Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Eindhoven Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Eindhoven vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Eindhoven
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Gezelligheid, alle voorzieningen en zelfs een vliegveld in de buurt. Huizen in Eindhoven zijn geliefd. Als je je woning in Eindhoven wilt verkopen, zul je over belangstelling niet te klagen hebben. Om de beste deal te sluiten is er natuurlijk meer nodig dan alleen belangstelling. De juiste makelaar zorgt ervoor dat jouw huis voor een goede prijs wordt verkocht. Alleen hoe vind je tussen tientallen makelaars in Eindhoven de beste?

Daar helpen wij je bij met ons gratis vergelijkingsformulier. Op het formulier geef je aan wat voor jou belangrijk is bij een verkoopmakelaar. In 2014 zijn we begonnen met het verzamelen van allerlei gegevens, van doorlooptijden en verkoopopbrengsten tot service en communicatie. Zo kunnen we op basis van jouw wensen de beste makelaar in Eindhoven voor je vinden.

Wil je weten welke makelaar in Eindhoven perfect bij jouw wensen aansluit? Klik dan op de groene knop hieronder om gratis en vrijblijvend offertes van lokale makelaars met elkaar te vergelijken.

Lees hoe wij makelaars volledig objectief met elkaar vergelijken.

Begin met vergelijken

Al 841 keer werden makelaars in Eindhoven met succes vergeleken

Makelaars per stadsdeel vergelijken

Kosten van een makelaar in Eindhoven

Omdat de kosten van een verkoopmakelaar behoorlijk kunnen verschillen, adviseren we je om ook te kijken naar de kosten die een makelaarskantoor rekent. Als je hier een duidelijk beeld van hebt, weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Makelaars kunnen onder andere de volgende kosten in rekening brengen:

Courtage

De grootste kostenpost is de courtage. Dit is een percentage van de verkoopopbrengst. Je betaalt de courtage na de (succesvolle) verkoop aan de makelaar. In Eindhoven ligt de gemiddelde courtage op 1,2%. Voor een woning van €250.000 is dat €3.000.

Opstartkosten

Er zijn makelaars die werken met opstartkosten. Hierbij kun je denken aan zaken zoals het maken van foto’s, het plaatsen van online advertenties en het bepalen van de vraagprijs. Sommige makelaars nemen dit op in de courtage, andere niet. Het is dus zaak hier goed op te letten.

Intrekkingskosten

Intrekkingskosten zijn van toepassing als je besluit om de opdracht tot verkoop in te trekken. De kosten die zijn gemaakt voor het opstarten vallen onder intrekkingskosten. Makelaars die opstartkosten apart rekenen, rekenen vaak geen intrekkingskosten meer.

Aanvullende kosten

Onder aanvullende kosten kan bijvoorbeeld het maken van een video vallen. Daarnaast kunnen makelaars aanvullende kosten rekenen voor het inmeten en maken van foto’s. Bespreek met je makelaar dus goed welke diensten er bij de standaardprijs zijn inbegrepen en wat er eventueel nog bij komt.

Welke makelaar in Eindhoven is goed?

Het is niet zo eenvoudig om hier een duidelijk antwoord op te geven. De beste verkoopmakelaar voor jou kan voor de volgende huizenverkoper minder geschikt zijn. Niet iedereen vindt immers dezelfde zaken belangrijk bij een makelaar.

Met onze gratis vergelijkingstool vind je makelaars in Eindhoven die het beste bij jou en je woning passen. In ons vergelijkingsformulier geef je aan wat voor jou belangrijk is bij een makelaar. Ga je voor de hoogste verkoopprijs? Of hecht je meer waarde aan een persoonlijke klik met de makelaar? Na het beantwoorden van de vragen krijg je te zien welke makelaar het meest geschikt is om jouw woning te verkopen.

Uitgelichte makelaarskantoren in Eindhoven

Tientallen makelaars kunnen niet wachten om jouw huis te gaan verkopen. We hebben enkele van deze kantoren er voor je uitgelicht.

Van Santvoort Makelaars

Van Santvoort Makelaars gaat richting het 50-jarig jubileum. Aan ervaring en kennis van de regio heeft dit kantoor dus geen gebrek. Bij Van Santvoort combineren ze persoonlijke aandacht met een groot netwerk en specialistische kennis. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt de verkoopstrategie besproken. Zo gaat Van Santvoort Makelaars op zoek naar het beste resultaat. Ook gedurende het traject is er veel direct contact met de verkoopmakelaar.

Maas Makelaars

Maas Makelaars is al meer dan 90 jaar een begrip in Eindhoven. Het kantoor is in 1929 opgericht. Maas omschrijft zichzelf als een familiemakelaar. Een huis verkopen gebeurt niet volgens een standaard proces, maar via een persoonlijke aanpak. Er is veel tijd en aandacht voor de verkoper. Eigenaar Joris Maas en zijn team zijn zeer betrokken en altijd benaderbaar voor vragen over de verkoop van je huis.

Hendriks Makelaardij Eindhoven

Van vroeg in de ochtend tot laat in de avond kun je bij Hendriks Makelaardij Eindhoven terecht met vragen. En ook voor de verkoop van je huis is dit een prima partij. Hendriks Makelaardij heeft in Eindhoven en omgeving een groot netwerk. Met honderden zoekers in hun bestand proberen ze jouw woning snel en voor de beste prijs te verkopen.

Alberti Garantiemakelaars

Bij Alberti Garantiemakelaars kun je terecht voor taxaties en koop en verkoop van woningen. De waardering van klanten is prioriteit nummer 1. De verkoopmakelaars hebben jarenlange ervaring en kennen de Eindhovense woningmarkt van haver tot gort. Klanten beoordelen Alberti Garantiemakelaars met een dikke 9. Vanuit hun kantoor in het centrum van Eindhoven bedenken jullie samen de beste strategie voor de verkoop.

Makelaarskantoor Brabant

Kennis van de markt en persoonlijke aandacht vinden de makelaars van dit kantoor het belangrijkste. Met zo’n 50 jaar verkoopervaring zit het met de kennis van de lokale woningmarkt wel goed. Het is een vrij klein kantoor dat uit drie makelaars bestaat. Het voordeel daarvan is dat de lijntjes kort zijn. Je hebt bij Makelaarskantoor Brabant snel de juiste persoon te pakken.

Wat vind jij belangrijk bij een makelaar?

Vergelijk makelaars in Eindhoven op basis van jouw persoonlijke voorkeur. Welke van de 3 onderstaande punten vind jij belangrijk?

Begin met vergelijken

Stappenplan voor verkoop huis

Als je je huis gaat verkopen, moet je een aantal stappen doorlopen. Je komt onder andere deze punten tegen:

Als je klaar bent om te beginnen met het proces, start dan met de vergelijking van makelaars op basis van jouw woning en situatie.

Veelgestelde vragen

Tientallen makelaars in Eindhoven staan te trappelen om jouw huis te verkopen. Omdat jouw voorkeuren uniek zijn, net als je huis, is het goed om makelaars onderling te vergelijken. Zo vind je de makelaar die het beste bij jou en je woning past.
Veel makelaars in Eindhoven zijn aangesloten bij een van de erkende brancheorganisaties. Dit zijn VBO, NVM en VastgoedPRO. Daardoor is het geen probleem om een betrouwbare makelaar te vinden. Het wil overigens niet zeggen dat een NVM-makelaar automatisch de beste keuze is. Daarom is het goed om te vergelijken.
Om de exacte waarde van je woning te weten, kun je een gratis waardebepaling laten doen. We adviseren je om meer dan één makelaar uit te nodigen, om een compleet beeld te krijgen. Ook kunnen de verkoopmakelaars meteen hun verkoopstrategie met je delen.
De makelaarskosten bestaan voornamelijk uit de courtage. Makelaars in Eindhoven rekenen gemiddeld 1,2% courtage. Daar kunnen nog andere kosten bijkomen, zoals opstartkosten en extra kosten. Dit verschilt per makelaar.