Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Den Haag Centrum Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Den Haag Centrum vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Den Haag Centrum
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Huizen in Den Haag Centrum worden gemiddeld voor 596.738 verkocht. Wil jij je centraal gelegen woning in Den Haag snel verkopen en op makelaarskosten besparen? Vergelijk nu de makelaars die huizen in Den Haag het best weten te verkopen.

Direct vergelijken

Al 370 verkopers uit Den Haag Centrum bespaarden met vergelijken

Hoe hoog is de courtage in Den Haag Centrum?

Vrijwel alle makelaars in het centrum van Den Haag werken met een courtage. Dit is een percentage van de verkoopprijs van de woning. Gemiddeld hanteren Haagse makelaars in oktober 2023 een courtage van 1,12%.

Let wel op: in werkelijkheid kunnen makelaarscourtages in Den Haag Centrum tot wel 0,36% verschillen. Hierdoor kun je maar liefst €2.148 besparen door de kosten van makelaars in het centrum met elkaar te vergelijken.

Uitgelichte makelaars in Den Haag Centrum

In het hart van Den Haag zijn talloze makelaars actief. Via onze vergelijkingspagina vind je in enkele minuten eenvoudig de makelaars die het beste scoren op o.a. tarieven, communicatie, snelheid en verkoopprijs.

Hieronder een greep uit de vele makelaars die je in Den Haag Centrum kunt vergelijken:

  1. Janson Makelaardij
  2. Frisia Makelaars
  3. Elzenaar NVM Makelaars
  4. B&F Makelaar
  5. 88 Makelaars Den Haag

Wat is mijn woning in Den Haag Centrum waard?

De gemiddelde prijs per m2 voor een woning in Den Haag Centrum is €4.763. Dit betekent dat een huis van 100 m2 in de huidige woningmarkt gemiddeld €476.300 opbrengt. Onthoud dat in de praktijk de waarde per woning zal verschillen.

Benieuwd hoeveel jouw huis op dit moment kan opbrengen? Laat een makelaar de waarde vrijblijvend voor je inschatten. Een gratis waardebepaling door een makelaar is net zo betrouwbaar als een taxatie, maar dan zonder de kosten van honderden euro’s.

Hoe verkoop ik mijn huis voor een goede prijs?

De huizenprijzen in het centrum van Den Haag zijn ondanks de gunstige ligging niet zo hoog als die in sommige andere Haagse wijken. Dit maakt het vinden van een goede makelaar essentieel om je huis tegen een hoge prijs te verkopen.

Uit onze statistieken blijkt dat bepaalde makelaars in het centrum huizen tegen aanzienlijk hogere prijzen weten te verkopen dan hun collega’s. Vergelijk direct de best presterende makelaars in Den Haag Centrum om je huis met meer winst te verkopen.

Hoe snel kan ik mijn huis in Den Haag Centrum verkopen?

Gemiddeld kun je een huis in het hart van Den Haag binnen 19 dagen verkopen. Wil jij je huis met extra spoed verkopen? Geef dit dan aan op onze vergelijkingspagina. Je vergelijkt dan alleen de makelaars in het centrum die het hoogst scoren op verkoopsnelheid.

Begin met vergelijken

Al 370 verkopers uit Den Haag Centrum vonden de perfecte makelaar

Veelgestelde vragen

Het vergelijken van makelaars in Den Haag Centrum doe je via onze website snel, vrijblijvend en gratis. Het kost je maximaal twee minuten van je tijd.
Woningen in het centrum van Den Haag brachten recent gemiddeld €596.738 op. Het huidige kwartaal is dan ook een geschikt moment om je huis te verkopen.
Je actuele huiswaarde kun je alleen achterhalen met een taxatie of gratis waardebepaling. De gemiddelde prijs per m2 voor woningen in Den Haag Centrum ligt momenteel op €4.763.
Makelaars in Den Haag Centrum berekenen gemiddeld een courtage van 1,12%. De exacte hoogte van de makelaarscourtage is afhankelijk van jouw situatie en voorkeuren.