Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Den Haag Bezuidenhout Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Den Haag Bezuidenhout vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Den Haag Bezuidenhout
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Huizen in de sfeervolle Haagse wijk Bezuidenhout worden gemiddeld voor €605.234 verkocht. Wil jij je huis in Bezuidenhout snel en winstgevend verkopen en op makelaarskosten besparen? Vergelijk nu makelaars die in Bezuidenhout het beste presteren.

Direct vergelijken

Al 188 verkopers uit Den Haag Bezuidenhout bespaarden door te vergelijken

Hoe hoog is de makelaarscourtage in Den Haag Bezuidenhout?

Vrijwel alle makelaars in deze Haagse wijk werken met een courtage. De courtage is een percentage van de verkoopopbrengst van de woning. Gemiddeld hanteren makelaars in Bezuidenhout in oktober 2023 een courtage van 1,11%.

Maar let op: in werkelijkheid kunnen courtages van makelaars in Den Haag Bezuidenhout tot wel 0,29% van elkaar verschillen. Hierdoor kun je maar liefst €1.755 besparen door de kosten van verkoopmakelaars in deze wijk te vergelijken.

Uitgelichte makelaars in Den Haag Bezuidenhout

In de wijk Bezuidenhout zijn talloze makelaars actief. Via onze vergelijkingspagina vind je makkelijk en snel de makelaars die het beste scoren op het vlak van o.a. tarieven, communicatie, verkoopsnelheid en verkoopprijs.

Hieronder een kleine greep uit alle makelaars die je in Bezuidenhout kunt vergelijken:

  1. Steenks & Van Deelen makelaars - taxateurs
  2. Metropole Makelaardij
  3. C&D Makelaardij
  4. DOEN NVM Makelaars
  5. Langezaal NVM Makelaars

Wat is mijn huis in Bezuidenhout nu waard?

De gemiddelde prijs per m2 voor een huis in Den Haag Bezuidenhout is €4.163. Dit betekent dat een huis van 100 m2 in de huidige markt gemiddeld €416.300 opbrengt. In de praktijk kan de werkelijke waarde per woning verschillen.

Nieuwsgierig hoeveel jouw woning op dit moment opbrengt? Laat een makelaar de waarde vrijblijvend voor je berekenen. Een gratis waardebepaling door een makelaar is net zo accuraat als een taxatie, maar dan zonder de hoge kosten voor een taxatierapport.

Hoe verkoop ik mijn huis met winst?

De huizenprijzen in Bezuidenhout liggen lager dan die in andere Haagse wijken. Dit maakt het vinden van een goed presterende makelaar extra belangrijk om je huis in deze wijk tegen de hoogste prijs te verkopen.

Uit onze database blijkt dat bepaalde makelaars in Bezuidenhout huizen gemiddeld tegen een hogere opbrengst verkopen dan collega’s. Vergelijk hier direct de best presterende makelaars in jouw wijk om geen geld bij verkoop te laten liggen.

Hoe snel kan ik mijn huis in Bezuidenhout verkopen?

Gemiddeld kun je een huis in Den Haag Bezuidenhout binnen 16 dagen verkopen. Wil jij je woning met spoed verkopen? Geef dit dan aan op onze vergelijkingspagina. Je vergelijkt dan alleen de makelaars in Bezuidenhout die hoog scoren op verkoopsnelheid.

Begin met vergelijken

Al 188 verkopers uit Bezuidenhout vonden hun ideale makelaar

Veelgestelde vragen

Het vergelijken van makelaars in Den Haag Bezuidenhout doe je via onze website snel, gratis en vrijblijvend. Het kost je maximaal drie minuten van je tijd.
Woningen in Bezuidenhout brachten recent gemiddeld €605.234 op. Dit kwartaal is dan ook een geschikte periode om je huis te verkopen.
De actuele waarde van je woning kun je achterhalen met een taxatie of gratis waardebepaling. De gemiddelde prijs per m2 voor woningen in Bezuidenhout ligt momenteel op €4.163.
Makelaars in Den Haag Bezuidenhout berekenen een gemiddelde courtage van 1,11%. De precieze hoogte van makelaarscourtages is afhankelijk van jouw situatie en wensen.