Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Geleen Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Geleen vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Geleen
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Geleen, gelegen aan het riviertje de Geleenbeek, is een populaire woonplaats in Limburg. De stad biedt nog ouderwets veel ruimte aan haar inwoners en is geliefd bij oud en jong vanwege de unieke combinatie van rust, werkgelegenheid en een bruisende binnenstad. Wanneer je hier dus een woning te koop zet, zal het niet lang duren voordat de eerste geïnteresseerden zich aandienen. Toch kan je keuze voor een makelaar in Geleen een groot verschil maken voor een succesvolle verkoop.

Sinds wij in 2014 zijn begonnen met het bijhouden van prestaties van verkoopmakelaars in Geleen, hebben wij namelijk gemerkt dat er behoorlijke verschillen zitten tussen afzonderlijke kantoren. Zo scoren bepaalde kantoren beduidend beter op verkoopprestaties dan andere. Ook als je kijkt naar klanttevredenheid zie je best wel wat verschillen. Vergelijk daarom gratis en vrijblijvend makelaars op basis van wat jij belangrijk vindt. Zo ontdek je direct welke makelaars bij jou passen.

Ontdek hoe wij je helpen met het 100% onafhankelijk vergelijken van makelaars.

Begin met vergelijken

Al 329 keer werden makelaars in Geleen met succes vergeleken

Hoe vind ik de beste makelaar in Geleen?

Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat dé beste makelaar van Geleen niet bestaat. Wel hebben wij gemerkt dat er wel degelijk makelaars zijn die over de gehele linie aanmerkelijk beter presteren dan anderen. Verder is het vinden van goede makelaar vooral een kwestie van persoonlijke voorkeuren. Wij laten je daarom makelaars vergelijken aan de hand van jouw situatie en persoonlijke voorkeuren.

Met onze speciale vergelijkingsservice kan je aangeven wat jij zoekt in een makelaar. Zijn dat goede recente verkoopopbrengsten? Sterke beoordelingen? Een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding? Of alles samen? Op basis van jouw voorkeuren selecteren wij automatisch de makelaars die het beste bij je passen. Zo vind je snel en eenvoudig de beste makelaar in Geleen voor jou.

Uitgelichte makelaarskantoren in Geleen

Lassoo Makelaars & Taxateurs

Lassoo Makelaars & Taxateurs is een groot en bekend full-service makelaarskantoor in Limburg. Naast Geleen heeft Lassoo vestigingen in Maastricht, Sittard, Kerkrade, Heerlen en Landgraaf. Als gevolg hiervan heeft deze makelaar tevens een groot netwerk, wat het verkoopproces kan versnellen. Naast het verkopen van een woning kun je bij Lassoo ook terecht voor ondersteuning bij de aankoop van woningen en ander vastgoed.

Mullens Makelaars B.V.

Wil jij je huis verkopen bij een persoonlijk, actief en onafhankelijk NVM-makelaarskantoor? Dan is Mullens Makelaars zeker het overwegen waard. Bij Mullens Makelaars kan je terecht voor het verkopen van woningen in de gehele Westelijke Mijnstreek. Mullens is een makelaar waar vernieuwing en een doordachte marktbenadering een grote rol spelen. Op die manier gaan de makelaars bij dit kantoor voor een goede verkoopwaarde onder goede voorwaarden.

Fidus Makelaardij Geleen

Fidus Makelaardij Geleen is een full-service makelaarskantoor waar je naast de verkoop van een woning ook terecht kunt voor hypotheekadvies en verzekeringen. Door gebruik te maken van onder meer social media, de eigen website, Funda, Jaap, Woonplein Limburg en door zelf proactief potentiële kopers te benaderen, zorgt Fidus ervoor dat jouw woning bij een zo groot mogelijk publiek onder de aandacht komt. Op die manier zorgt deze makelaar voor een snelle en succesvolle verkoop.

Royworks

Op zoek naar een ervaren verkoopmakelaar in Geleen, Sittard en omgeving? Dan is Royworks misschien wel een makelaar die goed bij je past. Sinds 2006 is Royworks actief als aan- en verkoopmakelaar, bedrijfsmakelaar en vastgoedbeheerder. Met een persoonlijke aanpak, korte lijnen en een hechte samenwerking zorgen de makelaars van Royworks ervoor dat je tijdens het gehele verkooptraject ontzorgt wordt.

Oelers Makelaardij

Vind jij het belangrijk dat een verkoopmakelaar echt alles voor je regelt? Dan is Oelers Makelaardij een makelaar die weleens perfect zou kunnen voldoen aan je wensen. Bij Oelers kun je rekenen op veel persoonlijke aandacht en een optimale presentatie van je woning op alle gangbare kanalen. Ook fijn is dat je bij Oelers tevens terecht kunt voor een energielabel en hypotheekadvies.

Waar let jij op bij je keuze voor een makelaar?

Vergelijk makelaars op basis van wat jij echt belangrijk vindt. Waar let jij het meest op bij je keuze voor een verkoopmakelaar?

Begin met vergelijken

Let op: energielabel verplicht bij verkopen van je woning in Geleen

Sinds 2022 is het verplicht om bij het plaatsen van een woningadvertentie ook het definitieve energielabel te vermelden. In de praktijk betekent dit dus dat je altijd een energielabel nodig hebt voordat je je woning te koop kunt aanbieden. Het energielabel kun je aanvragen bij een erkende energieadviseur in de regio Geleen. Ook kunnen de meeste makelaarskantoren in Geleen je helpen bij het aanvragen van een energielabel.

Een energielabel voor je woning is vergelijkbaar met het energielabel voor huishoudelijke apparaten als koelkasten, vriezers en wasmachines. Het wordt uitgedrukt in een letterklasse, variërend van A++++ tot G. Tijdens een grondige woninginspectie kijkt de energieadviseur onder meer naar de dak- vloer- en spouwmuurisolatie, de ramen, de verwarmingsinstallatie en eventuele zonnepanelen en warmtepompen. Hoe zuiniger een woning is, hoe beter het energielabel zal zijn.

Wat zijn de kosten van makelaars in Geleen?

Het is verstandig om je voor de start van een verkooptraject goed te verdiepen in de kosten die een makelaar rekent. Kijk daarbij niet alleen naar de hoogte van de kosten, maar kijk ook goed naar wat je krijgt voor die prijs. Een makelaar kan bijvoorbeeld wel heel goedkoop zijn, maar als je dan zelf foto’s moet aanleveren voor de advertentie en er alleen doordeweeks van negen tot vijf terecht kan, betaal je misschien toch wel een te hoge prijs voor wat je krijgt.

De meeste makelaars rekenen voor hun diensten een zogenaamde courtage. Dit is een percentage van de verkoopopbrengst die je na een succesvolle verkoop betaalt aan het makelaarskantoor. In Geleen schommelt dit percentage gemiddeld rond de 1,1 tot 1,2%. Soms is dit een all-in prijs, maar het kan ook gebeuren dat makelaars nog extra kosten in rekening brengt voor het opstarten van het traject en het promoten van je woning via diverse kanalen. Let hier dus goed op.

Veelgestelde vragen

Wil je in Geleen jouw woning verkopen? Dan kun je daarvoor terecht bij een groot aantal verkoopmakelaars in Geleen. Makelaars die goed bekend staan zijn onder meer Lassoo Makelaars & Taxateurs, Mullens Makelaars B.V., Fidus Makelaardij Geleen, Royworks en Oelers Makelaardij. Ontdek de verkoopmakelaars die het beste bij jouw voorkeuren passen door ze onderling te vergelijken.
Om de vraagprijs van je woning in Geleen te bepalen, moet de makelaar allereerst een goede inschatting maken van de waarde van je woning. Vervolgens worden aan de hand van je verkoopdoelen een verkoopstrategie en een ideale vraagprijs bepaalt. Vaak ligt de vraagprijs wat hoger dan de woningwaarde, zodat je speling hebt tijdens het onderhandelen.
Heeft een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst voor jou de hoogste prioriteit? Dan is het slim om verkoopmakelaars te vergelijken op basis van verkoopprestaties. Door aan te geven dat je bij het verkopen van je woning in Geleen vooral wilt focussen op de maximale verkoopwaarde, selecteren wij automatisch de makelaars die op dit vlak goed scoren. Zo vind jij snel de makelaar die het beste bij je past.
Wil jij je woning in Geleen te koop zetten? Dan is een advertentie op huizenverkoopwebsite Funda natuurlijk een must. Met meer dan 4,5 miljoen unieke bezoekers is Funda dé huizensite van Nederland. Als particulier kun je je eigen woning helaas niet op Funda zetten. Hiervoor maak je gebruik van een bij Funda aangesloten makelaar in Geleen. Geen zorgen: alle makelaars die bij ons zijn aangesloten zijn ook lid bij Funda.