Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Den Haag Ypenburg Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Den Haag Ypenburg vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Den Haag Ypenburg
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Woningen in Den Haag Ypenburg worden gemiddeld voor 558.387 verkocht. Wil jij je huis in deze rustige en groene Vinex-wijk vlot en tegen de beste prijs verkopen? Vergelijk nu de best scorende makelaars in Den Haag Ypenburg.

Direct vergelijken

Al 120 verkopers uit Den Haag Ypenburg vonden de beste makelaar

Hoeveel kost een makelaar in Den Haag Ypenburg?

Het merendeel van de makelaars in Den Haag Ypenburg werkt op basis van een courtage. Dit is een percentage van de verkoopprijs van het huis. Gemiddeld rekenen makelaars in deze wijk in oktober 2023 een courtage van 1,13%.

Besef wel: in realiteit kunnen de courtages van makelaars in Den Haag Ypenburg tot wel 0,31% verschillen. Hierdoor kun je tot wel €1.731 besparen door de tarieven van makelaars in deze wijk met elkaar te vergelijken.

Uitgelichte makelaars in Den Haag Ypenburg

In Den Haag Ypenburg zijn tientallen makelaars actief. Met onze onafhankelijke vergelijking vind je in een oogwenk de makelaars die het hoogste scoren op o.a. tarieven, communicatie, snelheid en verkoopresultaat.

Hieronder een willekeurige greep uit diverse makelaars die je in Ypenburg kunt vergelijken:

  1. Van Oosterom & Verhagen Makelaars
  2. Freek Fontein Makelaardij
  3. WVK Makelaars
  4. Schieland Borsboom NVM Makelaars

Wat is mijn actuele woningwaarde?

De gemiddelde prijs per m2 voor een huis in Den Haag Ypenburg bedraagt op dit moment €3.735. Dit betekent dat een huis van 100 m2 gemiddeld €373.500 zal opbrengen. Vanzelfsprekend hangt de waarde altijd af van de kenmerken van een huis.

Benieuwd hoeveel jouw woning bij verkoop opbrengt? Laat een makelaar de waarde gratis voor je bepalen. Een gratis waardebepaling door een makelaar is vrijwel net zo nauwkeurig als een taxatie, maar dan zonder de kosten.

Hoe verkoop ik in Ypenburg voor de beste prijs?

De woningprijzen in Den Haag Ypenburg zijn niet zo hoog als die in oudere Haagse wijken. Dit maakt het vinden van een makelaar met een goed track record essentieel om je woning tegen de best mogelijke prijs te verkopen.

Uit onze database blijkt dat sommige makelaars in Den Haag Ypenburg huizen tegen hogere prijzen verkopen dan gemiddeld. Vergelijk nu de best verkopende makelaars in deze Haagse wijk om je woning winstgevender te verkopen.

Hoe snel verkoopt mijn huis in Den Haag Ypenburg?

Gemiddeld kun je een huis in Ypenburg binnen 19 dagen verkopen. Heb jij extra haast om te verkopen? Geef dit aan in ons vergelijkingsformulier. Je vergelijkt dan alleen de makelaars in Den Haag Ypenburg die uitblinken in verkoopsnelheid.

Begin met vergelijken

Al 120 verkopers uit Ypenburg vonden de snelste makelaar

Veelgestelde vragen

Het vergelijken van makelaars in Den Haag Ypenburg doe je via ons formulier snel, gratis en vrijblijvend. Het kost je maximaal drie minuten van je tijd.
Huizen in Den Haag Ypenburg brachten in de afgelopen tijd gemiddeld €558.387 op. Dit is dan ook een prima moment om je huis te verkopen.
Je actuele woningwaarde kun je vaststellen door een taxatie of gratis waardebepaling. De gemiddelde prijs per m2 voor huizen in Den Haag Ypenburg is op dit moment €3.735.
Makelaars in Den Haag Ypenburg rekenen gemiddeld een courtage van 1,13%. De precieze hoogte van de courtage hangt af van jouw woning en voorkeuren.