Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Delft Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Delft vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Delft
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Delft is één van de mooiste steden in Zuid-Holland om te wonen. Aan de ene kant heb je er alle voorzieningen, zoals een treinstation, tram en ontzettend veel winkelaanbod. Aan de andere kant heb je de historie en het dorpse karakter van de stad. Woon je in Delft en wil je jouw woning verkopen? Dan zal het dus niet zo moeilijk zijn om een geïnteresseerde koper te vinden. Toch kan je keuze voor een goede makelaar in Delft een groot verschil maken.

Even snel Googelen en je vindt al snel tientallen makelaars. Hoe kies je hier nu de beste partij uit om de verkoop van je woning bij uithanden te geven? In onze ogen werkt dit het beste als je eerst jouw persoonlijke voorkeuren op een rijtje zet, en vervolgens aan de hand daarvan gaat vergelijken. Wij helpen je daarmee. Wij laten je makelaars in Delft vergelijken op onder meer prestaties, service en beoordelingen. Start direct met vergelijken en vind snel en eenvoudig jouw ideale makelaar!

Ontdek meer over onze 100% onafhankelijke adviesdienst

Begin met vergelijken

Al 442 keer werden makelaars in Delft met succes vergeleken

Wat is de beste makelaar in Delft?

Belangrijk om te weten is dat dé beste makelaar van Delft niet bestaat. De beste makelaar dat is net zoiets als het beste huis: de één woont liever in een vrijstaande villa in het bos, terwijl de ander droomt van een huisje aan de Trompetstraat met uitzicht op de Nieuwe Kerk. Het gaat er maar net om wat je belangrijk vindt en wat je situatie is. Een makelaar die goed presteert op snelheid is bijvoorbeeld erg fijn als je al een ander huis hebt gekocht, maar als je alle tijd hebt is dit van minder belang.

Sinds wij in 2014 begonnen zijn met het in kaart brengen van de prestaties van makelaarskantoren in Delft, is het ons opgevallen dat hier grote verschillen in zitten. Overall, maar ook wat betreft zaken als gemiddelde verkoopopbrengst, beoordeling en bereikbaarheid. Door verkoopmakelaars te vergelijken op basis van de factoren die jij belangrijk vindt, krijg je snel een overzicht van kantoren die bij je passen en kun je hier een goede keuze in maken.

Uitgelichte makelaarskantoren in Delft

Björnd Makelaardij

Björnd Makelaardij is een middelgroot allround makelaarskantoor dat naast verkoopbegeleiding ook actief is als verhuurmakelaar en bedrijfsmakelaar. Wat Björd bijzonder maakt is de nuchtere en eerlijke aanpak, waarbij service en kennis centraal staan. Daarnaast heeft deze makelaar Maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Zo maakt het bijvoorbeeld zoveel mogelijk gebruik van de fiets in plaats van de auto en is groei geen doel op zich.

Van Gulden Makelaardij

Werk jij graag met een flexibele en transparante makelaar waar je zonder zorgen je woning kunt verkopen? Dan zou Van Gulden Makelaardij wel eens een goede makelaar voor jou kunnen zijn. Bij dit kleine kantoor kun je rekenen op veel persoonlijke aandacht. Zo komt de makelaar altijd eerst vrijblijvend bij je langs om de verkoopmogelijkheden van jouw woning in te schatten en de te volgen strategie met je door te nemen.

Roepman Makelaardij NVM

Roepman Makelaardij is een kleinschalig NVM-makelaarskantoor in de Prinsenstad. Doordat deze makelaar is aangesloten bij de NVM, ben je verzekerd van een makelaar wiens kennis helemaal up-to-date is. In zijn aanpak combineert Roepman deze deskundigheid met een flinke dosis enthousiasme en een zorgvuldige begeleiding. Hierdoor kun je rekenen op een goede service en een mix van persoonlijke aandacht en zakelijk inzicht.

Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars

De makelaars bij Van Silfhout & Hogetoorn behoren tot de meeste verkopende makelaars van Delft. Het team bestaat uit vier gecertificeerde makelaars, één kandidaat-makelaar en twee assistenten, waardoor je kunt rekenen op alle nodige expertise. Ook dit makelaarskantoor zet zich niet alleen in voor de verkoop van je huis, maar ook voor een betere wereld. Zo wordt er ieder jaar een percentage van de winst die het kantoor maakt gedoneerd aan een goed doel.

ZO makelaars - ZO.nl

Bij ZO makelaars ben je verzekerd van een optimale presentatie van jouw woning. Zo zorgt ZO niet alleen voor foto’s, maar wordt er ook een virtuele tour van je huis gemaakt, zodat potentiële kopers een goede eerste indruk krijgen. Ook wordt veel gebruik gemaakt van social media en de gerichte targeting die deze platforms bieden. Daardoor kun je rekenen op maximale aandacht voor jouw woning. Klanten waarderen deze aanpak, getuige de 9,6 die het kantoor op Funda krijgt.

Waar moet jouw makelaar in uitblinken?

Vergelijk makelaars aan op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Wat vind jij belangrijk bij je keuze voor een makelaar?

Begin met vergelijken

Wat kost een makelaar in Delft?

Wanneer we kijken naar de kosten van makelaars in Delft, dan valt op dat de manier waarop de kosten worden berekend best wel uiteenloopt. Vrijwel alle kantoren werken met een courtage op basis van no cure, no pay. Dit is een percentage van de verkoopprijs, dat je betaalt op het moment de deal rond is. In Delft schommelt dit percentage tussen de 1,0% en 1,3%. Reken voor een woning ter waarde van € 400.000 dus op € 4.000 tot € 5.200 aan courtagekosten.

De verschillen zitten niet zozeer in het percentage, maar meer in wat je voor die prijs krijgt. Bij sommige kantoren hoef je alleen de courtage te betalen, maar de meeste kantoren rekenen ook opstartkosten die je apart betaalt. Ook zijn er kantoren die extra kosten rekenen voor foto- en filmmateriaal of advertentiekosten. Onze tip: verdiep je goed in hoe alle kosten in rekening worden gebracht, om gedoe achteraf te voorkomen.

Heeft het energielabel invloed op de waarde van mijn woning in Delft?

Sinds 2022 is het hebben van een energielabel verplicht wanneer je jouw woning te koop aanbiedt. Het energielabel zegt iets over de energieprestaties van je woning. Hoe beter het energielabel, hoe zuiniger jouw woning omgaat met energie. Factoren die dit bepalen zijn onder meer de kwaliteit van de isolatie, welk type glas je woning heeft en welke energiebron gebruikt wordt om de woning te verwarmen.

Een beter energielabel zorgt er dus voor dat je minder energie nodig hebt om in het huis te wonen. Dat vertaalt zich uiteraard ook in lagere stookkosten, oftewel lagere maandlasten. Daarnaast is een goed geïsoleerde woning ook comfortabeler om in te wonen. Om deze redenen zorgt een goed energielabel ervoor dat je woning meer in trek zal zijn, en kun je dus rekenen op een hogere verkoopprijs.

Veelgestelde vragen

In Delft staan onder andere Björnd Makelaardij, Van Gulden Makelaardij, Roepman Makelaardij NVM, Van Silfhout & Hogetoorn Wereldmakelaars en ZO makelaars bekend als goede makelaars. De beste makelaar voor jou vind je door makelaarskantoren te vergelijken op jouw basis van jouw persoonlijke voorkeuren.
De gemiddelde woningwaarde in Delft bedraagt ongeveer € 400.000. Dit verschilt per wijk. Een woning in de Delftse Hout is doorgaans bijvoorbeeld meer waard dan een huis in Tanthof. Wat jouw Delftse woning waard is kun je laten bepalen door een deskundige makelaar. Deze zal hiervoor kijken naar onder meer ligging, oppervlakte en onderhoudsstaat.
Let jij bij je keuze voor een verkoopmakelaar vooral op zaken als bereikbaarheid, toegankelijkheid, een goede klik en persoonlijke aandacht? Dan wil je een makelaar die uitblinkt in service. Begin direct met vergelijken van Delftse makelaars en geef aan dat je service belangrijk vindt. Wij selecteren dan de kantoren die uitblinken op dit gebied.
Funda is het grootste online huizenplatform van Nederland, dus hier kun je huizenverkoper niet omheen. Om je woning op Funda te zetten, heb je een makelaar nodig, want als particulier kun je geen advertenties plaatsen. Jouw makelaar in Delft zal samen met jou een advertentie opstellen om je woning op een professionele manier op Funda te presenteren.