Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Den Haag Leidschenveen Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Den Haag Leidschenveen vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Den Haag Leidschenveen
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Huizen in Den Haag Leidschenveen worden gemiddeld voor 604.824 verkocht. Wil jij je woning in deze groene en ruim opgezette wijk snel en tegen de hoogste prijs verkopen? Vergelijk nu de best presterende makelaars in Den Haag Leidschenveen.

Direct vergelijken

Al 314 verkopers uit Den Haag Leidschenveen vonden hun ideale makelaar

Hoeveel makelaarscourtage in Den Haag Leidschenveen?

Het gros van de makelaars in Den Haag Leidschenveen werkt met een courtage. Dit is een percentage van de verkoopsom van de woning. Gemiddeld hanteren makelaars in deze Haagse wijk in oktober 2023 een courtage van 1,11%.

Onthoud wel: in werkelijkheid kunnen de courtages van makelaars in Den Haag Leidschenveen tot wel 0,33% verschillen. Hierdoor kun je maar liefst €1.996 besparen door de kosten van makelaars in deze wijk met elkaar te vergelijken.

Uitgelichte makelaars in Den Haag Leidschenveen

In Den Haag Leidschenveen zijn tal van makelaars actief. Via onze vergelijkingspagina vind je in een handomdraai de makelaars die het beste scoren op o.a. courtage, communicatie, snelheid en verkoopopbrengst.

Hieronder een kleine greep uit alle makelaars die je in deze wijk kunt vergelijken:

  1. Vastelle Makelaars
  2. Nivita Makelaars
  3. Schieland Borsboom NVM Makelaars
  4. Makelaarscentrum Leidschenveen
  5. PSG Wonen

Wat is mijn huis in Den Haag Leidschenveen waard?

De gemiddelde prijs per m2 voor een huis in Den Haag Leidschenveen is €4.125. Dit betekent dat een huis van 100 m2 in deze woningmarkt gemiddeld €412.500 opbrengt. Onthoud dat woningwaarde altijd afhangt van de unieke kenmerken van jouw huis.

Benieuwd hoeveel jouw huis bij verkoop op dit moment kan opbrengen? Laat een makelaar de waarde vrijblijvend voor je bepalen. Een gratis waardebepaling door een makelaar is even betrouwbaar als een taxatie, maar dan zonder de kosten.

Hoe verkoop ik mijn huis voor een hoge prijs?

De huizenprijzen in Den Haag Leidschenveen zijn niet zo hoog als die in meer traditionele Haagse wijken. Dit maakt het vinden van de juiste makelaar essentieel om je huis tegen de hoogst mogelijke prijs te verkopen.

Uit onze cijfers blijkt dat bepaalde makelaars in Den Haag Leidschenveen woningen tegen hogere prijzen verkopen dan collega’s. Vergelijk direct de best verkopende makelaars in Den Haag Leidschenveen om je huis met meer winst te verkopen.

Hoe snel kan ik mijn woning in Den Haag Leidschenveen verkopen?

Gemiddeld kun je een huis in deze wijk binnen 18 dagen verkopen. Wil jij je huis extra snel verkopen? Geef dit aan op onze vergelijkingspagina. Je vergelijkt dan alleen de makelaars in Den Haag Leidschenveen die uitstekend scoren op verkoopsnelheid.

Begin met vergelijken

Al 314 verkopers uit Leidschenveen vonden de juiste makelaar

Veelgestelde vragen

Het vergelijken van makelaars in Den Haag Leidschenveen doe je via onze website snel, gratis en helemaal vrijblijvend. Het kost je hooguit twee minuten van je tijd.
Huizen in Den Haag Leidschenveen brachten recent gemiddeld €604.824 op. Het huidige kwartaal is dan ook een slim moment om je woning te verkopen.
Je actuele huiswaarde kun je alleen vaststellen met een taxatie of gratis waardebepaling. De gemiddelde prijs per m2 voor woningen in Den Haag Leidschenveen bedraagt momenteel €4.125.
Makelaars in Den Haag Leidschenveen vragen gemiddeld een courtage van 1,11%. De exacte hoogte van de courtage hangt af van jouw situatie en behoeften.