Alles over een huis verkopen Makelaars vergelijken Gratis waardebepaling Makelaar offertes Makelaar kosten Gratis verkoopadvies Regio Alles over een huis kopen
Beste keuze in Den Haag Bomenbuurt Op basis van prijs, kwaliteit en beoordelingen

Makelaars Den Haag Bomenbuurt vergelijken

Op basis van beoordelingen van eerdere verkopers
Recente verkoopprestaties in Den Haag Bomenbuurt
De prijs/kwaliteit-verhouding volgens klanten

Huizen in de Haagse Bomenbuurt worden gemiddeld voor €469.786 verkocht. Wil jij je huis in de Bomenbuurt tegen een goede prijs verkopen en geld besparen op de makelaar? Vergelijk nu de best presterende makelaars in Den Haag Bomenbuurt.

Direct vergelijken

Al 74 verkopers uit de Bomenbuurt in Den Haag bespaarden makelaarskosten via onze website

Wat is de courtage van een makelaar in Den Haag Bomenbuurt?

De meeste makelaars in de Bomenbuurt werken op basis van een courtage. Dit is een percentage van de verkoopopbrengst van de woning. Gemiddeld werken makelaars in dit Haagse stadsdeel in oktober 2023 met een courtage van 1,12%.

Uitzondering op de regel

De werkelijke courtage kan verschillen. In de praktijk variëren courtages van makelaars in de Haagse Bomenbuurt van 0,98% tot 1,26%. Dit verschil van 0,28% zorgt op een huizenprijs van €469.786 dat je bijna €1.315 meer aan makelaarskosten betaalt.

Tip: Vergelijk offertes van makelaars om tot wel €1.315 te besparen op makelaarskosten.

Uitgelichte makelaars in Den Haag Bomenbuurt

In de Bomenbuurt in Den Haag zijn veel makelaars actief. Via ons gratis vergelijkingsformulier vind je snel en makkelijk de makelaars die het beste presteren op het gebied van o.a. kosten, communicatie, verkoopsnelheid en verkoopresultaat.

Hieronder een kleine greep uit de tientallen makelaars die je in de Bomenbuurt kunt vergelijken:

  1. Hans Scheenstra Makelaardij
  2. Maarten Makelaardij Den Haag
  3. Bliek Makelaars
  4. Van Herk Makelaars Den Haag
  5. De Regentes

Wat is mijn huis in de Bomenbuurt nu waard?

Op dit moment is de gemiddelde prijs per m2 voor een huis in Den Haag Bomenbuurt €3.928. Voor een woning van 100 m2 levert dit een waarde op van €392.800. In de praktijk kan jouw huiswaarde afwijken door inpandige en uitpandige kenmerken.

Benieuwd hoeveel jouw huis nu waard is? Laat een makelaar de waarde vrijblijvend beoordelen. Een gratis waardebepaling door een makelaar is vrijwel net zo nauwkeurig als een taxatie en veel nauwkeuriger dan de WOZ-waarde of een online berekening.

Hoe verkoop ik mijn huis tegen een hoge prijs?

De huizenprijzen in de Bomenbuurt liggen minder hoog dan die in andere Haagse buurten. Dit maakt het vinden van de juiste verkoopmakelaar extra belangrijk om je woning in deze buurt tegen een hoge prijs te verkopen.

Uit onze statistieken blijkt dat bepaalde makelaars in de Bomenbuurt huizen gemiddeld voor hogere prijzen verkopen dan collega’s. Vergelijk hier direct de best presterende makelaars in jouw buurt om het meeste uit de verkoop te halen.

Hoe snel kan ik mijn huis in Den Haag Bomenbuurt verkopen?

Gemiddeld verkopen makelaars huizen in Den Haag Bomenbuurt binnen 17 dagen. Heb jij haast met de verkoop? Geef dit aan in ons vergelijkingsformulier. Je vergelijkt dan alleen de makelaars die huizen in de Bomenbuurt het snelst weten te verkopen.

Begin met vergelijken

Al 74 verkopers uit de Bomenbuurt in Den Haag vergeleken succesvol

Veelgestelde vragen

Het vergelijken van makelaars in de Haagse Bomenbuurt doe je via onze website niet alleen gratis, maar ook snel en eenvoudig. Het enige wat het je kost is drie minuten van je tijd.
Huizen in de Bomenbuurt brachten recent een gemiddelde verkoopprijs van €469.786 op. Dit is dan ook een prima moment om je woning te verkopen.
De actuele waarde van je huis kan alleen blijken uit een taxatie of gratis waardebepaling. De gemiddelde prijs per m2 ligt voor huizen in deze wijk momenteel op €3.928.
Makelaars in Den Haag Bomenbuurt rekenen een gemiddelde courtage van 1,12%. De exacte hoogte van makelaarskosten is afhankelijk van jouw situatie en voorkeuren.