Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Vlissingen Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Vlissingen vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Vlissingen
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

De stad met de meeste zonuren van Nederland. Pal aan het strand, met een centrum vol horeca en allerlei leuke winkels. En voor de kinderen zijn er genoeg studiemogelijkheden, wat geen vanzelfsprekendheid is in Zeeland. De omstandigheden om je huis in Vlissingen te verkopen zijn dan ook gunstig. Je zult hoogstwaarschijnlijk niet te klagen hebben over belangstelling van kopers.

Een goede makelaar zorgt ervoor dat je jouw woning in Vlissingen voor de best denkbare prijs kunt verkopen. Daarnaast neemt een makelaar ook allerlei ander werk van je over in het verkooptraject en houdt hij je nauwgezet op de hoogte van de voortgang. Kortom, de keuze voor een makelaar is erg belangrijk om je huis prettig, snel en winstgevend te verkopen.

Wij maken jouw zoektocht naar de beste makelaar in Vlissingen een stukje makkelijker met ons gratis vergelijkingsformulier. Hierbij kijken we naar aspecten zoals kosten, service en communicatie. Zo kun jij de meest geschikte verkoopmakelaars in Vlissingen makkelijk en snel met elkaar vergelijken.

Hoe vergelijken wij makelaars? Lees meer over onze werkwijze.

Begin met vergelijken

Al 53 verkopers uit Vlissingen maakten op deze manier een succesvolle keuze

Wat is de beste makelaar in Vlissingen?

Om deze moeilijke vraag te beantwoorden, maken we bij Verkoopmakelaar Offertes gebruik van een database met uitgebreide makelaarsstatistieken. Het is namelijk niet zo simpel dat we één makelaar in Vlissingen als de beste kunnen aanwijzen. De factoren die hierin een rol spelen, vergelijken we met elkaar. We kijken naar welke makelaars in Vlissingen er zijn en wat deze gemiddeld kosten. Verder is het voor jou interessant om te weten hoe snel een makelaar je huis kan verkopen.

De verschillen tussen makelaars in Vlissingen kunnen behoorlijk zijn. Daarom is het altijd slim om makelaars met elkaar te vergelijken. In ons vergelijkingsformulier geef je aan welke aspecten voor jou belangrijk zijn bij een verkoopmakelaar. Vervolgens krijg je gratis en vrijblijvend meerdere offertes opgestuurd, waarna het een fluitje van een cent is de juiste keuze te maken.

Uitgelichte makelaarskantoren in Vlissingen

Komt het door de zoute zeelucht of door de ruim 2.000 zonuren per jaar? We hebben geen idee. Feit is dat er aan makelaars geen gebrek is in Vlissingen. Tientallen makelaars staan te trappelen om je huis te verkopen. Hieronder lichten we er enkele uit.

M2 Makelaars Vlissingen

M2 Makelaars heeft meer dan 15 jaar ervaring en verkoopt ieder jaar ruim 300 woningen. Dat is een alleraardigst gemiddelde. M2 focust zich met een proactieve aanpak op een snelle verkoop en de beste prijs. M2 Makelaars heeft een groot netwerk in heel Zeeland en daardoor is de vijver met potentiële kopers groot.

Theelen & Partners makelaars en taxateurs

Theelen & Partners is het makelaarskantoor van Tim Theelen en Elsbeth Meyjes. Vanuit hun kantoor in het gezellige centrum van Vlissingen helpen ze je met de verkoop en taxatie van je woning. Theelen & Partners verkoopt zowel starterswoningen als panden in het hogere segment en zakelijk onroerend goed. Ze houden van duidelijkheid en niet van ‘bla-bla verhalen’.

Krijger & Dieleman Makelaars en Taxateurs

Krijger & Dieleman is een klein team, dat uit drie makelaars bestaat. Dat zien ze als een groot voordeel, omdat de lijnen korter zijn. Koppel dat aan de typisch Zeeuwse no-nonsense mentaliteit en je kent de werkwijze van Krijger & Dieleman. Dit kantoor is al vele tientallen jaren actief op de Vlissingse woningmarkt.

Bert Bimmel Makelaardij

In 1990 nam Bert Bimmel een bestaand makelaarskantoor over. Van oorsprong is hij bouwkundige, wat goed van pas komt in het makelaarsvak. Omdat het een klein kantoor is, zijn de communicatielijnen kort. Zowel nieuwbouw als bestaande bouw zitten in het aanbod van Bert Bimmel Makelaardij.

Aerssens & Partners makelaars en taxateurs

Een afspraak bij Aerssens & Partners is alleen vanwege de locatie al een feestje. Vanuit het kantoor kijk je uit over de Westerschelde en de Noordzee. Eenmaal binnen kan je gebruik maken van de tientallen jaren ervaring van het kantoor. Persoonlijk contact en oog voor gevoel staan centraal bij Aerssens & Partners. En natuurlijk de beste verkoopprijs.

Waar kies jij voor bij een makelaar?

Vergelijk makelaars in Vlissingen op basis van jouw persoonlijke voorkeur. Wat moet een makelaar jou nu echt bieden?

Begin met vergelijken

Wat kost een makelaar in Vlissingen?

De kosten van een makelaar in Vlissingen kunnen behoorlijk uiteenlopen. Dat heeft deels te maken met de courtage. Die bedraagt in Vlissingen gemiddeld 1,15%, maar kan wel wat fluctueren. Courtage is de beloning die de makelaar ontvangt als het huis verkocht is. Deze beloning is gebaseerd op een percentage van de verkoopprijs; in dit geval 1,15%. Als je verkoopt voor €250.000, dan betaal je de makelaar €2.875. De betaling verloopt via de notaris.

Behalve de courtage werken sommige makelaars met opstartkosten. Ook kunnen er andere bijkomende kosten zijn. Daarom is het goed om makelaars te vergelijken. Het kostenplaatje is een belangrijke factor bij de keuze voor een makelaar. Vergeet echter niet dat er ook andere zaken een rol spelen, zoals hoe snel je huis verkocht wordt en de opbrengst van de verkoop.

Je huis in Vlissingen op Funda zetten

Als je de kans op een snelle verkoop wilt vergroten, is het slim om je huis op Funda te zetten. Dit is het grootste huizenplatform van Nederland waar meer dan 5 miljoen mensen dagelijks zoeken naar een nieuwe woning. Als jouw huis op Funda staat, leidt dit ongetwijfeld tot meer bezichtigingen.

Je kunt echter niet zomaar zelf je huis op Funda zetten; dit kan alleen met behulp van een geregistreerde verkoopmakelaar. Dat zijn makelaars die zijn aangesloten bij de NVM – de brancheorganisatie met een meerderheidsbelang in Funda – of aan een makelaar van VBO of Vastgoed PRO, de andere brancheorganisaties.

De makelaar die je huis op Funda zet is ook de verkoopmakelaar die je begeleidt bij de verdere verkoop van de woning. Daarom wil je een makelaar in Vlissingen die ook op belangrijke criteria zoals werkwijze, verkoopstrategie en communicatie goed scoort.

Veelgestelde vragen

Bij de gemiddelde woningwaarde wordt vaak gekeken naar de WOZ-waarde. Die bedraagt in Vlissingen gemiddeld net geen €250.000. Dit zegt echter lang niet alles. De daadwerkelijke verkoopprijs ligt doorgaans namelijk een stuk hoger dan de WOZ-waarde. Dat zie je ook in Vlissingen. De gemiddelde verkoopprijs ligt op €328.000. Met de juiste verkoopmakelaar kun jij je woning voor de beste prijs verkopen. Op deze pagina krijg je een beeld van wat je huis écht waard is.
Wonen in Vlissingen is populair. Je loopt letterlijk naar het strand en alles is in de buurt. De kans is dus redelijk groot dat je woning snel verkocht is. Maar de huizenmarkt gaat altijd op en neer. Een goede periode wordt vrijwel altijd gevolgd door een mindere periode. Voor een actueel beeld van jouw verkoopkansen is het daarom verstandig een gratis verkoopadvies bij makelaars aan te vragen.
Wat voor jou het beste kantoor is, is voor een ander weer een minder goede keuze. Jij kunt namelijk iets anders belangrijk vinden dan je buurman. Om de beste makelaar voor jou te vinden, kan je ons vergelijkingsformulier gebruiken. Op basis van je voorkeuren, situatie en woning krijg je te zien welke makelaars in Vlissingen het beste jouw huis kunnen gaan verkopen.
Makelaars in Vlissingen rekenen gemiddeld 1,15% courtage over de verkoopprijs van een woning. Daarnaast werken sommige makelaars met extra kosten of vaste kosten, zoals opstartkosten. Het is altijd goed om meerdere offertes aan te vragen. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.