Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Roermond Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Roermond vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Roermond
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Roermond is als één van de mooiste Hanzesteden van Zuid-Nederland een ontzettend populaire woonplaats. Niet alleen trekt de levendige sfeer veel mensen aan, ook garandeert de centrale ligging een goede bereikbaarheid voor mensen die werken grote steden als Maastricht, Genk, Eindhoven en Düsseldorf. Wanneer je hier dus je te koop zet, zullen potentiële kopers zich snel aandienen. Een goede makelaar in Roermond zorgt ervoor dat het verkoopproces zo goed mogelijk verloopt.

Wanneer je gaat zoeken naar makelaars in Roermond, vind je al snel een groot aantal kantoren. Hoe maak je hier nu de juiste keuze in? Wij zijn ervan overtuigd dat je hiervoor het beste een makelaar kan zoeken die aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren. Daarom hebben wij een speciale tool ontwikkeld waarmee je makelaars kunt vergelijken op basis van onder meer verkoopprestaties, service en prijs-kwaliteitverhouding. Begin direct met vergelijken en ontdek welke makelaar bij jou past.

Ontdek hier hoe wij je 100% onafhankelijk adviseren.

Begin met vergelijken

Inmiddels al 305 succesvolle vergelijkingen in Roermond

Wat is de beste makelaar in Roermond?

Sinds 2014 houden wij bij hoe makelaarskantoren in Roermond presteren op verschillende vlakken. Uit onze data blijkt dat er behoorlijke verschillen zitten tussen de kantoren onderling, vooral wat betreft focus. Het ene kantoor blinkt echt uit in persoonlijke service, terwijl het andere kantoor juist goed presteert als je kijkt naar verkoopopbrengst.

Hét beste makelaarskantoor in Roermond bestaat in onze ogen dus niet. Daarom raden we aan om voor jezelf na te gaan wat jij echt belangrijk vindt, en aan de hand daarvan op zoek te gaan naar de beste makelaar voor jou. Gaat jouw voorkeur uit naar een makelaar met de beste service of heb je liever een makelaar die voor jou het onderste uit de kan haalt wat betreft verkoopopbrengst? Vergelijk gratis makelaars in Roermond en ontdek snel welke makelaar bij jou past.

Uitgelichte makelaarskantoren in Roermond

Wij Makelaars

Wij Makelaars Roermond is een allround makelaarskantoor met ruim 35 jaar ervaring in de Limburgse vastgoedmarkt. Naast Roermond heeft Wij kantoren in Sittard en Geleen. Bijzonder aan deze makelaar is de flexibiliteit. Je kunt namelijk ook eerst proberen zelf je huis te verkopen en mocht dit niet lukken, dan kan je gratis overstappen op het full-service pakket.

Jack Frenken makelaars en adviseurs

Werk jij graag met een makelaarskantoor dat ook thuis is in hypotheken? Dan is Jack Frenken makelaars en adviseurs een interessant makelaarskantoor voor jou. Daarnaast kun je bij Jack Frenken rekenen op een makelaar die jouw helemaal ontzorgt tijdens het verkoopproces. Naast een zorgeloze verkoop zijn ook deskundigheid, ervaring en een dynamische en actieve aanpak speerpunten van dit kantoor.

Homevision Makelaardij

Wil jij je huis verkopen bij een eigentijdse NVM-makelaar die gaat voor een persoonlijke aanpak en maatwerk? Dan is Homevsion Makelaardij wellicht de ideale makelaar voor jou. Homevsion staat bekend om de betrokken werkwijze en de focus op communicatie en moderne prestentatiemiddelen. Dat eerdere verkopers de aanpak van Homevision weten te waarderen blijkt uit de 9,2 die het gemiddeld op Funda krijgt.

M3 Makelaars & Taxateurs

Jouw woning verkopen bij een jong en dynamisch makelaarskantoor in Roermond? Denk dan eens aan M3 Makelaars & Taxateurs. Deze verkoopmakelaar staat voor persoonlijke aandacht en houd je constant op de hoogte gedurende het hele verkooptraject. De makelaars van M3 komen graag bij jou thuis voor een vrijblijvend adviesgesprek en een gratis waardebepaling, maar je kunt ook gewoon binnenlopen in het historische pand aan de Godsweerdersingel.

Maat Makelaars

Maat Makelaars is een eigentijdse NVM-makelaar die staat voor een persoonlijke en familiaire benadering. De basis voor ieder verkooptraject wordt gevormd door goede afspraken bij jou als verkoper thuis of bij de makelaar op kantoor. Vervolgens begeleiden de makelaars van Maat Makelaars je met een goed gevoel door het gehele traject en zorgen zij voor een eersteklas presentatie van je woning op onder meer Funda.

Hendriks Makelaardij Roermond

Wil jij werken op basis van no cure, no pay, met een makelaar die jou als verkoper op nummer één zet? Kijk dan eens naar Hendriks Makelaardij Roermond. Hendriks Makelaardij is een groot kantoor dat al vijftig jaar actief is in de regio. Naast Roermond heeft het vestigingen in heel het land en werkt het nauw samen met onder meer Hoekstra & van Eck en Brockhoff. Hierdoor ben je gegarandeerd van een makelaar met een zeer breed netwerk en alle nodige kennis.

Waar moet jouw makelaar aan voldoen?

Vergelijk makelaars aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren. Waar moet jouw verkoopmakelaar bij uitstek aan voldoen?

Begin met vergelijken

Hoe wordt de vraagprijs van mijn woning in Roermond bepaald?

De ideaal vraagprijs van je woning in Roermond wordt bepaald aan de hand van meerdere factoren. Allereerst is dat natuurlijk de waarde van je huis. De makelaar zal hiervoor onder meer kijken naar de gemiddelde woningwaardes in jouw buurt in Roermond, het woonoppervlak, de onderhoudsstaat en het type woning. Benieuwd wat jouw woning waard is? Laat dan een gratis waardebepaling uitvoeren door een deskundige makelaar.

Naast de woningwaarde spelen ook jouw persoonlijke doelen mee bij het bepalen van de ideale vraagprijs. Wil je bijvoorbeeld een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst en heb je alle tijd? Dan is het slim om (flink) boven de woningwaarde te vragen. Wil je juist snel verkopen, bijvoorbeeld omdat je al een andere woning hebt aangekocht? Dan zullen de meeste makelaars adviseren om lager in te zetten, zodat je sneller geïnteresseerden krijgt.

Met welke makelaarskosten moet ik rekening houden?

De meeste makelaarskantoren vragen voor hun diensten een courtage. Courtage is een bepaald percentage van de verkoopwaarde wat je de makelaar betaalt op het moment de deal rond is. In Roermond ligt dit percentage gemiddeld op 1,1%. Verkoopt jouw makelaar je woning dus voor € 250.000? Reken dan op courtagekosten van ongeveer € 2750.

Houd er rekening mee dat veel makelaars naast courtage nog andere kosten in rekening brengen, voor bijvoorbeeld het maken van foto’s en het plaatsen van jouw woning op Funda. Kijk dus niet alleen naar het courtagepercentage, maar let ook goed op wat er wel en niet in de courtage is inbegrepen. Een lage courtage wil zeker niet altijd zeggen dat je te maken hebt met een voordelige makelaar!

Veelgestelde vragen

Verkoopmakelaars in Roermond met een goede reputatie zijn onder andere Wij Makelaars, Jack Frenken makelaars en adviseurs, Homevision Makelaardij, M3 Makelaars & Taxateurs, Maat Makelaars en Hendriks Makelaardij Roermond. Welke makelaar het beste bij jou past ontdek je gratis door makelaars onderling te vergelijken aan de hand van jouw persoonlijke situatie en voorkeuren.
Net als in de rest van Nederland zijn de woningwaardes in Roermond de afgelopen jaren flink gestegen. Daardoor kan je rekenen op een waarde die behoorlijk wat hoger zal zijn dan toen je het huis hebt aangekocht. De exacte waarde van jouw woning is afhankelijk van een groot aantal factoren, zoals locatie, grootte, type en de staat van de woning. Een goede makelaar zal altijd eerst een nauwkeurige inschatting van de waarde maken aan het begin van het verkooptraject.
Ga jij het liefst in zee met een makelaar die uitblinkt in service? Vergelijk dan makelaars in Roermond op basis van service. Geef tijdens het vergelijken aan dat service voor jou belangrijk is. Wij selecteren dan automatisch de makelaarskantoren die op dit vlak het beste scoren. Zo krijg je direct gratis een overzicht van makelaars die bij je passen en vind je snel jouw ideale makelaar.
Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het energielabel sinds 2022 verplicht is wanneer jij je woning te koop aanbiedt op een website als Funda. Een energielabel kun je eenvoudig aanvragen bij een erkende energieadviseur bij jou in de buurt. Een goede makelaar in Roermond zal je kunnen helpen met het vinden van een energieadviseur en het aanvragen van een energielabel.