Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Zeist Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Zeist vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Zeist
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Midden in het groen, je bent binnen 10 minuten in Utrecht en ook Amsterdam is dichtbij. Combineer dit met de talrijke voorzieningen en je kunt niet anders dan concluderen dat Zeist een ideale plek is om te wonen. Dat vinden dan ook veel mensen, waardoor de huizen in deze stad gewild zijn. Ook jouw huis kan zomaar erg populair onder huizenzoekers worden. De beste makelaar gaat je daarbij helpen.

Je vindt de beste makelaar door ons gratis vergelijkingsformulier te gebruiken. Op het online formulier kun je je wensen aangeven op het gebied van de verkoop van je woning. Wil je bijvoorbeeld voor de hoogst mogelijke opbrengst gaan? Of vind je een goede klik met je makelaar belangrijker? Of ben je op zoek naar een kantoor met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding? Door ons vergelijkingsformulier in te vullen, ontdek je snel welke verkoopmakelaar het beste bij jouw wensen past.

Wil je meteen weten welke makelaarskantoren in Zeist voor jou geschikt zijn? Door op de groene knop hieronder te klikken kun je gratis en vrijblijvend offertes van lokale makelaars met elkaar vergelijken.

Lees hoe wij makelaars 100% onafhankelijk met elkaar vergelijken.

Begin met vergelijken

Al 442 keer werd een makelaar in Zeist gevonden via VerkoopmakelaarOffertes.nl

Welke makelaar in Zeist is de beste keuze?

De keuze voor de makelaar die je huis gaat verkopen is een hele belangrijke. Niet alleen omdat het een van de grootste transacties in je leven is, maar ook omdat geen enkele verkoopmakelaar hetzelfde is. De verschillen zitten onder meer in de kosten die een makelaarskantoor rekent, maar ook in de verkoopopbrengst en de doorlooptijd.

Nu is Zeist een vrij grote plaats, waar meerdere verkoopmakelaars zijn gevestigd. Door ze goed met elkaar te vergelijken, vind je de makelaar die voor jou de beste keuze is. Sinds 2014 verzamelen we allerlei relevante gegevens van lokale makelaars. Die gegevens gebruiken we om jou het beste advies te geven.

Je huis in Zeist op Funda zetten

Funda is een van de manieren om je woning in de picture te zetten. Een prominente plek van je woning op Funda vergroot de kans op een snelle en vruchtbare verkoop aanzienlijk. Dagelijks brengen miljoenen mensen een bezoekje aan deze website, in de hoop hun droomhuis te vinden. Als jouw huis tussen het aanbod in Zeist staat, gaat dit zonder twijfel tot veel bezichtigingen en een goede verkoopprijs leiden.

Het is goed om te weten dat je niet zomaar je huis op Funda kunt zetten. Dit is alleen mogelijk als je hulp krijgt van een geregistreerde verkoopmakelaar. Makelaars die zijn aangesloten bij een van de brancheorganisaties (NVM, VBO en VastgoedPRO) hebben deze bevoegdheid.

Nu is het niet zo dat iedere gecertificeerde makelaar automatisch een goede keuze is. De verkoopmakelaar die je huis op Funda zet, gaat namelijk ook de verkoop van je woning en de begeleiding tijdens het complete proces doen. Daarom wil je de makelaar die het beste scoort op aspecten die voor jou belangrijk zijn.

Uitgelichte makelaarskantoren Zeist

WVO makelaarsgroep

WVO Makelaarsgroep gaat langzaam maar zeker richting het 100-jarig jubileum. In 1930 is het bedrijf opgericht. De jarenlange ervaring zorgt ervoor dat WVO een betrouwbare partner is, onder meer voor de verkoop en aankoop van woningen. Dit kantoor heeft een breed scala aan woningen. Tussen karakteristieke woningen in het ‘oude’ Zeist vind je ook voldoende nieuwbouwprojecten. Jouw woning past daar prima tussen.

Molenbeek Makelaars Zeist

Molenbeek is een grote speler in de makelaarswereld van Zeist en omgeving. Ruim 65 jaar ervaring en 25 specialisten die voor je klaarstaan om je met al je wensen te helpen. Iedere medewerker heeft zijn of haar specialisme, waardoor je zeker weet dat je deskundig advies krijgt. Bij Molenbeek Makelaars kun je terecht voor aan- en verkopen, bedrijfshuisvesting en financiën.

Nijland Makelaars Zeist

Nijland Makelaars wil dat klanten zich thuis voelen. Dat zie je meteen aan hun kantoor aan de Lommerlust in Zeist. Het is huiselijk ingericht, de koffie staat klaar en je wordt vriendelijk ontvangen. Het complete team van Nijland leeft met je mee als je je woning gaat verkopen. Ervaring en kennis wordt gecombineerd met persoonlijke betrokkenheid en inzet. Voor Nijland is het verkoopproces geslaagd als de klant tevreden is.

Halbertsma van den Boom

Halbertsma van den Boom is een wat kleiner makelaarskantoor, dat gerund wordt door Justus Halbertsma. Een verkooptraject bij deze makelaar begint met de kennismaking. Als je elkaar wat beter leert kennen, kun je meer voor elkaar betekenen, is de gedachte hierachter. Tijdens het verkoopproces is er veelvuldig contact met de makelaar. Dit full-service kantoor heeft ruime ervaring als makelaar in Zeist en directe omgeving.

DIRK Makelaars Taxateurs BV

Dirk Boon en Mandy Fremouw vormen samen het team van DIRK Makelaars. Het bedrijf bestaat sinds 2015, maar de ervaring van Dirk Boon gaat veel verder terug. Dit kantoor is dol op vernieuwingen en loopt dan ook voorop als er nieuwe marketingtrends zijn. Dirk en Mandy hebben veel kennis van de lokale woningmarkt. Dienstverlening staat bij DIRK Makelaars op nummer één.

Wat vind jij zwaar wegen bij een verkoopmakelaar?

Vergelijk makelaars in Zeist op basis van jouw persoonlijke behoeften. Welke van de 3 onderstaande zaken weegt voor jou het zwaarst bij het kiezen van een makelaar?

Begin met vergelijken

Profiel van de woningmarkt in Zeist

De woningmarkt kent goede periodes en minder goede periodes. Deze kunnen elkaar snel opvolgen. Stel dat het nu wat minder gaat, dan hoef je niet te panikeren. Over enkele maanden kan het immers weer compleet anders zijn. Voor een actueel beeld van de woningmarkt in Zeist raden we je aan om makelaars een gratis verkoopadvies te laten uitbrengen.

Voor de verkoop van je woning wordt trouwens niet alleen naar de huidige staat van de markt gekeken, maar ook naar de waarde van je woning. Nu kun je de WOZ-waarde als uitgangspunt voor de vraagprijs nemen, maar dit geeft niet het beste beeld. Waar bij de WOZ-waarde vooral naar algemene kenmerken wordt gekeken, kunnen voor de vraagprijs specifieke kenmerken het verschil maken. Dan kun je denken aan een jacuzzi in de tuin of een splinternieuwe badkamer.

Dé manier om een goed beeld te krijgen is door een gratis waardebepaling uit te laten voeren. Makelaars in Zeist komen graag bij je langs om dit te doen. Dit heeft voor beide partijen voordelen. Jij leert de makelaars kennen en weet voor hoeveel je je huis te koop kunt zetten. En verkoopmakelaars kunnen alvast hun verkoopstrategie met je delen. Door meerdere partijen uit te nodigen, krijg je een goed beeld van de potentiële opbrengst van je woning.

Veelgestelde vragen

Makelaars uit Zeist staan te trappelen om met de verkoop van jouw woning aan de slag te gaan. Omdat zowel je woning als je voorkeuren uniek zijn, is het goed om de makelaars met elkaar te vergelijken. Zo vind je het kantoor dat het beste verkoopresultaat voor jou behaalt.
De kosten zitten vooral in de courtage. Dit is een percentage van de verkoopprijs dat je aan de makelaar betaalt. In Zeist ligt de gemiddelde courtage op 1,2%. Voor een woning met een verkoopprijs van €400.000 betekent dit een bedrag van €4.800. Naast de courtage kunnen er nog andere kosten worden gerekend, zoals opstart- en aanvullende kosten.
De woningmarkt gaat op en neer. Dat is in heel Nederland het geval, dus ook in Zeist. Voor een actueel beeld adviseren we je om een gratis verkoopadvies bij meerdere makelaars aan te vragen. Zo kom je erachter hoe de kansen van jouw woning liggen.
In ons vergelijkingsformulier kun je je voorkeuren aangeven. Als je het belangrijk vindt dat je makelaar goed bereikbaar is, selecteren we automatisch de makelaarskantoren die erom bekend staan een goede service te leveren.