Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Den Haag Scheveningen Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Den Haag Scheveningen vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Den Haag Scheveningen
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Huizen in Den Haag Scheveningen worden gemiddeld voor 541.763 verkocht. Wil jij je woning in deze geliefde badplaats snel en succesvol verkopen? Vergelijk nu de beste en snelst verkopende makelaars in Den Haag Scheveningen.

Direct vergelijken

Al 113 verkopers uit Scheveningen vonden de beste makelaar

Wat kost een makelaar in Den Haag Scheveningen?

De meeste makelaars in Den Haag Scheveningen berekenen hun kosten op basis van courtage – een percentage van de verkoopopbrengst van het huis. Gemiddeld rekenen makelaars in dit stadsdeel in oktober 2023 een courtage van 1,14%.

Let op: bij een vergelijking kunnen de courtages van makelaars in Scheveningen tot wel 0,32% afwijken. Hierdoor kun je tot maar liefst €1.734 besparen door makelaarskosten met elkaar te vergelijken.

Uitgelichte makelaars in Den Haag Scheveningen

In Scheveningen zijn tientallen makelaars werkzaam. Middels onze 100% onafhankelijke vergelijking zie je in één oogopslag welke makelaars het beste scoren op o.a. kosten, communicatie, snelheid en verkoopprijs.

Hieronder een willekeurige greep uit alle makelaars die in Scheveningen actief zijn:

  1. BVL Makelaars
  2. Dekker Makelaars
  3. Devilee NVM Makelaars
  4. DOEN NVM Makelaars
  5. Robert van der Zwan Makelaars Den Haag

Wat is mijn woning in Scheveningen waard?

De gemiddelde prijs per m2 voor een huis in Den Haag Scheveningen is €4.786. Dit betekent dat een huis van 100 m2 gemiddeld €478.600 zal opbrengen. Natuurlijk hangt de precieze waarde af van de kenmerken van de woning.

Nieuwsgierig hoeveel jouw huis bij verkoop oplevert? Laat een verkoopmakelaar de waarde vrijblijvend voor je inschatten. Een gratis waardebepaling door een makelaar is vrijwel net zo accuraat als een taxatie.

Hoe verkoop ik mijn huis in Scheveningen met winst?

De huizenprijzen in Den Haag Scheveningen zijn gedaald ten opzichte van vorig jaar. Dit maakt het vinden van een makelaar met een goede verkoopstrategie noodzakelijk om je huis tegen de beste prijs te verkopen.

Uit onze statistieken blijkt dat sommige makelaars in Scheveningen betere prijzen bij verkoop onderhandelen dan hun collega’s. Vergelijk de best presterende makelaars in dit stadsdeel om je huis met meer winst te verkopen.

Hoe snel verkoop ik een huis in Den Haag Scheveningen?

Gemiddeld kun je een huis in Scheveningen binnen 21 dagen verkopen. Heb jij meer haast met de verkoop? Laat het weten in ons vergelijkingsformulier. Je vergelijkt dan alleen makelaars in Den Haag Scheveningen met een uitmuntende verkoopsnelheid.

Begin met vergelijken

Al 113 verkopers uit Scheveningen vonden een snelle makelaar

Veelgestelde vragen

Het vergelijken van makelaars in Scheveningen doe je via onze pagina snel, vrijblijvend en kosteloos. Het enige wat het je kost is twee minuten van je tijd.
Woningen in Den Haag Scheveningen brengen momenteel gemiddeld €541.763 op. Dit is dan ook een geschikt moment om je woning te verkopen.
Je actuele woningwaarde stel je betrouwbaar vast met een taxatie of gratis waardebepaling. De gemiddelde prijs per m2 voor huizen in Scheveningen bedraagt op dit moment €4.786.
Makelaars in Den Haag Scheveningen hanteren gemiddeld een courtage van 1,14%. De exacte hoogte van de courtage hangt af van jouw huis en wensen.