Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Sittard Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Sittard vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Sittard
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Slingerende straatjes, knusse winkeltjes en een sfeervol marktplein. Sittard heeft een grote aantrekkingskracht op mensen die een woning zoeken. Wanneer jij je woning in Sittard wilt verkopen, zit je goed. Maar om zeker te weten dat je jouw huis voor een goede prijs verkoopt, heb je de beste makelaar nodig.

Zo’n makelaar verkoopt jouw huis snel tegen een goede prijs, zodat je verder kunt met alle andere plannen in je leven. De makkelijkste manier om de beste makelaar te vinden is door het invullen van ons gratis vergelijkingsformulier. Hier geef je aan wat jij belangrijk vindt bij het verkopen van je huis. Zo vindt de één het kostenplaatje belangrijk en de ander de service.

Met jouw voorkeuren en onze database komen wij tot de beste match. Zo vinden we de beste makelaar voor het verkopen van jouw huis.

Wil je weten welke verkoopmakelaar aansluit bij jouw voorkeur? Gebruik dan de groene knop hieronder voor een gratis en vrijblijvende offerte van makelaars bij jou uit de buurt.

Zo werkt onze onafhankelijke werkwijze

Begin met vergelijken

Al 134 keer werden makelaars in Sittard met succes vergeleken

Hoeveel kost een makelaar in Sittard?

Vaak rekent de ene makelaar meer kosten dan de andere. Dit verschil kan soms oplopen tot wel €1.000 of meer. Het is dan ook verstandig om bij de keuze goed naar de kosten van een verkoopmakelaar te kijken.

De kosten van een makelaar zijn afhankelijk van je woning, de locatie en je wensen. Toch kunnen de tarieven lokaal sterk verschillen. Het is dan ook goed om te weten dat het grootste deel van de kosten bestaat uit de courtage. Dit is een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs van je woning. In Sittard ligt de gemiddelde courtage op 1,1%. Dit houdt in dat wanneer je een woning voor €250.000 verkoopt, je €2.750 besteedt aan courtage.

Daarnaast werken er makelaars met vaste tarieven en makelaars met ‘no cure, no pay’, wat zoveel betekent als: geen resultaat, geen kosten. Hierbij neemt de makelaar het risico dat er geen verkoop tot stand komt en er niets aan overhoudt.

Uitgelichte makelaarskantoren in Sittard

Kempen & Oberdorf

Of het nu in Sittard, Geleen, Born of Stein is: de regio Zuid-Limburg kent geen geheimen voor Kempen & Oberdorf. Al meer dan twintig jaar kun je bij dit makelaarskantoor terecht voor de aankoop, verkoop of taxatie van je woning, maar ook voor hypotheek- en verzekeringsadvies. Zo staan ze op alle vlakken voor je klaar.

Smeets Vastgoed

Voor een zelfstandig opererend makelaarskantoor uit Sittard zit je bij Smeets Vastgoed goed. Je kiest daar naast de toegevoegde waarde van de Limburg Makelaars ook voor het enthousiaste en daadkrachtige team. Smeets Vastgoed helpt je dan ook met een verkoopbord, informatievoorziening, advertentie in huis-aan-huisbladen, plaatsing op websites of zelfs reclame op de lokale radiozender.

YLO Makelaardij

Al meer dan tien jaar is YLO Makelaardij een vertrouwde makelaar in de regio Sittard-Geleen. Of je nu wilt verkopen, aankopen, verbouwen of renoveren: dit team staat voor je klaar met intensieve en persoonlijke begeleiding. Door hun ruime kennis en ervaring over vastgoed, bouwkunde en architectuur kunnen ze je begeleiden in de breedste zin van het woord.

Kockelkorn Makelaardij

Al meer dan dertig jaar is Kockelkorn Makelaardij actief in de Westelijke Mijnstreek / Sittard, Geleen, Bord en omstreken, Echt, Susteren, Hoensbroek, Parkstad, Leudal, Maasgouw en Thorn. Op dit kantoor gaat service, garantie en professie hand in hand. Je kunt er dan ook terecht voor persoonlijke en professionele begeleiding bij de aankoop, verkoop of taxatie van je woning.

LWM - Makelaars van nu

Dit team van ervaren makelaars staat dagelijks voor je klaar voor de verkoop, aankoop of verhuur van je woning én voor hypotheekadvies en verzekeringen. Bij LWM - Makelaars van nu werken ze met passie voor het vak en houden ze van korte lijntjes en goede communicatie. Hierdoor weet je als koper of verkoper goed waar je aan toe bent.

Ruijters Sittard-Geleen

Al meer dan 55 jaar is Ruijters een vertrouwde naam in de regio Zuid-Limburg. Vanuit de centraal gelegen vestiging in Sittard staan deskundige en gecertificeerde NVM-makelaars dagelijks voor je klaar voor de verkoop, verhuur, aankoop en taxatie van je woning. Daarnaast verzorgen ze, indien gewenst, ook hypotheekadvies en verzekeringen. Zo is alles geregeld onder één dak.

Wat vind jij belangrijk in een makelaar?

Op basis van jouw persoonlijke voorkeur vergelijken wij de beste makelaars in Sittard. Welke van de 3 eigenschappen hieronder vind jij het meest belangrijk?

Begin met vergelijken

Wat is een goede tijd om mijn huis te verkopen in Sittard?

Op dit moment zoeken veel mensen een huis en is het aanbod klein, ook in Sittard. Het is daarom een goede tijd om je huis in Sittard met winst te verkopen.

Traditioneel gezien worden de meeste huizen in de lente of herfst verkocht. Op dat moment is het weer redelijk tot goed en zijn er veel woningzoekenden. Toch is het voordeel van verkopen in de lente of herfst tegenwoordig een stuk minder groot. Er is zoveel vraag naar een woning dat het niet veel uitmaakt wanneer je een huis te koop zet. De kans is groot dat er toch wel een kandidaat tussen zit die bereid is om je huis voor een goede prijs te kopen.

Het is daarom goed om te weten wat je huis waard is. Om de waarde te bepalen, moet je rekening houden met veel factoren, zoals de locatie, grootte, het aantal ruimtes, de afwerking, staat en het energielabel. Een verkoopmakelaar kan je dan goed helpen. Samen met de makelaar bepaal je de prijs en komen jullie tot een verkoopstrategie. Bij ons kun je gratis en vrijblijvend verkoopmakelaars vergelijken die bij jou passen.

Waarom verkoopmakelaars Sittard met elkaar vergelijken?

Heb je besloten om je huis via een verkoopmakelaar te verkopen? Dan is het slim om ze met elkaar te vergelijken. Je krijgt dan een goed beeld van de tarieven en diensten.

Zo zit er vaak een groot verschil in de opstartkosten en de courtage. Waar de ene makelaar honderd euro opstartkosten rekent, ben je bij de andere makkelijk vijfhonderd euro kwijt. Ook de courtages verschillen sterk. Zo kan een verschil in percentage van 1,0% of 1,5% een verschil maken van honderden tot duizenden euro’s.
Daarbij is het kopen of verkopen van een huis voor de meeste mensen de grootste financiële gebeurtenis in hun leven. Je kunt jezelf dan maar beter goed informeren en alle opties vergelijken.

Veelgestelde vragen

Door ons vergelijkingsformulier in te vullen. Hier geef je jouw unieke wensen door, waarna wij op zoek gaan naar de beste verkoopmakelaar voor jouw profiel. Hierna kies jij uit één van de opties.
De kans is klein dat je uit alle makelaars in Sittard in één keer de goede makelaar kiest. Er zijn veel makelaars actief, maar ze verschillen vaak enorm in aanpak, kwaliteit en kosten. Het is daarom handig om ons onafhankelijke vergelijkingsplatform te gebruiken. Hiermee vertrouw je op objectieve statistieken die je verder helpen in de zoektocht naar de beste makelaar voor jouw situatie.
Het geeft je meer zekerheid als je weet wat je woning waard is. Deze waarde hangt af van verschillende factoren, zoals ligging, woonoppervlakte en huiskenmerken. Het is belangrijk om al deze factoren op de juiste waarde te schatten met onze gratis waardebepaling door een makelaar.
Het aanbod is momenteel nog steeds kleiner dan de vraag, waardoor het niet moeilijk is om je huis in Sittard te verkopen. Wil je jouw huis snel én tegen een goede prijs verkopen? Dan heb je de hulp van een verkoopmakelaar nodig, die je het snelst vindt door ze gratis met elkaar te vergelijken.