Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Nieuwegein Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Nieuwegein vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Nieuwegein
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

De centrale ligging, de mooie voorzieningen en de gezelligheid zorgen voor een grote aantrekkingskracht op huizenkopers. Als jij je woning in Nieuwegein in de verkoop wilt doen, ziet het er goed uit. Natuurlijk is alleen aantrekkingskracht niet voldoende. Je huis is uiteraard belangrijk, net als een uitstekende makelaar die je woning goed in de markt zet.

De juiste makelaar vind je door ons gratis vergelijkingsformulier in te vullen. Onze database zit vol met relevante gegevens waarmee we de beste match voor jou vinden. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een verkoopmakelaar die een mooie prijs voor je huis krijgt, dan geef je dit op het formulier aan. Dat geldt ook voor onder andere de kosten, bereikbaarheid van de makelaar en de service. Met jouw voorkeuren vinden we de beste makelaar voor jou.

Wil je weten welke makelaar in Nieuwegein perfect bij jouw wensen aansluit? Via de groene knop hieronder kun je gratis en vrijblijvend offertes van lokale makelaars met elkaar vergelijken.

Bekijk hier hoe wij makelaars geheel objectief met elkaar vergelijken.

Begin met vergelijken

Al 228 keer werd een makelaar in Nieuwegein gevonden via VerkoopmakelaarOffertes.nl

Beste makelaars Nieuwegein

De meest geschikte makelaar vind je door ze onderling te vergelijken. Jouw voorkeuren zijn uniek, je woning is dat ook. Door in ons vergelijkingsformulier aan te geven wat je belangrijk vindt, kunnen we de beste verkoopmakelaar vinden.

Geen enkel makelaarskantoor is hetzelfde. Zo kan de ene makelaar bijvoorbeeld vrij duur zijn, maar daar tegenover stellen dat ze 24 uur per dag bereikbaar zijn. Het andere kantoor kan wat goedkoper zijn, maar ook een wat minder goede service bieden.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we veel gegevens verzameld over verkoopopbrengsten en gemiddelde doorlooptijden, maar ook over de kosten van makelaars en klanttevredenheid. Met ons gratis vergelijkingsformulier kunnen we je optimaal adviseren over de beste makelaar in Nieuwegein.

Uitgelichte makelaarskantoren in Nieuwegein

De Keizer makelaars Nieuwegein

De Keizer makelaars is een bekend kantoor in Nieuwegein. Ze bieden hier een compleet pakket van diensten aan. Je kunt bij De Keizer niet alleen terecht voor het verkopen van je huis, maar ook voor taxaties en het afsluiten van hypotheken voor je nieuwe woning. De Keizer is actief in de hele regio, met meerdere vestigingen. In Nieuwegein staat echter het hoofdkantoor, met in huis alle expertise die nodig is. Klanten van De Keizer roemen de goede klik die met de makelaars is ontstaan.

Evers Makelaardij

Evers Makelaardij heeft meer dan 25 jaar ervaring op de woningmarkt van Nieuwegein. Het is een klein team, waarbij persoonlijk contact en goede service erg belangrijk is. En de verkoopmakelaars van Evers doen er alles aan om de hoogste verkoopprijs voor je woning te krijgen. Ze werken vlot en aandachtig. Klanten waarderen dit kantoor met gemiddeld een dikke 9. Daarbij komen de goede bereikbaarheid en deskundigheid vaak terug.

Aspekt Makelaars

Bij Aspekt Makelaars zijn ze, zoals ze het zelf zeggen, net geen 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Maar je kunt wel bijna altijd met je vragen terecht bij dit kantoor. Klanttevredenheid is het aspect dat ze hier belangrijk vinden. Ze houden van een open en persoonlijke communicatie, waarbij er altijd een verkoopstrategie op maat wordt gemaakt. Aspekt Makelaars heeft een groot team met onder meer verkoopmakelaars, taxateurs en hypotheekadviseurs.

Beumer Nieuwegein

Beumer is een grote naam in de makelaarswereld in de regio van Nieuwegein. Het kantoor in deze plaats wordt gerund door Bart Muller. Hij is geboren en getogen in Nieuwegein en weet perfect wat er hier speelt. Ook heeft Bart een groot netwerk waar veel potentiële kopers in zitten. Hij is persoonlijk betrokken en staat bekend om zijn grote enthousiasme. De Beumer-service is een begrip in de regio. Dit kenmerkt zich door de uitstekende fotografie, grote marketingkennis en een eigen hypotheekafdeling.

Jan Wolters Makelaardij

Jan Wolters werkt bij dit makelaarskantoor samen met onder andere zijn zoons Lex en Joep. Na 25 jaar bij een groot internationaal bedrijf in managementfuncties te hebben gewerkt, is hij in 2003 met Jan Wolters Makelaardij begonnen. Zijn zoons zijn nu grotendeels verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Dit bestaat bij Wolters voornamelijk uit een uitstekende presentatie op Funda en het maken van een uitgebreide fotoreportage.

Wat vind jij van belang bij een makelaar?

Vergelijk makelaars in Nieuwegein op basis van je eigen voorkeuren. Welke van de 3 makelaars hieronder zou jij kiezen?

Begin met vergelijken

Je huis in Nieuwegein op Funda zetten

Een goede plek of Funda is de wens van iedere huizenverkoper. Funda is immers het grootste huizenplatform van Nederland. Dagelijks kijken miljoenen mensen op deze site naar woningen. Als je de kans op een snelle verkoop wilt vergroten, is een van de eerste dingen om te doen dan ook je huis op Funda zetten. Een prominente plek vergroot de kans op meer bezichtigingen en uiteindelijk een hogere opbrengst.

Jouw woning kan alleen op Funda worden gezet met behulp van een geregistreerde verkoopmakelaar. Dat zijn makelaars die zijn aangesloten bij een van de brancheorganisaties, de NVM, VBO of VastgoedPRO.

Nu is het ook weer niet zo dat iedere gecertificeerde makelaar automatisch een goede keuze is. De verkoopmakelaar die je huis op Funda zet, doet later ook de uiteindelijke verkoop van je woning en de begeleiding tijdens het complete proces. Daarom wil je de makelaar die voor jou het beste scoort op aspecten die je belangrijk vindt.

Wat kost een makelaar in Nieuwegein?

Als je op zoek bent naar een verkoopmakelaar speelt de prijs een belangrijke rol. Tussen de tarieven van de diverse kantoren kunnen behoorlijke verschillen zitten. We adviseren je dan ook om hier goed naar te kijken. Als je een duidelijk beeld van de kosten hebt, kom je achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

De verkoopmakelaar kosten bestaan vooral uit de courtage. Dit is een percentage van de verkoopopbrengst dat je na de verkoop van je woning aan de makelaar betaalt. In Nieuwegein rekenen verkoopmakelaars gemiddeld 1,2% courtage. Als voorbeeld: voor een woning met een verkoopprijs van €300.000 betekent dit een bedrag van €3.600.

Verder kunnen makelaars nog andere kosten rekenen, zoals opstartkosten en aanvullende kosten. Het is slim om vooraf goed te kijken naar de extra kosten. Zo weet je of bijvoorbeeld het maken van een video bij de courtage is inbegrepen.

Veelgestelde vragen

De meest geschikte makelaar voor jou vind je door ze te vergelijken. De ene makelaar past beter bij jouw wensen dan de andere. Door te vergelijken vind je de makelaar die het beste bij zowel jou als de woning past. Je vindt hier ons gratis vergelijkingsformulier.
De prijs van je woning is van diverse factoren afhankelijk. Tijdens een gratis waardebepaling kijkt een makelaar onder andere naar de staat van de woning, de ligging en de oppervlakte. Op basis daarvan wordt de verkoopprijs bepaald. Het is slim om meerdere makelaars een waardebepaling te laten verrichten. Zo krijg je een goed beeld van de waarde.
Het grootste deel van de makelaarskosten wordt gevormd door de courtage. Dit is een percentage van de verkoopprijs. Makelaars in Nieuwegein rekenen gemiddeld 1,2% courtage. Er kunnen nog wat andere kosten bijkomen, zoals opstartkosten. Door dit vooraf met je makelaar te bespreken weet je waar je aan toe bent.
Wil je een makelaar met een goede service? Bijvoorbeeld een die altijd bereikbaar is, en correct en prettig is in de omgang? Door dit aan te geven in ons vergelijkingsformulier, selecteren we automatisch de makelaarskantoren die om hun goede service bekend staan.