Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Tilburg Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Tilburg vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Tilburg
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Alle faciliteiten, gezellige cafés en de typische Brabantse gezelligheid. Tilburg heeft een grote aantrekkingskracht op mensen. Dus als jij je woning in Tilburg wilt gaan verkopen, liggen de kaarten goed. Om zeker te weten dat je een goede prijs voor je huis en een snel verlopende verkoop gaat krijgen, heb je de beste makelaar nodig.

De juiste makelaar vind je door ons gratis vergelijkingsformulier in te vullen. We hebben veel gegevens in onze database staan en gebruiken die om voor jou de beste match te vinden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een verkoopmakelaar die een mooie prijs voor je huis krijgt? Dan geef je dit op het formulier aan. Verder vragen we je of je het kostenplaatje belangrijk vindt, of dat je meer waarde hecht aan een goede service. Met jouw antwoorden gaan we de beste makelaar vinden.

Wil je weten welke makelaar in Tilburg optimaal bij jouw voorkeuren aansluit? Via de groene knop hieronder kun je gratis en vrijblijvend offertes van lokale makelaars met elkaar vergelijken.

Bekijk hier hoe wij makelaars volledig objectief met elkaar vergelijken.

Begin met vergelijken

Al 350 keer een makelaar in Tilburg gevonden door te vergelijken

Hoe vind ik de beste makelaar in Tilburg?

Je vindt de voor jou perfecte match door makelaars onderling te vergelijken. Jouw voorkeuren zijn namelijk uniek, net als je woning dat is. Door in ons vergelijkingsformulier aan te geven wat je belangrijk vindt, kunnen we de beste verkoopmakelaar vinden.

Tussen makelaarskantoren kunnen behoorlijk wat verschillen zitten. Het ene kantoor kan bijvoorbeeld vrij duur zijn, maar daar een uitmuntende dienstverlening tegenover stellen. Het andere kantoor kan wat goedkoper zijn, maar ook iets minder goed bereikbaar.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we veel gegevens verzameld over verkoopopbrengsten en gemiddelde doorlooptijden, maar ook over de kosten van makelaars en klanttevredenheid. Met ons gratis vergelijkingsformulier geven we je het perfecte advies over de beste makelaar in Tilburg.

Hoeveel kost een makelaar in Tilburg?

De ene makelaar rekent meer kosten dan de andere. En dit kan in sommige gevallen duizend euro of meer schelen. We raden je dan ook aan om bij de keuze ook naar de kosten van een verkoopmakelaar te kijken.

Voor iedere makelaar geldt dat het grootste deel van de kosten in de courtage zit. Dit is een percentage van de verkoopopbrengst. In Tilburg ligt de gemiddelde courtage die makelaars hanteren op 1,1%. Dit houdt in dat als je woning voor €250.000 wordt verkocht, de courtage €2.750 bedraagt.

Verder kunnen makelaars nog andere kosten in rekening brengen, zoals opstartkosten en aanvullende kosten. Dit is per makelaarskantoor verschillend. We adviseren je dan ook om dit vooraf goed uit te zoeken, zodat je na een geslaagde verkoop niet schrikt van een hoger uitgevallen rekening.

Uitgelichte makelaars in Tilburg

Tilburg is een flinke stad met ongeveer 200.000 inwoners. Het zal je niet verrassen dat er veel makelaarskantoren zijn gevestigd, waaronder deze vijf.

Adequaat Makelaardij

Adequaat Makelaardij is het kantoor van Sabine en Leo van Raaij. Allebei zijn ze zeer gedreven en gaan ze voor de best mogelijke verkoop. Ze werken dan ook 7 dagen per week en kunnen (bijna) altijd benaderd worden met vragen. Omdat het een klein team is, zijn de lijntjes erg kort. Klanttevredenheid staat bij Sabine en Leo dan ook hoog in het vaandel.

Alstede van Mierlo Makelaardij

Alstede van Mierlo Makelaardij is de pure definitie van een familiebedrijf. Vader en oprichter Jan van Mierlo werkt samen met zijn zoon en twee dochters, aangevuld met mede-eigenaar Pieter Alstede. Het zal je niet verbazen dat ze hier van woonverhalen houden. Ze zijn ook zeer geïnteresseerd in jouw verhaal en stellen de klant centraal tijdens het proces. Alstede en Van Mierlo neemt meer dan 25 jaar ervaring met zich mee.

KIN Makelaars Tilburg

‘Verkopen doe je samen’ is het motto van KIN Makelaars. KIN is een bekende naam in Tilburg en omstreken met meer dan 40 jaar ervaring in vastgoed, hypotheken en verzekeringen. Behalve bouwkundige bagage zijn ze volledig op de hoogte van de lokale woningmarkt. Vanuit het kantoor aan de Bredaseweg gaan Rembrant Venmans en zijn team dagelijks op pad om woningen te verkopen.

Van de Water Makelaars

In 1979 is Van de Water begonnen als ambitieus maar klein familiebedrijf. Inmiddels is het een grote naam in de vastgoedwereld in Tilburg en omstreken. Vakkennis en persoonlijke benadering zijn de kernkwaliteiten van Van de Water Makelaars. Voor ieder traject maken ze een uniek stappenplan, waardoor je als verkoper goed weet waar je aan toe bent.

Jurgens & Van Bemmelen

Dit is een jong kantoor waar kwaliteit en service voorop staan. Het team, dat uit zes mensen bestaat, neemt uitgebreid de tijd voor je wensen om het voor jou geschikte verkooptraject samen te stellen. Ze kennen de Tilburgse woningmarkt goed en hebben een flink netwerk waar potentiële kopers van jouw huis in zitten.

Wat vind jij belangrijk bij een verkoopmakelaar?

Vergelijk makelaars in Tilburg op basis van jouw persoonlijke voorkeur. Welke van de 3 onderstaande zaken geven voor jou de doorslag?

Begin met vergelijken

Gratis waardebepaling in Tilburg

Een belangrijke factor bij de verkoop van je woning is de vraagprijs. Je wilt niet te hoog gaan zitten om potentiële kopers af te schrikken. Te laag is ook niet de bedoeling, omdat je natuurlijk een mooie opbrengst voor je woning wilt krijgen. Om een indruk van de waarde te krijgen, kijken veel mensen naar de WOZ-waarde. Hierdoor krijg je echter een verkeerd beeld van de échte woningwaarde. De verkoopprijs van woningen ligt vaak namelijk een stuk hoger dan de WOZ-waarde.

Bij het bepalen van de WOZ-waarde worden zaken zoals een nieuwe keuken of je net verbouwde bovenverdieping niet meegenomen. De woonoppervlakte en de ligging zijn voor de WOZ-waarde veel belangrijker. Het gevolg is dat er een vertekend beeld ontstaat.

Door een gratis waardebepaling te laten doen, krijg je een goed idee van wat je voor je woning kunt vragen. Makelaars in Tilburg doen dit graag vrijblijvend voor je. Door meerdere kantoren te benaderen, weet je hoeveel je woning waard is. En de makelaars kunnen meteen hun verkoopstrategie met je delen.

Veelgestelde vragen

Je pikt uit de tientallen kantoren de voor jou beste makelaar in Tilburg door ons vergelijkingsformulier te gebruiken. Door jouw unieke wensen aan ons door te geven, vinden we de verkoopmakelaar die perfect bij jouw profiel past.
De huizenmarkt fluctueert altijd een beetje. Goede periodes worden afgewisseld met mindere tijden. Voor een actueel beeld van de kansen van jouw woning adviseren we daarom om een gratis verkoopadvies bij makelaars in Tilburg aan te vragen. Zo weet je wat je kunt verwachten.
Voor de kosten wordt er vooral naar de courtage gekregen. Dit is een percentage van de verkoopprijs dat je aan de makelaar betaalt. In Tilburg ligt de gemiddelde courtage op 1,1%. Naast de courtage kunnen er ook nog andere kosten worden gerekend, zoals opstart- en aanvullende kosten.
Door makelaars te vergelijken, kun je ontdekken welke verkoopmakelaar de maximale prijs voor jouw woning krijgt. In onze database staan allerlei gegevens van makelaars in Tilburg. Als jij aangeeft dat je voor de hoogste opbrengst wilt gaan, selecteren we automatisch de makelaarskantoren die hierom bekend staan.