Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Terneuzen Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Terneuzen vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Terneuzen
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Wil je je huis in Terneuzen verkopen? Grote kans dat kopers voor je in de rij staan. Terneuzen is dé stad van Zeeuws-Vlaanderen. Behalve de fraaie ligging aan de Westerschelde heb je er ook alle benodigde voorzieningen. Winkels, veel horeca, een theater en een bioscoop. Andere leuke steden zoals Brugge en Gent liggen op een steenworp afstand. En met de Westerscheldetunnel die uiterlijk in 2025 tolvrij wordt, zal het in Terneuzen alleen maar bruisender worden.

Huizen in Terneuzen zijn bij kopers dan ook zeer geliefd. Zeker met de hulp van de juiste makelaar kun je je woning in deze stad voor een goede prijs verkopen. Behalve prijs zijn er echter nog andere zaken belangrijk bij de keuze voor een makelaar. Zo zijn ook de gemiddelde verkoopsnelheid en een goede persoonlijke klik van belang.

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste makelaar. Dat doen we met ons vergelijkingsformulier dat je gratis en vrijblijvend kunt gebruiken. Op basis van de wensen die jij invoert leggen wij factoren zoals kosten, service en communicatie naast elkaar. Daarna kun jij makkelijk en snel het voor jou beste makelaarskantoor in Terneuzen kiezen.

Lees hoe wij makelaars 100% onafhankelijk met elkaar vergelijken.

Begin met vergelijken

Voor 118 woningen in Terneuzen selecteerden wij de meest geschikte makelaar

Welke makelaar in Terneuzen is de beste?

Om te bepalen wat de beste makelaar voor jou is, houden we bij Verkoopmakelaar Offertes allerlei relevante informatie bij. Uiteraard welke makelaars in Terneuzen werkzaam zijn, maar ook hoeveel ze kosten, hoe snel ze gemiddeld een huis verkopen en hoe ze in de regio bekend staan. Deze en andere belangrijke factoren vergelijken we met elkaar.

Jij krijgt het resultaat van de vergelijking te zien. Daarna is het eenvoudig om de beste makelaar te kiezen. Je moet er rekening mee houden dat de verschillen tussen makelaars in Terneuzen behoorlijk groot kunnen zijn. Daarom is het altijd goed om makelaars met elkaar te vergelijken. Op het formulier kun je aangeven wat voor jou belangrijk is bij een verkoopmakelaar. Daarna sturen we je vrijblijvend meerdere offertes die aansluiten op je wensen.

Uitgelichte makelaarskantoren in Terneuzen

Terneuzen heeft een flinke aantrekkingskracht op kopers. De centrale ligging in Zeeuws-Vlaanderen is een voordeel, net als de vele voorzieningen en het uitzicht op de Westerschelde. De Terneuzense woningmarkt draait dan ook op volle toeren. En waar veel woningen worden verkocht, zijn veel makelaars actief. Uit het ruime aanbod lichten we er vijf voor je uit.

GeuS uw makelaar

GeuS uw makelaar is het kantoor van Karin Geus. Ze werkt alleen vanuit haar kantoor aan de rand van Terneuzen. Karin Geus zet haar klanten op nummer één. Ze probeert niet vanuit traditie maar vanuit vernieuwing te kijken. Ondanks dat ze in haar eentje werkt, is het aanbod van GeuS uw makelaar behoorlijk groot.

Wooncoach

Voor de verkoop van woningen en taxaties kan je ook terecht bij Wooncoach in Terneuzen. Dingena Tromp en haar vier collega’s hebben als voornaamste doel om je woning zo snel mogelijk te verkopen, uiteraard op een open en professionele manier. Wooncoach verkoopt werkelijk van alles; van een eenvoudig rijtjeshuis tot een kerk.

Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer

Dit makelaarskantoor is al lang een begrip in Terneuzen. In 1975 is het kantoor opgericht door Toon Biesbroeck en Paul Kindt. Inmiddels zijn Jeroen Verstraeten en Paul Saman de eigenaren. Bij Kindt + Biesbroeck kan je onder meer terecht voor de verkoop en aankoop van huizen, taxaties en hypotheekadvies.

Van Huisstede makelaardij o.g.

Yolanda van Huisstede en haar collega Jennifer Schuerman zijn rasechte Zeeuwen. Ze houden van een open en eerlijke aanpak. Van Huisstede makelaardij heeft jarenlange ervaring in de plaatselijke woningmarkt. Het kantoor is aangesloten bij de NVM. Ze beloven een snelle verkoop met het beste verkoopresultaat.

Vermeulen Makelaars & Hypotheekadviseurs

Het kantoor van Vermeulen Makelaars & Hypotheekadviseurs zit in het centrum van Terneuzen. Van daaruit proberen Ingmar Vermeulen en zijn team jouw woning op de best mogelijke manier te verkopen. Vermeulen Makelaars & Hypotheekadviseurs houden van korte lijnen en deskundigheid op persoonlijk niveau. Daarnaast heeft dit kantoor meer dan 40 jaar ervaring.

Waar hecht jij waarde aan bij een makelaar?

Vergelijk makelaars in Terneuzen op basis van jouw wensen. Wat weegt voor jou het zwaarste bij een makelaar?

Begin met vergelijken

Voor welke prijs kan ik mijn woning in Terneuzen verkopen?

De huizenmarkt in Terneuzen is op dit moment gunstig. Je kunt je huis dan ook voor een goede prijs verkopen. De exacte verkoopopbrengst is echter afhankelijk van meerdere factoren. Denk hierbij aan de grootte van je woning, het type huis en de ligging in Terneuzen. Een appartement met uitzicht op de Westerschelde brengt doorgaans meer op dan een flat elders in Terneuzen.

Een niet te onderschatten factor voor de verkoopprijs is ook de verkoopmakelaar die je kiest. De ene makelaar verkoopt een woning in Terneuzen voor vele tienduizenden euro’s minder dan de andere. En dit is niet overdreven. Dat maakt het vergelijken van makelaars meer dan de moeite waard. Bij een betere – maar iets duurdere – makelaar verdien je de makelaarskosten ruimschoots terug.

Je huis in Terneuzen op Funda

Natuurlijk wil je je huis zo snel mogelijk voor de beste prijs verkopen. Dan helpt het om je huis op Funda te zetten. Dit is het grootste huizenplatform van Nederland. Miljoenen mensen zoeken op Funda naar een mogelijke nieuwe woning. Als jouw huis op Funda staat, komt dit het aantal bezichtigingen zeker ten goede.

Nu is het wel zo dat je niet zomaar je huis op Funda kunt zetten. Dat kan alleen met behulp van een geregistreerde verkoopmakelaar. Dat zijn makelaars die zijn aangesloten bij de NVM, VBO of Vastgoed PRO, de drie brancheorganisaties van makelaars.

Veelgestelde vragen

Dat is een lastige vraag. Als je kijkt naar de gemiddelde WOZ-waarde van woningen in Terneuzen, dan ligt deze rond de €200.000. Maar leg je daar de gemiddelde verkoopprijs van woningen naast, dan ligt die zo’n €100.000 hoger. De makelaar speelt een belangrijke rol bij de opbrengst van jouw woning. Met een gratis waardebepaling krijg je een beeld van wat je huis écht waard is.
De kosten van de makelaar, de reputatie, wel of geen klik. En zo kunnen we nog wel even doorgaan met factoren die belangrijk zijn bij het bepalen van de beste makelaar. Omdat iedereen andere wensen heeft, hebben wij een vergelijkingsformulier. Daarop geef je je voorkeuren aan. Wij matchen deze vervolgens met de makelaars in Terneuzen die voor jou de beste keuze zijn.
Een betrouwbare makelaar is aangesloten bij een van de erkende brancheorganisaties. Naast de alom bekende NVM zijn dat VBO en VastgoedPRO. Ook tussen aangesloten makelaars kan nog aardig wat verschil zitten. Onder meer de verkoopsnelheid en het resultaat kunnen uiteenlopen. Deze en andere zaken worden meegenomen in ons gratis vergelijkingsformulier.
Makelaars in Terneuzen rekenen gemiddeld tussen 1,1 en 1,2% courtage over de verkoopprijs van een  woning. Bij sommige makelaars blijft het niet alleen bij de courtage. Er kunnen extra kosten zijn, zoals opstartkosten. Daarom is het goed om altijd meerdere offertes aan te vragen. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.