zuidoost-Brabant actief. Dwars noemt dit zelf een groot voordeel, vanwege het kruisverkeer van zoekers en kopers. Het team wil klanten een vertrouwd gevoel geven, met een team dat altijd voor huizenverkopers klaar staat. De makelaars hebben een goede feeling met de regio en zijn perfect op de hoogte van de laatste trends.

Richard Schroeten Makelaars

Richard Schroeten Makelaars is een klein kantoor dat uit drie medewerkers bestaat. ‘Puur en oprecht’ zijn de kernwaarden. Hier krijg je de aandacht die je nodig hebt bij het verkopen van een woning. Het kleine team zorgt voor korte lijnen waardoor je elkaar snel goed leert kennen. De slogan van Richard Schroeten Makelaars luidt dan ook: ‘Onze kracht is persoonlijke aandacht!’

Hendriks Makelaardij Weert

Bij Hendriks Makelaardij wordt de verkoper (of koper) altijd voorop geplaatst. Met een netwerk van honderden zoekers en blijvende vernieuwing doen ze er alles aan om jouw woning voor de beste prijs te verkopen. Op basis van je woning en wensen wordt er een verkoopplan opgesteld, waarna het proces echt van start kan gaan. Hendriks Makelaardij Weert heeft een netwerk van honderden mensen die een woning zoeken.

Witte & Verheul Makelaars

Dit is het kantoor van Bas Verheul en Frank Lambers. Torenhoge ambitie is de kernwaarde bij deze makelaars. Ze maken gebruik van alle mogelijke kanalen om je woning onder de aandacht te brengen. Witte & Verheul houdt niet van de gebruikelijke processen. Ze gaan hier juist voor een werkwijze die de klant niet verwacht. De markt vraagt immers om een andere aanpak, die steeds vernieuwd moet worden.

Wat vind jij het belangrijkst bij een verkoopmakelaar?

Vergelijk makelaars in Weert op basis van jouw persoonlijke behoeften. Welke van de 3 onderstaande zaken geven voor jou de doorslag?

Begin met vergelijken

Is dit het moment om mijn huis te verkopen?

De woningmarkt is dynamisch en altijd in beweging. Goede tijden worden opgevolgd door mindere periodes. Om een goed beeld van de woningmarkt in Weert te krijgen raden we je aan om vrijblijvend advies aan makelaars te vragen. Voor de verkoop van je woning is de hoogte van de vraagprijs van belang.

Om een idee te krijgen van wat je kunt vragen, nemen veel mensen de WOZ-waarde als uitgangspunt. Dit geeft alleen geen goed beeld, omdat de werkelijke waarde doorgaans een stuk hoger ligt. Bij het bepalen van de WOZ-waarde wordt namelijk alleen naar algemene zaken gekeken, zoals de ligging en de oppervlakte. Specifieke kenmerken, bijvoorbeeld een prachtig dakterras op het zuiden of een splinternieuwe badkamer, worden niet meegenomen.

Het is dan ook een goed idee om een gratis waardebepaling uit te laten voeren. Dit heeft nog een voordeel. Zo leer je makelaars namelijk al een beetje kennen, en ze kunnen alvast hun verkoopstrategie met je delen. Door een aantal makelaars uit te nodigen, krijg je een goed beeld van de verwachte opbrengst van je woning.

Veelgestelde vragen

Veel makelaars in Weert willen aan de slag met de verkoop van je woning. Maar hoe vind je de beste? Door ons gratis vergelijkingsformulier in te vullen krijg je de perfecte match. In het formulier geef je aan wat je belangrijk vindt tijdens het verkoopproces.
Je kunt voor de verkoopprijs naar de WOZ-waarde kijken, maar dit is een hele grove schatting. Bij de WOZ-waarde worden unieke eigenschappen van je huis namelijk niet meegenomen. De werkelijke waarde is vaak een stuk hoger. Om te weten voor hoeveel je je woning in de verkoop kunt doen, is het slim om een gratis waardebepaling te laten doen.
Alleen een geregistreerde verkoopmakelaar kan je huis op Funda zetten. Geregistreerde makelaars zijn aangesloten bij een van de brancheorganisaties, NVM, VBO of VastgoedPRO. Funda is het grootste online huizenplatform van Nederland met dagelijks miljoenen bezoekers. Een goede plek op Funda vergroot de kans op een snelle verkoop aanzienlijk.
Als je het optimale resultaat wilt behalen, kun je dit aangeven in ons vergelijkingsformulier. Dan selecteren we automatisch de kantoren die erom bekend staan een hoge opbrengst te behalen. De beste makelaar zal jouw woning voor een mooi bedrag verkopen.