Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Winschoten Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Winschoten vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Winschoten
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

In het kloppende hart van de Oldambt is het goed wonen. Veel makelaars gaan dagelijks in Winschoten op pad om huizen te verkopen. Met een groot aanbod aan makelaars is het belangrijk om de beste te vinden. Je wilt immers dat de verkoop goed en snel verloopt en tegelijkertijd een mooie verkoopopbrengst behalen. De juiste makelaar in Winschoten zorgt voor die hoge opbrengst.

Wij helpen je met je zoektocht naar een geschikte makelaar. Dat doen we met ons gratis vergelijkingsformulier. Bij de keuze voor een makelaar is het belangrijk om te kijken naar aspecten zoals kosten, service en communicatie. Wil je weten welke makelaars in Winschoten het beste bij jouw wensen aansluiten? Klik dan op de groene knop hieronder om gratis en vrijblijvend offertes van lokale makelaars met elkaar te vergelijken.

Lees hoe wij makelaars 100% onafhankelijk met elkaar vergelijken.

Begin met vergelijken

Tot nu toe hebben 135 woningeigenaren uit Winschoten op deze manier georiënteerd

Wat is de beste makelaar in Winschoten?

Jammer genoeg kunnen we niet zomaar zeggen dat een bepaalde makelaar de beste van Winschoten is. De beste makelaar voor jou kan voor een andere huizenverkoper minder geschikt zijn. Het hangt er immers maar net van af welke aspecten jij het belangrijkst vindt bij de verkoop van je huis.

Met onze gratis vergelijkingstool vind je makelaars in Winschoten die het beste bij jou en je woning passen. Al vele jaren geleden zijn we van start gegaan met het vergelijken van data van makelaars in heel Nederland. We hebben gegevens verzameld over verkoopopbrengsten en gemiddelde doorlooptijden, maar ook over de kosten van makelaars en de tevredenheid van verkopers. Daarom kunnen we je perfect adviseren welke makelaar in Winschoten voor jou de beste is.

In ons vergelijkingsformulier geef je aan wat voor jou belangrijk is bij een makelaar. Ga je voor de hoogste verkoopprijs? Of hecht je meer waarde aan een persoonlijke klik met de makelaar? Na het beantwoorden van de vragen krijg je te zien welke makelaars in aanmerking komen om je woning op de markt te brengen.

Wat kost een makelaar in Winschoten?

Ieder makelaarskantoor heeft een eigen tarief. Hier kunnen behoorlijke verschillen in zitten. Ons advies is dan ook om bij je keuze voor een makelaar in Winschoten goed te kijken naar de kosten die een makelaarskantoor rekent. Als je hier een goed beeld van hebt, kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan. Onder andere deze kosten kunnen door makelaars in rekening worden gebracht:

Courtage

De voornaamste kostenpost is de courtage. De courtage is een percentage van de verkoopopbrengst. Dit percentage betaal je na de (succesvolle) verkoop aan de makelaar. Bij makelaars in Winschoten ligt de gemiddelde courtage op 1,15%. Voor een woning van €300.000 komt dit neer op €3.450.

Opstartkosten

Er zijn makelaars die met opstartkosten werken. Onder opstartkosten vallen zaken zoals het maken van foto’s, het plaatsen van online advertenties en het bepalen van de vraagprijs. Er zijn makelaars die dit bedrag opnemen in de courtage. Let hier dus goed op.

Intrekkingskosten

Intrekkingskosten zijn alleen van toepassing als je besluit om de opdracht tot verkoop in te trekken. Vaak heeft een makelaar dan al kosten gemaakt. Dit valt onder intrekkingskosten. Makelaars die opstartkosten apart rekenen, rekenen vaak geen intrekkingskosten meer.

Aanvullende kosten

Sommige makelaars rekenen extra kosten. Dan kun je denken aan bepaalde diensten, zoals het maken van video’s. Daarnaast kunnen makelaars aanvullende kosten rekenen voor het inmeten en het maken van foto’s. We adviseren je om goed met je makelaar te bespreken welke diensten bij de standaardprijs zijn inbegrepen en welke niet.

Uitgelichte makelaarskantoren in Winschoten

Diverse makelaars kunnen niet wachten om jouw huis te gaan verkopen. We hebben enkele van deze kantoren in Winschoten voor je uitgelicht.

Makelaar Idee

Makelaar Idee is al jaren een begrip in Winschoten. Dit kantoor probeert voor iedere woning het maximale eruit te halen. Bij Makelaar Idee werken echte mensen-mensen. Bovendien hebben ze een eigen fotograaf in huis, waardoor de lijntjes kort zijn. Op dit kantoor houden ze van een open en heldere communicatie, zodat beide partijen weten waar ze aan toe zijn.

Nieboer Makelaars

Nieboer Makelaars biedt je meer dan 40 jaar ervaring. Het is een bekende makelaar uit de regio, waardoor ze in Winschoten veel contacten hebben. Bij Nieboer werken ze vanuit het perspectief van de klant. Luisteren naar de klant staat dan ook nummer één. Dit full-service makelaarskantoor doet naast alles rond de verkoop van je woning ook taxaties.

Bruins Verheek makelaars

Bruins Verheek is het kantoor van Altjo Bruins en Dana Verbeek. Vanuit hun pand in het centrum van Winschoten doen ze alles rond de verkoop van je woning. De makelaars worden regelmatig getoetst op onder meer hun juridische en fiscale kennis. Behalve voor de verkoop van je woning kan je bij dit kantoor ook terecht voor taxaties.

Viva Makelaars Winschoten

Al tientallen jaren is Viva Makelaars actief in Winschoten. Bij Viva staan ze met beide benen op de Oost-Groningse grond. Het verkoopproces begint bij dit kantoor met het luisteren naar de klant. Je voelt je als klant persoonlijk betrokken bij het proces. Viva Makelaars maakt bij de verkoop van woningen veel gebruik van Facebook en Instagram.

Makelaardij Van der Veen BV

De persoonlijke benadering van Makelaardij Van der Veen is al meer dan 30 jaar bekend in Winschoten. Ze gaan hier voor de maximale opbrengst, een persoonlijke benadering en goede vindbaarheid op Funda. Het is een klein team, dat bestaat uit twee personen. Hierdoor zijn de lijnen kort en krijg je vrijwel altijd meteen de juiste persoon te pakken.

Welke eisen stel jij aan een makelaar?

Vergelijk makelaars in Winschoten op basis van jouw persoonlijke voorkeur. Welke van de 3 onderstaande zaken vind jij belangrijk?

Begin met vergelijken

Stappenplan voor verkoop huis

Als je je huis gaat verkopen, moet je aantal stappen doorlopen. Waaronder deze:

Als je klaar bent om te beginnen met het proces, start dan met het vergelijken van makelaars op basis van jouw woning en situatie.

Veelgestelde vragen

Makelaars in Winschoten kunnen bijna niet wachten om jouw huis te gaan verkopen. Omdat jouw wensen uniek zijn en je huis dat eveneens is, is het altijd goed om makelaars onderling te vergelijken. Zo vind je de makelaar die het beste bij jou en je woning past.
De huizenmarkt fluctueert altijd een beetje. Voor een actueel beeld van jouw verkoopkansen is het daarom verstandig om een gratis verkoopadvies bij makelaars in Winschoten aan te vragen. Zo weet je wat de verkoopkansen voor jouw woning zijn.
Als je de werkelijke waarde wilt weten, is het verstandig om een gratis waardebepaling door één of meerdere makelaars te laten doen. Hierbij vertellen de makelaars wat de woning volgens hen waard is. Ook kunnen ze de strategie bepalen om de beste verkoopprijs te behalen.
De makelaarskosten bestaan voornamelijk uit de courtage. Makelaars in Winschoten rekenen gemiddeld 1,15% courtage. Daar kunnen nog andere kosten bijkomen, zoals opstartkosten en extra kosten. Bespreek goed met je makelaar welke diensten er bij de standaard prijs zijn inbegrepen.