Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Makelaar vinden in Obdam Vergelijk prijzen, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Obdam vergelijken

Hulp bij het kiezen
Makelaars in de regio van Obdam vergelijken
Vind de beste prijs/kwaliteit-verhouding door te vergelijken

Obdam is een rustig dorp in de gemeente Koggenland in Noord-Holland. Het dorp is zelfs zo rustig, dat er géén makelaars gevestigd zijn. Dat betekent dat als jij jouw huis wilt verkopen in Obdam, je zult moeten kiezen voor een makelaar van buiten Obdam. Gelukkig zijn is er een grote groep makelaars die Obdam tot hun werkgebied rekent. Alleen welke van deze makelaars kies je en waarom? Geen van deze makelaars is immers echt Obdams!

Wij vergelijken sinds 2014 al makelaars in de regio van Obdam, waardoor we een goed beeld hebben van de verkoopprestaties van deze makelaars, zowel binnen Obdam als in de plaatsen waar deze makelaars écht gevestigd zijn, bijvoorbeeld Heerhugowaard en Opmeer. Via Verkoopmakelaar Offertes krijg je snel een goed beeld van de tarieven, beoordelingen en werkwijzes van deze verkoopmakelaars.

Meer weten? Lees meer over Verkoopmakelaar Offertes.

Begin met vergelijken

Al 62 verkopers zochten hun makelaar in Obdam via Verkoopmakelaar Offertes

Prijzen, werkwijzen en ervaring

De makelaars die Obdam tot hun werkgebied rekenen, verschillen allen in prijs, aanpak van een verkooptraject en ervaring. Er is daarom écht wat te kiezen bij de keuze voor een geschikte verkoopmakelaar. Als prijs het belangrijkste uitgangspunt voor jou is, dan raden wij aan om offertes te vergelijken.

Een bijkomend voordeel daaraan is dat je als woningverkoper van de meeste makelaars ook een gratis waardebepaling aangeboden krijgt. Met een gratis waardebepaling weet je direct wat jouw woning waard is. Zodoende heb je een reëel beeld van wat jouw woning gaat opleveren bij verkoop.

Actieve makelaars in Obdam

De onderstaande makelaars zijn niet gevestigd in Obdam, maar verkopen er wel met enige regelmaat woningen. De makelaars zelf zijn gevestigd in onder andere Heerhugowaard en Opmeer. Naast de genoemde makelaars zijn er nog meer makelaars actief in Obdam. Daarom is het altijd verstandig om gericht te vergelijken.

CLIQ makelaars b.v.

CLIQ is een modern makelaarskantoor met passie voor het makelaarsvak, gevestigd in Heerhugowaard. Eerdere klanten waarderen de korte lijntjes en het meedenken van CLIQ makelaars met de klant. Ook de heldere feedback die de makelaar geeft aan de klanten tijdens het daadwerkelijke verkooptraject, wordt door eerdere klanten gewaardeerd. CLIQ heeft recent meerdere woningen in Obdam verkocht.

Van 't Riet De-Makelaar

Ook Van 't Riet De-Makelaar is gevestigd in Heerhugowaard. Met een kantoor in Hoorn én in Heerhugowaard bestrijken zij een grotere zone en zijn daarmee ook geen vreemde in Obdam. Bij Van 't Riet De-Makelaar kun je terecht voor aankoop, verkoop en taxaties. De makelaar heeft een resultaatgerichte aanpak en combineert dat met echte persoonlijke begeleiding.

Yvonne van der Jagt Makelaardij

Yvonne van der Jagt is een enthousiaste aanpakker en bovenal deskundig en professioneel. Vanuit Grootebroek bestrijkt zij een groot aantal plaatsen in Noord-Holland, waaronder Obdam. Yvonne van der Jagt Makelaardij zet in op volledige ontzorging, zodat je tijdens het verkooptraject geen omkijken hebt naar het verkoopproces en ondertussen wél goed op de hoogte gehouden wordt.

Hoekstra en van Eck Heerhugowaard

Hoekstra en van Eck is een gerenommeerde makelaarsketen met onder andere veel vestigingen in Noord-Holland. Vanuit de vestiging Heerhugowaard worden ook huizenverkopers (en huizenkopers) in Obdam bediend. Het team van Hoekstra en van Eck in Heerhugowaard is vrij groot, waardoor alle specialismes in huis zijn om klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen en ondersteunen.

Taams Makelaars & Taxateurs

Taams Makelaars & Taxateurs is een familiebedrijf, gevestigd in Opmeer. Hun visie is om hart te hebben voor de klant. Taams is een bekend gezicht in buurdorp Opmeer. Met enige regelmaat verkoopt het kantoor ook woningen in Obdam, maar ook in (bijvoorbeeld) Spanbroek en Hoogwoud. Taams Makelaars & Taxateurs staat voor kwaliteit en optimale dienstverlening.

Welke makelaars wil jij vergelijken?

Vergelijk makelaars in de regio van Obdam op basis van jouw voorkeuren. Waar hecht jij waarde aan?

Begin met vergelijken

Wat kost een makelaar in Obdam?

In de omgeving van Obdam hanteren makelaars onderling verschillende tarieven, hetgeen het bij uitstek in deze plaats interessant is om makelaarstarieven te vergelijken. In de regel liggen de tarieven van makelaars in grotere plaatsen (zoals Heerhugowaard of zelfs Alkmaar) lager dan dat van makelaars in kleinere dorpen.

Dat komt doordat er meer onderlinge concurrentie op prijs is in de grotere plaatsen. Woon je in Obdam (waar zoals gezegd geen makelaars gevestigd zijn), dan zal je bij een prijsvergelijking grote verschillen ontdekken.

Uiteraard gaat het er bij de keuze voor een makelaar niet enkel om wat de makelaar kost, maar vooral wat hij oplevert. Een makelaar mag gerust 2.000,- euro meer kosten, als hij tevens 20.000,- euro meer oplevert bij verkoop. Zodoende is gratis verkoopadvies (waarbij de makelaar jou adviseert over de verkoopprijs van jouw woning én direct duidelijkheid verschaft over de tarieven) feitelijk de slimste manier om makelaars te vergelijken.

Begin met vergelijken

Gratis en vrijblijvend makelaars vergelijken in de regio van Obdam

Veelgestelde vragen

In Obdam zelf zijn geen makelaars gevestigd, maar er zijn wel veel makelaars die Obdam tot hun werkgebied rekenen. Zodoende zijn er veel makelaars om uit te kiezen als je een makelaar in Obdam zoekt. Makelaars uit de gehele regio (onder andere Opmeer en Heerhugowaard) zijn actief in Obdam en deze makelaars verschillen allen in prijs en aanpak. Zodoende is het altijd verstandig om makelaars te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt.
Het interessante aan Obdam is dat er ondanks dat er geen makelaars gevestigd zijn, er wel diverse makelaarskantoren zijn die veel ervaring hebben in Obdam. We hebben er reeds een aantal toegelicht. Soms is het zo dat één van de makelaars van dergelijke kantoren zelf woonachtig is in Obdam, in andere gevallen hebben de makelaarskantoren er simpelweg al vaak woningen verkocht (en is de mate van ervaring op die manier opgebouwd). Wij adviseren om altijd een gratis verkoopadvies aan te vragen bij meerdere makelaars om een goed en helder beeld te krijgen van (A) de waarde van je eigen woning en (B) de verschillen tussen makelaars in de regio van Obdam.
Makelaars verschillen in verkoopstrategie. Dat wil zeggen: waar de ene makelaar een woning met een wat lagere verkoopprijs in de markt zet en hoopt op veel overbiedingen, zetten andere makelaars woning bij voorbaat voor een hogere prijs te koop en hopen op die ene hoge bieder. De echte vraag is welke verkoopwaarde de makelaars jouw woning toedichten en welke makelaars de gewenste verkoopprijs waar kunnen maken. De slimste manier om dat in kaart te brengen is door een gratis waardebepaling aan te vragen bij meerdere makelaars.