Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Goes Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Goes vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Goes
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Het hart van Zeeland, goede prijzen en binnen 20 minuten lig je op het strand. Goes heeft een grote aantrekkingskracht op kopers en een woningmarkt die altijd in beweging is. Wil jij je huis in Goes verkopen? Dan heb je een goede makelaar nodig.

De juiste makelaar heb je zo gevonden door een aantal voorkeursvragen in te vullen. Vergelijk reviews, kosten en resultaten in ons gratis vergelijkingsformulier en ontdek snel en vrijblijvend welke makelaar in Goes het beste in jouw situatie en wensenplaatje past.

Lees hoe wij makelaars 100% onafhankelijk met elkaar vergelijken.

Begin met vergelijken

Inmiddels 133 succesvolle vergelijkingen in Goes via Verkoopmakelaar Offertes

Wat is de beste makelaar in Goes?

Om te bepalen wat voor jou de beste makelaar in Goes is, baseren we ons bij Verkoopmakelaar Offertes op een database met actuele informatie. Zo hebben wij inzicht in welke makelaars in Goes actief zijn en wat deze makelaars gemiddeld kosten. En, ook niet onbelangrijk, in hoe snel ze gemiddeld een woning verkopen. Met de juiste makelaar kun je je huis snel verkopen en maximaal van eventuele overwaarde profiteren. Hoe meer de verkoop oplevert, hoe meer je overhoudt om je droomhuis te kopen of om te gaan rentenieren.

Naast snelheid en verkoopresultaat wil je makelaars ook op kosten vergelijken. Er bestaat immers niet zoiets als één tarief voor makelaars en het prijsverschil tussen makelaars in Goes kan best groot zijn. Het is daarom verstandig om lokale makelaars altijd goed met elkaar te vergelijken.

Bij het invullen van ons vergelijkingsformulier kun je aangeven wat voor jou belangrijk is. Nadat je je voorkeuren hebt ingegeven, ontvang je gratis meerdere offertes van de voor jou meest geschikte makelaars in Goes. Op basis hiervan kun je makelaars vergelijken en bepalen welke makelaar in Goes voor jou het beste is.

Uitgelichte makelaarskantoren in Goes

Steendijk Makelaars

Steendijk Makelaars is al bijna 25 jaar een begrip in Goes. Het kantoor wordt gerund door twee eigenaren. Ad Steendijk is de oprichter en wordt sinds een jaar of vijf ondersteund door mede-eigenaar Wilbert Schipper. Steendijk Makelaars houdt van korte lijnen en eerlijk advies. Het kantoor van Steendijk is bijna niet te missen. Iedereen die het centrum van Goes in wil, komt erlangs.

Stad & Zeeland NVM Makelaars

Stad & Zeeland NVM Makelaars in het centrum van Goes bestaat al meer dan 40 jaar. Anne-Marie van Gils en haar team richten zich op zowel nieuwbouw als bestaande woningen. Bij Stad & Zeeland kan je ook terecht voor recreatieve woningen. Geen straf in het altijd zonnige Zeeland! Het kantoor vindt klanttevredenheid het belangrijkste. Stad & Zeeland NVM Makelaars is vooral actief in Goes.

Makelaardij Faasse & Fermont

Faasse & Fermont is in 1990 opgericht door de broers Mark en René Faasse. Paul Fermont is de huidige eigenaar. Faasse & Fermont combineert jarenlange ervaring met een groot regionaal netwerk en houdt zich behalve woningen ook bezig met verzekeringen en hypotheken. Het is een van de grotere makelaars in Goes en omgeving.

BOOT Makelaars

BOOT Makelaars is een echt familiebedrijf dat zich onderscheidt door betrokkenheid, een persoonlijke aanpak en deskundige begeleiding bij de verkoop van uw woning. Sinds 2020 werkt dit bekende makelaarskantoor samen met Sinke Komejan, waarmee het een grote speler in de Goese makelaardij is geworden.

Timmerman Makelaardij

Timmerman Makelaardij is een wat kleiner kantoor dat vlakbij de bekende watertoren in Goes is gevestigd. John en Mirjam Timmerman (broer en zus) bieden woningen in heel Zeeland aan, waarvan het merendeel in Goes. Timmerman Makelaardij heeft meer dan 20 jaar ervaring. Gedrevenheid staat bij dit kantoor op nummer 1.

Welke eisen stel jij aan een makelaar?

Vergelijk makelaars in Goes met elkaar op basis van jouw voorkeur. Met welke van de 3 onderstaande makelaars zou jij graag willen werken?

Begin met vergelijken

Hoe hoog zijn de gemiddelde huizenprijzen in Goes?

In Zeeland zijn de huizenprijzen lager dan in de Randstad. Voor Zeeuwse begrippen is Goes echter een grote stad. Daarom liggen de huizenprijzen er hoger dan op het Zeeuwse platteland. De gemiddelde vraagprijs van een woning in Goes bedraagt iets meer dan € 400.000. Dit gemiddelde wordt wel opgetrokken door enkele villawijken.

Hoe hoog de vraagprijs van bijvoorbeeld een 2-onder-1-kapwoning of rijtjeshuis is, hangt van een aantal factoren af. Onder andere de staat van de woning is belangrijk, ook het bouwjaar en de ligging spelen daar een rol in. Voor een zo hoog mogelijke verkoopprijs is de makelaar eveneens belangrijk. De keuze voor een bepaalde makelaar kan tienduizenden euro’s in de verkoopopbrengst schelen. Daarom is het verstandig om verkoopmakelaars vooraf te vergelijken.

Wat zijn de makelaarskosten in Goes?

Omdat de huizenprijzen in Goes een stukje lager liggen dan in de Randstad, geldt dat ook voor de makelaarskosten. De gemiddelde courtage van een makelaar in Goes is 1,15%. Concreet betekent dit dat als de woning verkocht is, de makelaar 1,15% van de verkoopprijs ontvangt. Deze beloning wordt uitgekeerd via de notaris.

Hoe vind ik een betrouwbare makelaar in Goes?

Als je een makelaar uitkiest, is het slim om er eentje te kiezen die is aangesloten bij een erkende brancheorganisatie. De NVM is de bekendste. Andere brancheorganisaties zijn VBO en VastgoedPRO. Je moet er wel rekening mee houden dat er tussen makelaars onderling soms behoorlijke verschillen zitten. Het is logisch dat niet iedere bij de NVM aangesloten makelaar hetzelfde is. Verschillen zitten onder andere in kosten, ervaring en specialismen.

Bij je keuze is het daarom goed om deze verschillende factoren naast elkaar te leggen. Naast kosten, ervaring en specialismen gaat het bijvoorbeeld om de snelheid van verkopen en uiteraard het verkoopresultaat. Deze punten worden allemaal meegenomen als je gebruikmaakt van ons gratis vergelijkingsformulier.

Veelgestelde vragen

Je verwacht het misschien niet in een relatief kleine plaats als Goes, maar hier zijn een kleine twintig makelaars actief. Bijna al deze makelaars houden zich bezig met het verkopen van woningen. Enkele makelaars bieden ook recreatiewoningen aan de Zeeuwse kust aan.
Het zou makkelijk zijn als we direct zouden kunnen zeggen welke makelaar in Goes het beste is. Dit is echter afhankelijk van je persoonlijke situatie en je voorkeuren. Het is daarom verstandig om Goese makelaars via onze website met elkaar te vergelijken. De makelaars brengen vervolgens vrijblijvend offertes en een gratis verkoopadvies uit. Daarna kan je zelf bepalen welke makelaar in Goes het beste jouw huis kan verkopen.
Lastige vraag, gezien de woningmarkt en het overbieden van kopers. Bovendien verschilt het per makelaar wat de verkoopprijs is. En natuurlijk speelt ook het type woning en de waarde hiervan hier een rol in. Gemiddeld worden huizen in Goes voor ruim € 400.000 verkocht. De beste makelaar in Goes verkoopt jouw woning voor duizenden of misschien wel tienduizenden euro’s meer dan zijn concullega’s.
Een makelaar in Goes rekent gemiddeld een courtage van 1,15% over de verkoopprijs van je huis. Ook zijn er makelaars die werken met vaste prijzen of extra kosten zoals opstartkosten. Daarom is het slim om altijd offertes op te vragen. Vul direct ons vergelijkingsformulier in en je ontvangt gratis en vrijblijvend offertes van de Goese makelaars die het beste aansluiten op jouw wensen.