Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Zoetermeer Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Zoetermeer vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Zoetermeer
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Dankzij de ligging is Zoetermeer een zeer gewilde plek om te wonen. Je zit dicht bij zowel Den Haag als Rotterdam, en ook Amsterdam en Utrecht zijn prima aan te rijden. Zoetermeer is een stuk kleiner dan de grote steden, waardoor het er rustig en comfortabel wonen is. Als je jouw woning in Zoetermeer wilt verkopen, zul je aan geïnteresseerden geen gebrek hebben.

Om het optimale verkoopresultaat te behalen, heb je de beste makelaar nodig. En hoe kies je uit de tientallen verkoopmakelaars in Zoetermeer nu net de beste? Daar gebruik je ons gratis vergelijkingsformulier voor. Sinds 2014 verzamelen we gegevens van makelaars. Daarbij kun je denken aan gemiddelde opbrengsten en doorlooptijden, maar ook aan kosten en service. Door jouw voorkeuren op het formulier aan te geven, word je gekoppeld aan de juiste makelaar.

Wil je weten welke makelaar in Zoetermeer optimaal bij jouw wensen aansluit? Via de groene knop hieronder kun je gratis en vrijblijvend offertes van lokale makelaars met elkaar vergelijken.

Bekijk hier hoe wij makelaars 100% onafhankelijk met elkaar vergelijken.

Begin met vergelijken

Al 727 keer werd een makelaar in Zoetermeer gevonden via VerkoopmakelaarOffertes.nl

Hoe vind ik de beste makelaar van Zoetermeer?

Het kan best lastig zijn om de beste makelaar te vinden. De concurrentie is behoorlijk groot, en ieder kantoor heeft zijn sterke (en minder sterke) punten. De meest geschikte makelaar voor jou vind je door ze met elkaar te vergelijken. Jouw voorkeuren zijn immers uniek, net als je woning. Door in ons vergelijkingsformulier aan te geven wat je belangrijk vindt, koppelen we je aan de beste verkoopmakelaar.

Het is belangrijk om makelaars te vergelijken. De verschillen tussen de diverse kantoren kunnen best wel groot zijn. Het prijsverschil is daar een voorbeeld van. Aan de andere kant is het zo dat een verkoopmakelaar die vrij duur is, daar een uitstekende service tegenover stellen. Door in het formulier aan te geven wat jij belangrijk vindt, komt de beste optie ‘vanzelf’ uit de bus.

Je woning in Zoetermeer op Funda zetten

Funda is het grootste huizenplatform van Nederland. Dagelijks zoeken miljoenen mensen op deze site naar woningen. Een prominente plek op Funda vergroot de kans op meer bezichtigingen en uiteindelijk een hogere opbrengst. Als je de kans op een snelle en vruchtbare verkoop van jouw huis in Zoetermeer wilt optimaliseren, is het dan ook belangrijk om je huis op Funda te zetten.

Als particulier kun je niet zomaar je woning op Funda zetten. Die bevoegdheid hebben enkel geregistreerde verkoopmakelaars. Dat zijn makelaars die zijn aangesloten bij een van de brancheorganisaties, de NVM, VBO of VastgoedPRO. Verreweg de meeste verkoopmakelaars zijn lid van een brancheorganisatie.

Het is overigens niet zo dat iedere gecertificeerde makelaar automatisch een goede keuze is. De verkoopmakelaar die je huis op Funda zet, doet later ook de uiteindelijke verkoop van je woning en de begeleiding tijdens het complete proces. Daarom wil je de makelaar die voor jou het beste scoort op aspecten die je belangrijk vindt.

Welke punten vind jij belangrijk bij een verkoopmakelaar?

Vergelijk makelaars in Zoetermeer op basis van jouw persoonlijke voorkeur. Welke van de 3 onderstaande zaken geven voor jou de doorslag bij je keuze voor een makelaar?

Begin met vergelijken

Uitgelichte makelaarskantoren in Zoetermeer

Schieland Borsboom Zoetermeer

Schieland Borsboom is in 1980 opgericht en is een van de grootste makelaarskantoren in de regio. Schieland Borsboom loopt graag voorop en daagt zichzelf constant uit. De visie van deze makelaar luidt: ‘Het hoofd koel en het hart warm’. Goede service met een realistische blik is belangrijk bij dit kantoor. Het team bestaat uit meer dan 50 makelaars (verdeeld over 3 vestigingen in de regio). Ondanks de grootte van Schieland Borsboom staat persoonlijk contact met de klant voorop.

Van Herk Makelaardij Zoetermeer

Als Van Herk Makelaardij je woning in Zoetermeer mag gaan verkopen, is het doel om dit snel en goed te doen. Dit kantoor werkt met 6 fundamenten, waarbij de beste presentatie van je woning bovenaan staat. Van Herk Makelaardij werkt met een team dat vele jaren ervaring heeft. Een leuk weetje is dat dit kantoor 6 keer is uitgeroepen tot beste makelaar van Nederland.

De Makelaars Jenné | Baars | Jenné

Erik en Jeroen Jenné hebben in 2010 De Makelaars Zoetermeer gestart. Hun optiek is dat iedere woonwens oprechte aandacht verdient. Ze zien een huis kopen als een groot avontuur, dat ook onzekerheid en regelwerk met zich meebrengt. De Makelaars Jenné willen klanten ontzorgen, begeleiden en adviseren. Ze kennen de regio Zoetermeer erg goed. Klanten waarderen de professionele en persoonlijke aanpak van de makelaars.

Kleurrijk NVM Makelaars & Taxateurs Zoetermeer

Kleurrijk NVM Makelaars is het kantoor van Vinod Lachmon en Ruud de Wilde. Allebei hebben ze tientallen jaren ervaring in de makelaarswereld opgedaan, voordat ze in 2014 Kleurrijk hebben opgericht. Ze hebben een eigen stijl waarmee ze zich onderscheiden ten opzichte van andere verkoopmakelaars. Dit zie je terug in de directe communicatie, de laagdrempelige aanpak en een beschikbaarheid van 24 uur per dag.

De Drie Kastelen Makelaardij

De Drie Kastelen NVM Makelaardij is in 2008 opgericht door Paul en Eric Heidenreich. De broers hebben ruime ervaring in de branche en kregen het makelaarsvak van huis uit mee. Het team bestaat uit vijf leden die je helpen met aan- en verkoop, waardebepalingen, taxaties en hypotheekadvies. Alle service zit onder één dak, wat best uniek voor een klein makelaarskantoor.

Is dit een goede tijd om in Zoetermeer te verkopen?

Iedere maand komen de nieuwste verkoopcijfers naar buiten. En iedere maand zijn ze anders. Vele factoren spelen hierbij een rol. De hoogte van de hypotheekrente is een belangrijke factor. Als de rente stijgt, worden er vaak wat minder huizen verkocht. Maar dit kan snel weer omslaan. Om een goed beeld van de huidige woningmarkt in Zoetermeer te krijgen, kun je een gratis verkoopadvies laten uitvoeren. Door dit aan meerdere makelaars te vragen, weet je hoe de verkoopkansen liggen.

Ook de vraagprijs is (uiteraard) van belang. We adviseren je om als ondersteuning bij de juiste vraagprijs een gratis waardebepaling te laten doen. Verkoopmakelaars in Zoetermeer komen dit graag voor je doen. De waardebepaling is namelijk een mooi moment om de verkoopstrategie met je te delen. Door meerdere verkoopmakelaars uit te nodigen, krijg je een goed beeld van de potentiële opbrengst van je woning.

Het is niet slim om de WOZ-waarde als uitgangspunt te nemen. Deze ligt vrijwel altijd een stuk lager dan de verkoopprijs. Voor de WOZ-waarde wordt namelijk vooral naar algemene kenmerken gekeken. De fraaie details uit je woning, die de waarde omhoog stuwen, worden niet meegenomen. Bij de verkoopprijs is dat wel het geval.

Veelgestelde vragen

De beste makelaar bestaat niet, omdat iedereen andere voorkeuren heeft. De beste makelaar voor jou vind je door ons gratis vergelijkingsformulier in te vullen. We hebben veel relevante gegevens verzameld, van gemiddelde opbrengsten tot service.
De kosten worden voornamelijk bepaald door de courtage. Dit is een percentage van de verkoopprijs. Makelaars in Zoetermeer rekenen gemiddeld 1,1% courtage. Voor een woning met een transactieprijs van €300.000 komt dit neer op €3.300. Naast de courtage kunnen nog andere kosten worden gerekend, zoals opstartkosten.
De woningmarkt is altijd in beweging. Goede periodes worden afgewisseld met mindere tijden. Om een actueel beeld van de markt te krijgen, adviseren we je om een gratis verkoopadvies bij meerdere makelaars aan te vragen. Zo kom je erachter hoe de verkoopkansen van jouw woning zijn.
Dit kun je aangeven in ons vergelijkingsformulier. Als je een makelaar zoekt die een uitstekende kwaliteit heeft en daarnaast prima te betalen is, koppelen we je aan de verkoopmakelaar met dit profiel. Je vindt hier ons vergelijkingsformulier.