Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Den Haag Benoordenhout Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Den Haag Benoordenhout vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Den Haag Benoordenhout
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Woningen in de Haagse wijk Benoordenhout worden gemiddeld voor €721.376 verkocht. Wil jij je woning in Benoordenhout goed verkopen en makelaarskosten besparen? Vergelijk nu makelaars die je huis in Benoordenhout snel en winstgevend verkopen.

Direct vergelijken

Al 124 verkopers uit Den Haag Benoordenhout bespaarden via deze website

Wat is de makelaarscourtage in Den Haag Benoordenhout?

Veel makelaars in Benoordenhout werken met een courtage. Dit is een percentage van de verkoopsom van de woning. Gemiddeld hanteren makelaars in deze Haagse wijk in oktober 2023 een courtage van 1,10%.

Let op: in de praktijk kunnen courtages van makelaars in Den Haag Benoordenhout tot wel 0,31% van elkaar verschillen. Hierdoor kun je maar liefst €2.236 besparen door de kosten van makelaars in deze wijk met elkaar te vergelijken.

Uitgelichte makelaars in Den Haag Benoordenhout

In de wijk Benoordenhout in Den Haag zijn veel makelaars werkzaam. Via ons vergelijkingsformulier vind je makkelijk en gratis de makelaars die het beste presteren op het gebied van o.a. kosten, communicatie, verkoopsnelheid en verkoopprijs.

Hieronder een greep uit de vele makelaars die je in Benoordenhout kunt vergelijken:

  1. Röttgering NVM Makelaars
  2. MDM Makelaardij
  3. Giesberg NVM Makelaar
  4. Beeuwkes Makelaardij
  5. Meijboom Makelaardij

Wat is mijn woning in Benoordenhout waard?

De gemiddelde prijs per m2 voor een huis in Den Haag Benoordenhout bedraagt €4.587. Dit betekent dat een woning van 100 m2 gemiddeld €458.700 opbrengt in de huidige markt. In de praktijk kan de woningwaarde per woning verschillen.

Nieuwsgierig hoeveel jouw huis nu waard is? Laat een makelaar de waarde vrijblijvend voor je bepalen. Een gratis waardebepaling door een makelaar is net zo nauwkeurig als een taxatie, maar dan zonder de hoge kosten die een taxatie met zich meebrengt.

Hoe verkoop ik mijn huis winstgevend?

De huizenprijzen in Benoordenhout liggen minder hoog dan die in andere Haagse wijken. Dit maakt het vinden van de juiste makelaar extra belangrijk om je huis in deze wijk zo winstgevend mogelijk te verkopen.

Uit onze database blijkt dat bepaalde makelaars in Benoordenhout woningen gemiddeld met meer winst voor de klant verkopen dan collega’s. Vergelijk hier direct de best presterende makelaars in jouw wijk om het maximale uit de verkoop te halen.

Hoe snel kan ik mijn woning in Benoordenhout verkopen?

Gemiddeld kun je een huis in Den Haag Benoordenhout binnen 18 dagen verkopen. Heb jij haast met de verkoop? Geef dit dan aan in ons vergelijkingsformulier. Je vergelijkt dan alleen de makelaars in Benoordenhout die huizen het snelst weten te verkopen.

Begin met vergelijken

Al 124 verkopers uit Benoordenhout vergeleken met succes

Veelgestelde vragen

Het vergelijken van makelaars in Den Haag Benoordenhout doe je via onze website gratis, snel en vrijblijvend. Het kost je minder dan twee minuten van je tijd.
Woningen in Benoordenhout brachten recent een gemiddelde verkoopprijs van €721.376 op. Dit is dan ook een geschikt moment om je huis te verkopen.
De actuele waarde van je woning kan alleen blijken uit een taxatie of gratis waardebepaling. De gemiddelde prijs per m2 ligt voor woningen in Benoordenhout momenteel op €4.587.
Makelaars in Den Haag Benoordenhout berekenen een gemiddelde courtage van 1,10%. De precieze hoogte van makelaarstarieven is afhankelijk van jouw situatie en wensen.