Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Arnhem Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Top 4 Makelaars Arnhem vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Arnhem
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Wil jij je huis in Arnhem misschien verkopen, maar ben je overweldigd door de vele mogelijkheden en keuzes die hierbij komen kijken? In Arnhem en omgeving zijn tientallen makelaars actief die jou helpen om door de bomen het bos weer te zien en je woning snel en tegen de beste voorwaarden te verkopen. Wanneer je eenmaal de juiste verkoopmakelaar hebt gevonden, zal de verkoop van je huis soepel en zonder kopzorgen verlopen.

Het vinden van de beste makelaar in Arnhem is echter minder eenvoudig dan het klinkt. Juist doordat er zoveel te kiezen valt, is het vergelijken van al deze individuele verkoopmakelaars voor jou als particuliere verkoper nagenoeg onmogelijk. Veel verkopers gaan hierdoor simpelweg in zee met de dichtstbijzijnde makelaar uit de buurt, waardoor ze een onnodig hoog makelaarstarief betalen en hun huis minder snel en winstgevend verkopen dan mogelijk.

Lees meer over de onafhankelijke werkwijze van Verkoopmakelaar Offertes.

Begin met vergelijken

Al 512 verkopers uit Arnhem kozen hun verkoopmakelaar via onze vergelijkingssite

Makelaars per stadsdeel vergelijken

De beste makelaars in Arnhem vergelijken

Gelukkig is er een snelle en kosteloze manier om de beste makelaars in Arnhem objectief met elkaar te vergelijken. Als 100% onafhankelijke vergelijkingssite hebben wij sinds 2014 een schat aan data opgebouwd over Arnhemse makelaarskantoren. Hierdoor weten wij precies hoe elke makelaar te werk gaat, welke verkoopprijzen hij weet te realiseren, hoe snel hij huizen in Arnhem gemiddeld verkoopt en welke beoordelingen hij hierbij ontvangt van klanten.

Gebruik je ons gratis formulier om verkoopmakelaars te vergelijken, dan ontvang je op basis van jouw wensen en voorkeuren een persoonlijke top 4 van makelaars in Arnhem. Deze makelaars zijn voorgeselecteerd op de specifieke aspecten die voor jou het meest van belang zijn en doen jou hiermee altijd een beter aanbod dan hun collega’s. Ook weten deze makelaars dat ze met elkaar vergeleken worden, waardoor jij verzekerd bent van de beste offerte met het scherpste tarief.

De huizenmarkt in Arnhem

Net als in andere Nederlandse regio’s begint in de Arnhemse woningmarkt gestaag een kentering te komen. Het is dan ook geen vanzelfsprekendheid meer dat je een huis in Arnhem boven de vraagprijs verkoopt. Deze toenemende voorzichtigheid bij kopers komt mede tot uiting in een dalend aantal bezichtigingen. Hierdoor moet je als verkoper meer moeite doen om je woning te promoten en een goede verkoopstrategie hebben om het maximale uit de onderhandelingen te halen.

Lokale full-service makelaars in Arnhem zijn als geen ander op de hoogte van de ontwikkelingen in de lokale huizenmarkt. Meer dan bijvoorbeeld internetmakelaars of zelfs hun collega’s elders in Gelderland weten zij exact voor welke prijzen vergelijkbare woningen als de jouwe weggaan. Ook kennen zij de behoeften van lokale kopers op hun duimpje en beschikken ze over het grote netwerk en de contacten om jouw huis onder de aandacht te brengen van de meest geïnteresseerde kopers.

Uitgelichte makelaarskantoren in Arnhem

Het vergelijken van lokale full-service makelaars in Arnhem is dan ook de manier bij uitstek om de beste makelaar te vinden. Hierbij is het raadzaam om een persoonlijke top 4 te maken op basis van jouw unieke wensen en behoeften. Met ons gratis vergelijkingsformulier geef je ons in een handomdraai je voorkeuren door, waarna je vrijblijvend offertes ontvangt van de 4 makelaars in Arnhem die voor jou het meest geschikt zijn.

Hieronder vind je alvast een greep uit de tientallen makelaarskantoren die Arnhem rijk is. Let op: de onderstaande makelaars hoeven dus zeker niet dezelfde te zijn als die in jouw persoonlijke top 4.

Puntman Makelaardij

In 2021 werd Puntman Makelaardij voor de 4e keer verkozen tot Beste Makelaar van Nederland. Het Arnhemse makelaarskantoor wist deze prestigieuze publieksprijs in de wacht te slepen door uitmuntende beoordelingscijfers van klanten. Daarnaast werkt deze Excellent NVM Makelaar persoonlijk en worden gemaakte afspraken altijd nagekomen.

Zigt Makelaars & Hypotheekadvies

Zigt wil makelaardij niet interessanter maken dan het is en juist zo eenvoudig mogelijk houden. Deze bekende makelaar in Arnhem is dan ook volledig transparant over de inhoud en kosten van dienstverlening. Met ruim 40 jaar gecombineerde ervaring in vastgoed en de financiële dienstverlening is dit makelaarskantoor zichtbaar anders door een frisse blik en werkwijze.

Van Ek Garantiemakelaars

Van Ek Garantiemakelaars is niet zomaar een makelaar in Arnhem. Deze makelaar beseft dat jouw huis je thuis is en rust niet totdat jij meer dan tevreden bent. Ook belangrijk om te weten: met ingang van januari 2022 mag dit makelaarskantoor zich geheel klimaatneutraal noemen. Voor de berekende hoeveelheid CO2-uitstoot van aankomend jaar wordt bos geplant om dit te compenseren.

Van Sonsbeeck Makelaars

Jong, eerlijk, betrouwbaar, actief en deskundig. Het zijn zomaar enkele woorden die Van Sonsbeeck Makelaars in een notendop omschrijven. Deze makelaar hanteert korte lijnen en staat zelfs ’s avonds en in het weekend klaar om klanten te ondersteunen. Dankzij jarenlange ervaring en een grote marktkennis zorgt Van Sonsbeeck Makelaars voor een soepel verkooptraject en goede verkoopprijs.

Ditters Makelaars Arnhem

Ditters Makelaars Arnhem heeft maar één doel: een onbezorgde financiële (woon)toekomst voor jou. Dit makelaarskantoor communiceert helder en in duidelijke taal en zit binnen 24 uur met je aan tafel voor een kennismakingsgesprek en gratis waardebepaling. Dankzij proactief handelen vanuit jouw belangen ben jij altijd verzekerd van een snelle verkoop van je huis voor de hoogste prijs.

Welke eisen stel jij aan een makelaar?

Vergelijk makelaars in Arnhem op basis van jouw persoonlijke voorkeuren en wensen. Waarmee moet een makelaar zich bij jou zeker onderscheiden?

Begin met vergelijken

Gemiddelde makelaarskosten in Arnhem

Wat kost een makelaar in Arnhem? Het antwoord is simpel: ongeveer hetzelfde als een makelaar in andere Gelderse steden. Dit betekent dat je gemiddeld zo’n 1,12% betaalt aan courtage – het percentage dat de verkoopmakelaar meedeelt in de verkoopsom van je huis. Verkoopt de makelaar jouw woning voor € 336.000, dan bedraagt zijn vergoeding dus € 3.762,30 (1,12% van het totaal).

Wanneer je besluit om makelaars te vergelijken, weet je zeker dat je nooit teveel courtage betaalt. Niet alleen is de top 4 van makelaars die je van ons ontvangst immers voorgeselecteerd op kwaliteit en kosten, maar ook is deze selectie verder verfijnd op basis van jouw persoonlijke voorkeuren en wensen. De beste makelaar tegen de laagste kosten in Arnhem vind je dus door te vergelijken.

Veelgestelde vragen

Al bijna een decennium lang houden wij nauwgezet alle relevante statistieken rondom makelaarskantoren in Arnhem bij. Hieruit komt een opvallend beeld naar voren, waarin sommige makelaars woningen structureel aanzienlijk sneller verkopen dan andere. Wanneer jij in ons vergelijkingsformulier aangeeft dat verkoopsnelheid voor jou van belang is, matchen we jou met de 4 makelaars in Arnhem die op dit vlak het beste presteren.
Verkoopmakelaars in Arnhem werken soms met vaste prijzen, maar meestal op basis van een courtage. In het afgelopen jaar schommelde de courtage van Arnhemse makelaarskantoren rond de 1,12%. Dit wil niet zeggen dat je geen goedkopere makelaar kunt vinden – het genoemde percentage betreft louter een gemiddelde. Bovendien zullen makelaars die naar aanleiding van een vergelijkingsaanvraag met elkaar concurreren sneller zakken met hun courtage en tarieven.
Het vinden van de beste verkoopmakelaar doe je niet alleen door offertes te vergelijken. Nadat je jouw persoonlijke top 4 van makelaarskantoren in Arnhem eenmaal hebt ontvangen, is het zaak om meerdere van deze makelaars uit te nodigen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. De klik die je met een verkoopmakelaar hebt en de verkoopstrategie die hij ontvouwt, zijn immers net zo belangrijk als zijn kosten. Na de kennismaking kun je de knoop doorhakken en jouw favoriet kiezen.
Huizenprijzen in Arnhem zijn onderhevig aan marktveranderingen en afhankelijk van woningkenmerken zoals woonoppervlakte en aantal kamers. Verkoopsommen van eerder verkochte woningen vormen daarom vaak geen goede indicatie van de prijs die jij voor je huis kunt verwachten. De meest nauwkeurige indicatie van je actuele woningwaarde krijg je door een gratis waardebepaling van een makelaar. Deze zit inbegrepen in de kennismaking en is geheel vrijblijvend.