Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Makelaar kiezen in Heiloo Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Heiloo vergelijken

Op basis van inzichten van eerdere woningverkopers
Recente verkoopresultaten in Heiloo
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens eerdere verkopers

Als je in Heiloo zoekt naar een geschikte makelaar, dan heb je de keuze tussen de lokale makelaars die daadwerkelijk in Heiloo gevestigd zijn én een groot aantal makelaars in Alkmaar die Heiloo tot hun directe werkgebied rekenen. Zodoende heb je veel keus. Welke makelaar kies je en waarom? Wij helpen je om verkoopmakelaars in Heiloo en omgeving te vergelijken en geven je eveneens handige tips.

Meer weten? Lees meer over Verkoopmakelaar Offertes.

Begin met vergelijken

Al 30 verkopers in Heiloo kozen hun makelaar via Verkoopmakelaar Offertes

Welke makelaar in Heiloo kies ik en waarom?

Als dorp onder de rook van Alkmaar, is het aantal makelaars dat daadwerkelijk in Heiloo gevestigd is, beperkt. Dit zijn veelal makelaars die al langer in Heiloo gevestigd zijn en daarmee bekendere gezichten zijn in het straatbeeld. Kies je voor de ervaring van een makelaar in Heiloo, dan kies je voor een makelaar die het dorp goed kent. We lichten de vijf bekendste makelaars in Heiloo toe:

Makelaars in Heiloo uitgelicht

Hopman ERA Makelaars Heiloo

Hopman Makelaars heeft al 35 jaar ervaring in de makelaardij en is niet alleen gevestigd in Heiloo, maar ook in Castricum en Heemskerk. Hopman wordt beschouwd als een bekende makelaar in Heiloo en omgeving. Hopman is NVM-makelaar en tevens aangesloten bij ERA. Daarmee is dit makelaarskantoor voorzien van diverse instrumenten om woningen zo goed mogelijk te verkopen.

Van der Borden Makelaardij o.g.

Van der Borden heeft meerdere vestigingen in Noord-Holland, waaronder een vestiging op de Stationsweg in Heiloo. De Van der Borden Groep bestaat al 89 jaar en helpt zowel particulieren als bedrijven met verkoop en aankoop. Van der Borden Makelaardij staat voor een professionele aanpak en service. Voor een snel en deskundig advies kunt u gewoon binnenlopen.

Teer Makelaars Heiloo

Teer Makelaars is één van de grotere, bekende makelaarskantoren van Noord-Holland met maar liefst zes vestigingen. Sinds midden 2020 heeft Teer Makelaars ook een vestiging in Heiloo. Vanuit het pand op de hoek van de Kennemerstraatweg en Stationsweg helpt het enthousiaste team van makelaars woningverkopers en -zoekers met de verkoop en aankoop van woningen in Heiloo.

Vos Makelaardij B.V.

Vos Makelaardij is gevestigd op de Zeeweg in Heiloo. Eerdere klanten waarderen hun duidelijke communicatie en eventuele aanvullende hulp bij het aankopen van een woning. Doordat makelaars René en Linda een klein team zijn, zijn de lijntjes voor klanten kort. Het team van Vos Makelaardij is bovendien flexibel. Zelfs op zaterdag kun je bij deze makelaar terecht.

Kuyper & Blom Makelaars

Kuyper & Blom makelaars is het makelaarskantoor van Bas Kuyper en Ronald Blom. Zij hebben transparantie en slagvaardigheid hoog in het vaandel staan. Doordat zij werken met een hecht team, zijn niet alleen de makelaars op de hoogte van de vorderingen rondom de verkoop van uw huis, maar ook de binnendienst. Dat maakt dat u écht door het hele team geholpen wordt.

Wat vind jij belangrijk?

Vergelijk makelaars in Heiloo en omgeving op basis van jouw keuzes en wensen. Wat is voor jou belangrijk?

Begin met vergelijken

Voordelen en nadelen van makelaars buiten Heiloo

De meeste woningen in Heiloo staan te koop via een makelaar die daadwerkelijk gevestigd is in Heiloo. Dat is normaal als we kijken naar hoe die verdelingen in andere dorpen in Noord-Holland is. Dat betekent echter niet dat u per se hoeft te kiezen voor een verkoopmakelaar in Heiloo. Diverse kantoren in (bijvoorbeeld) Alkmaar en Limmen zijn ook ervaren met het verkopen en aankopen van woningen in Heiloo. Welke voordelen en nadelen gaan gepaard met de keuze voor een makelaar van buiten Heiloo? We zetten er een aantal op een rijtje.

Begin met vergelijken

Ontdek welke makelaars in Heiloo en omgeving voor jou de beste keuze zijn.

Veelgestelde vragen

Bij het kiezen van een makelaar is het belangrijk om de persoonlijke klik zwaar te laten wegen. Alle kantoren in Heiloo zijn klein van aard. Dat wil zeggen, het zijn kleine teams waar jij als klant geen nummertje bent, maar waarbij jouw wensen als klant centraal staan. Door aan meerdere makelaars een gratis verkoopadvies te vragen, krijg je (A) een persoonlijke indruk, (B) een duidelijk inhoudelijk voorstel met betrekking tot de verkoopstrategie en (C) een duidelijk beeld van de huidige verkoopwaarde van de woning. Op die manier kun je goed en gericht besluiten welke makelaar voor jou de beste keuze is.
Hoewel wij afraden enkel op basis van tarieven een makelaar te kiezen, kan je de verschillen in prijs verkennen door makelaars te vergelijken. Je vult eenmalig jouw woninggegevens, situatie en voorkeuren in. Vervolgens informeren meerdere makelaars in Heiloo en omgeving jou over de kosten van verkoop van een woning én bieden zij jou een gratis waardebepaling aan huis aan. Op die manier weet je precies wat jouw woning nu zou opleveren bij verkoop én kun je eveneens de voorstellen van de makelaars vergelijken.
Wij adviseren altijd om meerdere makelaars de waarde te laten vaststellen door middel van een gratis waardebepaling aan huis. De makelaar die een hoge prijs noemt én dat duidelijk en goed kan onderbouwen, is de makelaar die de hoogst haalbare verkoopprijs wil nastreven. Let wel, ga niet enkel af op de hoogst genoemde prijs. Een duidelijke en solide verkoopstrategie is het belangrijkste bij het vergelijken van de waarden die voortkomen uit een gratis waardebepaling door meerdere makelaars.