Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Den Haag Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Den Haag vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Den Haag
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Dankzij de unieke ligging dichtbij zee, de internationale aantrekkingskracht en de karakteristieke binnenstad is Den Haag een ontzettend populaire stad om te wonen. Bied je hier jouw woning te koop aan? Dan kun je erop rekenen dat zich snel de eerste geïnteresseerden aandienen. Toch is het erg belangrijk om een goede makelaar in Den Haag te hebben. Deze voorkomt bijvoorbeeld dat je verkeerde beslissingen neemt en zorgt voor een optimale verkoopopbrengst.

Even Googelen leert al snel dat er in Den Haag meer dan vijftig makelaars actief zijn. Hoe maak je hier nu de beste keuze in? Ga je voor de makelaar die als eerste naar boven komt of kies je voor een makelaar die de beste kwaliteit levert en het beste bij jouw voorkeuren past? Wij geloven dat je niet de eerste moet kiezen, maar wel de beste. Door gratis makelaars te vergelijken op basis van wat jij belangrijk vindt, ontdek je direct welke de beste voor jou is.

Ontdek alles over onze 100% onafhankelijke adviesdienst.

Begin met vergelijken

Al 1.429 keer werden makelaars in Den Haag met succes vergeleken

Makelaars per stadsdeel vergelijken

Wat is de beste makelaar van Den Haag?

Al sinds 2014 houden wij bij hoe Haagse makelaars presteren op het gebied van verkoopopbrengst, prijs-kwaliteitverhouding, snelheid, service en beoordelingen van verkopers. Uit onze gegevens blijkt dat er nogal wat verschillen zitten tussen hoe makelaarskantoren presteren op de diverse vlakken. Dat is ook logisch, want verschillende kantoren focussen op verschillende aspecten van het vak. Het is dus onmogelijk om te zeggen wat dé beste makelaar is voor iedereen.

Wat je op basis van onze data wel mooi kan zien, is welke makelaar het beste is als je specifieke voorkeuren hebt. Vind je een persoonlijke klik en een goede service bijvoorbeeld heel belangrijk? Dan zie je dat een aantal kantoren hier stukken beter op presteren dan andere en zal hier de beste makelaar voor jou tussen zitten. Begin direct met vergelijken van verkoopmakelaars en vul je voorkeuren in. Onze speciale tool selecteert dan automatisch de beste makelaars voor jou.

Uitgelichte makelaarskantoren in Den Haag

Korff de Gidts NVM Makelaardij

Koff de Gidts is al meer dan een eeuw een begrip op de Haagse huizenmarkt. Verkoop je bij Korff de Gidts jouw woning, dan hoef je je dus geen zorgen te maken over een gebrek aan ervaring of marktkennis. Bij dit makelaarskantoor kun je daarnaast rekenen op een persoonlijke service. Dat huizenverkopers de aanpak van dit NVM-kantoor waarderen, blijkt uit de 9,5 die het gemiddeld op Funda krijgt.

Röttgering NVM Makelaars

Woning verkopen in Den Haag of een omliggende woonplaats? Bij Röttgering makelaars kun je al vijftig jaar terecht voor deskundig, oprecht en objectief advies bij de verkoop van je huis. Als verkopende partij bepaal je zelf van welke diensten je precies gebruik maakt: wil je bijvoorbeeld een complete full service begeleiding of alleen advies over de haalbaarheid van je verkoopambities? Bij Röttgering zijn ze hier heel flexibel in.

Agterberg Makelaardij

VBO-kantoor Agterberg Makelaardij werkt met een jong en enthousiast team vastgoedprofessionals. Dit makelaarskantoor focust op resultaat en een snelle verkoop. Ook heeft ook veel oog voor duurzaamheid. Zo is het eigen kantoor energiezuinig gemaakt en rijden de makelaars in elektrische auto’s. Als verkoper kun je bij dit kantoor rekenen op een professionele begeleiding, waarbij al het werk voor jou uithanden wordt genomen.

Elzenaar NVM Makelaars & Hypotheken

Elzenaar NVM Makelaars & Hypotheken is alweer sinds 1929 actief. Naast verkoopbegeleiding kun je bij dit grote kantoor terecht voor hypotheken, verhuur, beheer, aankoopbegeleiding, verzekeringen, styling en taxaties. Als woningverkoper heb je met Elzenaar een makelaar die zich inzet voor een hoge vraagprijs en een korte doorlooptijd. Daarnaast profiteer je van het multidisciplinaire team, bijvoorbeeld doordat de hypotheekadviseurs kandidaat-kopers financieel kunnen doorlichten.

Joost van Vliet Makelaars o.g.

Verkoop jij je woning bij Joost van Vliet Makelaars o.g.? Dan kun je rekenen op een persoonlijke begeleiding en een verkoopplan op maat. De makelaar van dit kantoor komt persoonlijk bij jou langs wanneer je interesse hebt om je woning te verkopen. Hierbij krijg je direct vrijblijvend advies en het maken van een passende offerte voor jouw woning.

Waar moet jouw makelaar echt in uitblinken?

Vergelijk makelaars aan op basis van wat jij belangrijk vindt. Waar moet jouw verkoopmakelaar echt in uitblinken?

Begin met vergelijken

Wat betaal je aan courtage in Den Haag?

Een makelaar betaal je in de vorm van courtage. Dit is een percentage van de verkoopprijs dat in rekening wordt gebracht op het moment je woning verkocht is. Vrijwel alle makelaars werken hierbij op basis van no cure, no pay: je betaalt dus niets zolang je woning niet verkocht is. In Den Haag ligt het gemiddelde courtagepercentage momenteel op 1,2%. Voor de verkoop van een woning van € 400.000 betaal je dus gemiddeld € 4.800 aan courtagekosten.

Belangrijk om te weten is dat courtage vaak een all-in-prijs betreft, maar dit hoeft beslist niet zo te zijn. Veel makelaars rekenen naast de courtage bijvoorbeeld ook kosten voor het plaatsen van advertenties op Funda, het maken van foto’s en video’s en het stylen van de woning. Staar je dus niet blind op het percentage aan courtage dat je betaalt, maar kijk ook goed wat je ervoor krijgt. Een makelaar die adverteert met een lage courtage is namelijk zeker niet altijd de goedkoopste!

Is het slim om mijn woning op Funda te zetten in Den Haag?

Als grootste online woningplatform van Nederland is Funda een ontzettend aantrekkelijke plek om je woning op aan te bieden. Maandelijks kijken gemiddeld 5 miljoen unieke huizenzoekers op deze site, dus daar zitten veel potentiële kopers voor jouw woning tussen. Aan de andere kant heb je, zeker in een grote stad als Den Haag, ook de nodige concurrentie als woningaanbieder. Is het dus wel zo slim om je woning tegen betaling op Funda aan te bieden?

Wij denken van wel, omdat iedereen toch op zoek is naar een unieke woning: in een bepaalde prijsklasse, in een bepaald stadsdeel en met specifieke eigenschappen als een tuin, een balkon of bepaald energielabel. Je kunt er dus sowieso op rekenen dat jouw woning voldoende aandacht krijgt. Door daarnaast in zee te gaan met een makelaar die voor jou een aansprekende advertentie maakt, met aantrekkelijk beeldmateriaal, kan het niet anders dan dat zich snel geïnteresseerden aandienen.

Veelgestelde vragen

Bekende goede Haagse makelaars zijn Korff de Gidts NVM Makelaardij, Röttgering NVM Makelaars, Agterberg Makelaardij, Elzenaar NVM Makelaars & Hypotheken en Joost van Vliet Makelaars o.g.. Daarnaast zijn er een groot aantal makelaars die uitblinken in zaken als verkoopopbrengst, prijs-kwaliteitverhouding en snelheid. De beste makelaar voor jou vind je door makelaarskantoren te vergelijken op basis van wat jij belangrijk vindt.
Hoewel een makelaar je zal adviseren, bepaal jij als verkoper uiteindelijk helemaal zelf wat de vraagprijs wordt. Een gebruikelijke manier om de vraagprijs te bepalen is door allereerst een inschatting te maken van de waarde. Vervolgens kan een richtprijs bepaald worden en aan de hand daarvan de ideale vraagprijs. Een slimme tactiek is om de vraagprijs iets lager te maken dan de richtprijs, omdat dit veel geïnteresseerden oplevert die vervolgens gaan overbieden.
Besteed jij liever niet al te veel geld aan een makelaar? Overweeg dan om niet het hele traject uit te besteden, maar je bijvoorbeeld alleen te laten adviseren. Het maken van foto’s en het verzorgen van bezichtigingen doe je dan zelf. Ga daarnaast op zoek naar makelaars die uitblinken op het gebied van prijs-kwaliteitverhouding. Vergelijk direct makelaars op basis van prijs-kwaliteit om te ontdekken welke kantoren goedkoop hun diensten aanbieden.
De gemiddelde woningwaarde in Den Haag bedraagt ongeveer € 360.000. Wat de waarde is van jouw unieke woning, is afhankelijk van meerdere factoren. Denk aan locatie, bewoonbaar oppervlak, type woning en de onderhoudsstaat. Vraag een gratis waardebepaling aan om vrijblijvend een makelaar in Den Haag bij jou langs te laten komen om een goede inschatting te krijgen van jouw woningwaarde.